Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Zillertal - oplev Zell am Ziller, Gerlos og Mayerhofen!
Tag på skiferie til den hyggelige dal, Zillertal, som er et af Østrigs bedste skiområder og blandt danskernes foretrukne. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder til hele Zillertal.

Skiferie i Zillertal

Vi kender Zillertal!

Bestil din skiferie til Zillertal med Alltime Travel - her er du altid garanteret de laveste priser. En skiferie til Zillertal (Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen) i Østrig skaber de perfekte rammer for en fantastisk skiferie for hele familien. Her vil I opleve et vidunderligt skiområde med udfordringer for både den øvede skiløber som nybegyndere og børn. 

Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70153232.

Hvorfor tage på skiferie i Zillertal?

Her er fire gode grunde til at vælge Zillertal:

  • Kæmpe skiområde
  • 625 km pister
  • Charmerende østrigsk stemning
  • Et væld af sjove aktiviteter 

Skiløbet i Zillertal

Zillertal byder på mange familievenlige ruter, som netop er et af kendetegnene for dalen. Liftkortet gælder til hele dalen, hvilket betyder, at I kan boltre jer på næsten 625 km pister. I Zillertal kommer I nemt og hurtigt fra det ene skiområde til det andet via skitog og skibusser til og fra lifterne. 

Skiløbet er i en klasse for sig, og vil man have snesikkerhed, kan man tage turen til gletscheren Hintertux, hvor udsigten er intet mindre end fantastisk. 

Bestiller du skiferie og skirejser til Zillertal med Alltime Travel, kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på pister og lifter i byerne Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen.

Zell am Ziller - det største skiområde i Zillertal

Det største sammenhængende skiområde i Zillertal findes i Zell am Ziller, som er en traditionel østrigsk skisportsby med restauranter, cafeer, barer og forretninger. 

Skiferie i Zell am Ziller kan anbefales til både for børn, nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere. Fra Zell am Ziller kommer I let og hurtigt op i 1750 meters højde til plateauet Rosenalm, der har skiskole, skileje og restauranter. Her er også gode forhold for de mindste i form af børnelifte og beskyttede legeområder.

Gerlos - oplev ægte østrigske stemning

Gerlos byder på ægte østrigsk stemning med mange hoteller og lejligheder, der har direkte adgang til pisterne. Gerlos er meget familievenlig og alsidig. Størstedelen af pisterne er røde, men her findes også blå og sorte pister. 

Skiferie i Gerlos er populært blandt langrendsløbere pga. den utrolig smukke og afvekslende natur. Skiferie i Gerlos byder på flere aktiviteter ud over skiløbet f.eks. tennis, squash, paragliding, skøjtebane eller prøv en hæsblæsende tur på kælkebakken, der med garanti bringer de helt store smil frem hos hele familien.

Mayrhofen - tag kabineliften direkte til pisten

Mayrhofen er en dejlig østrigsk by beliggende i den bagerste del af Zillertal. Midt i byen findes en kabinelift, der fører jer op til skiområdet. Udover godt skiløb byder skiferie i Mayrhofen på utallige muligheder og aktiviteter. Slap af i svømmehallen med sauna, løb på skøjter, forkæl jer selv med biograf og teater eller prøv kræfter med sport som tennis, curling og squash. 

Skiferie i Mayrhofen har noget for alle uanset temperament.