Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Kåret som børnefamiliernes favorit i Sverige
Branäs er det største og uden sammenligning det bedste af de sydligste svenske skiområder. En kombination af kort køreafstand, fantastisk skiløb, moderne liftsystem med bl.a. gondollift gør, at rigtig mange danskere år efter år vælger Branäs til familiens skiferie.

Skiferie til Branäs i Sverige

Glæd jer til skiløb for hele familien

Branäs tilbyder perfekte og trygge rammer for børnefamilier samt nybegyndere og er mange år i træk blevet kåret som den bedste skidestination til børnefamilier i Sverige. 

Alltime Travels erfarne skiferierådgivere har besøgt skiområdet - og stået på ski i Branäs. Vi kender derfor både skiområdet og de enkelte skiboliger særdeles godt. Og vi deler naturligvis gerne vores personlige erfaringer med dig. Find og book skiferien online her på siden eller ring til os på tlf. 7015 3232 for at høre mere om skirejser til svenske Branäs.  

Hvorfor tage på skiferie i Branäs?

  • Kåret til Sveriges bedste børneskiområde flere år i træk
  • Den perfekte familiedestination
  • Flotte og hyggelige skiboliger tæt på pisterne og liften
  • Kort afstand fra Danmark - kun 8 timers kørsel fra København
  • Kom hurtigt og nemt til toppen med gondolliften og få mest tid på ski

Varieret skiløb for store og små i Branäs

I Branäs finder I Sveriges mest familievenlige terræn med skønne, brede pister, og her kan hele familien boltre sig på de sneklædte pister i samlet flok. 

Branäs er super populært blandt danskere og ikke uden grund:

  • Det er en af de større svenske destinationer, som ligger tættest på Danmark
  • Området har som 1 ud af 3 svenske destinationer gondollift
  • Blev kåret som det bedste børneskiområde i Sverige flere år i træk
  • Der er flere oplyste pister hver aften indtil kl. 19:00

Tag til børnenes skiparadis i Branäs

På skiferien til Branäs er familien i centrum, og hele 7 år i træk er Branäs blevet kåret som Sveriges bedste skiområde for børnefamilier på grund af de mange børne- og begynderbakker. 

Med sine mange grønne pister er Branäs et paradis for familiens mindste, der efter kort tid vil kunne stå på ski i terrænet sammen med resten af familien. De begyndervenlige pister og søde skilærere skaber de optimale forhold for en tryg debut på ski. Og både små og store kan boltre sig i trygge rammer. 

Skulle I ombestemme jer eller blive trætte på toppen, er det altid nemt at tage gondolliften ned til byen igen.

Masser af muligheder på skiferien

I Branäs behøver I ikke at vælge imellem børnevenlighed og store skioplevelser for rutinerede skiløbere. Familiens øvede skiløbere kan nemlig bl.a. prøve kræfter med områdets sorte pister, snowparken og længste nedfart på ca. 3 kilometer! 

Er familien til langrend, giver Branäs også rigelige muligheder for at opleve den fantastiske sneklædte svenske natur på tætteste hold. Og med intet mindre end 28 km. langrendsspor, er der skioplevelser for såvel den erfarne, som den helt nye langrendsskiløber.

Adrenalinsus for store og små

Til de lidt større børn og barnlige sjæle, der godt kan lide fart og spænding, finder I med sikkerhed masser af sjov og adrenalinsus i områdets snowpark. I Dreampark kan I prøve kræfter med hop og rails for både begyndere og øvede. På den store luftpude, Big Air Bag ved Amundsbakken, kan adrenalinelskere på alle niveauer afprøve nye tricks helt uden risiko for en hård landing.

Oplev hyggelige Branäs by

I hyggelige Branäs by er der rig mulighed for timevis af underholdning for både børn og voksne. Tag en kælketur ned ad de sneklædte bakker, og føl suset og glæden ved at drøne ned at bakken.
Byen byder desuden på hyggelige spisesteder og stemningsfulde caféer, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisterne.

Før du bestiller skiferien til Branäs

Lyder skiferie i Branäs som noget for jer? Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7015 3232. Alltime Travel erfarne skiferierådgivere har besøgt Branäs og kender derfor både de enkelte skihytter og lejligheder på skiområdet. Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie for hele familien i svenske Branäs.
 

Bo på Branäs Berget eller i byen

I Branäs kan I vælge imellem at bo oppe på Branäs Berget eller nede i Byen. Mattesdalen ligger tæt ved Branäs By, men et helt nyt område. Her er I tæt på pisten, og ikke langt fra Byen. I Mattesdalen finder I de helt nye lejligheder Mattestorp Park som er tæt på vaffelstuen og liften! Ved Branäs by er en af de mest populære lejligheder til familier Ski Lodge, her er der restaurant, reception og I bor lige til pisten.

På Brannäs Berget er der flere store hytter og hytteområder, men der er også lejligheder. I hytteområdet Orren ligger store og små hytter - her er et godt udvalg uanset hvor mange I rejser.

Skal I på skiskole i Branäs?

Branäs er et godt område for børnefamilier og nybegyndere på ski. Der tilbydes hold skiskole på forskellige niveauer, privat lektioner og snowboard lektioner. 
På toppen af siden kan du finde informationer om startlokationerne for skiskolens forskellige hold. Klik på 'Se pistekort' og se kort nr. 2.
Skiskolen kræver at alle deltagere, børn som voksne, benytter skihjelm.