Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Ferienhotel Hoppet

Hart im Zillertal
All inclusive
Fuldpension
Ski lift
3 km
Piste
3 km
Skibus
50 m
Ferienhotel Hoppet i Zillertal - Flot udsigt over Zillertal og skibus lige ved hotellet
Ferienhotel Hoppet ligger på en solrig plet med udsigt over Zillertal. Hotellets hovedbygning og sidebygningen er forbundet med en underjordisk gang. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for skiferien med adgang til den gratis skibus lige ved hotellet og kun 10 meter fra centrum.
Fakta om indkvartering
All inclusive
Fuldpension
Ski lift
3 km
Piste
3 km
Skibus
50 m

Bestil Ferienhotel Hoppet værelse i Zillertal

All inclusive

Book din skiferie på Hotel Hoppet og få All inclusive. Morgenmaden er en stor rig morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Her er hjemmebagt brød i mange forskellige udgaver, skinker og oste, hjemmelavede marmelader og forskellige pateer. Her er æg og müslii, cornflakes og havregryn, yoghurter, friske frugter, nødder og meget meget mere. Ved henvendelse til tjenerne kan I få madpakke med til dagen skiløb og om eftermiddagen er der afterski snack. Om aftenen er der 4 retters aftenmenu, samt alkoholfri drikkevarer fra kl 10:00-22:00 samt husets vin, fadøl og lokale softdrinks, kaffe og te. (spiritus er IKKE inkl.) Juleaftens menu og Nytårmenu er også med i all inclusive  

Læs mere om Ferienhotel Hoppet her

Med sin fantastiske udsigt til Zillertal, har dette hotel allerede den perfekte beliggenhed. Ydermere er hotellet det perfekte udgangspunkt for en skøn skiferie med mere end blot skiløb, da hotellet tilbyder flere fine faciliteter såsom wellnessafdeling og restaurant. Find jeres næste skiferie til Zillertal i Østrig og book et ophold på Ferienhotel Hoppet.

Hotellets faciliteter

Efter en lang dag på pisten, kan I koble fuldstændig af i hotellets wellnessafdeling. Her vil I i særdeleshed kunne restituere i ro. Afdelingen består af svømmebassins, flere saunaer, dampbade og aromatiske kabiner. Når sulten begynder at melde sig, kan I opsøge hotellets egen restaurant. De byder jer velkommen til en hyggelige middag med smagfulde retter. De kulinariske oplevelser vil være præget af både regionale specialiteter, retter fra det internationale marked, men også det vegetariske køkken. Kun ca. 50 m frahotellet kører skibussen dagligt til og fra de store skiområder. Det tager ca. 15 minutter afhængig af forholdenen og den kører 2 gange om morgenen og hejem igen 2 gange om eftermiddagen. Hotellet har nærmere information om tidspunkterne.