Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Moderne skianlæg i hyggelige rammer
Oplev et nyt og moderne skianlæg med fokus på miljøet og naturen. Skiområdet er i ét med naturen, hvor pisterne snor sig igennem landskabet. Selvom Idre Himmelfjäll ikke er så stort, så har det alligevel meget at byde på.

Besøg det helt nye Idre Himmelfjäll

Stå på ski igennem skoven

Idre Himmelfjäll i Sverige er et moderne alpinanlæg med 8 lifte og 18 pister, der snor sig ned ad fjeldet igennem hyggelig skov. 

Skiområdet byder på varierede pister, hvor I blandt andet kan glæde jer til de grønne og blå pister, men også prøve kræfter med de mere udfordrende røde pister. En både hyggelige og udfordrende tur finder I på Idre Himmelsfjälls længste piste, der er hele 3,2 kilometer lang! Idre Himmelfjäll har snegaranti fra jul til påske, hvor mindst 8 pister er åbne.   

Skiparadis for de yngste

Idre Himmelfjäll er meget børnevenligt med både brede pister og en masse aktiviteter. De brede pister sikrer, at børnene får god plads til at øve sig på skiene, mens aktiviteterne med og uden ski giver børnene variation i deres skiløb. 

På Idre Himmelfjäll tilbydes desuden skiskole, hvor alle aldre og niveauer er velkommen både i grupper og til privat undervisning. Hvis der sker noget uforklarligt på fjeldet, så er det nok snealfen Flinga, fjeldtrolden Mossa eller skovnymfen Myria, der er på spil. 

Det er et rent eventyr på skiferien til Idre Himmelfjäll!

Restaurant i Idre Himmelfjäll

Resturant Renen & Älgen her Idre Himmelfjälls nye familie restaurant. Restauranten ligger ved receptionen, central i Idre Himmelfjäll. 

Renen & Älgen har det hele: Her er take-a-way, frokost, middag eller måske bare et hurtigt stop med en kakao og en kage. Restauranten åbnede i 2021 og har et godt udvalg til hele familien. Her er a-la-carte, pizza og lækre frokostmenuer. Der er et stort menukort så her er noget for alle uanset om I skal prøve en renburger, suppe, bøf eller pizza. Restauranten er indrettede i hyggelig skilodge stil og emmer af stemning. 

Idre Himmelfjälls aktiviteter

Idre Himmelfjäll har desuden et 84 kilometer langt langrendspor herunder med 30 kilometer oplyste spor, der tager jer rundt i det omkringliggende, smukke landskab. I kan også tage på en guidet snescootertur eller leje jeres egen snescooter og tage ud på snescooterstierne der tilsammen udgør 180 kilometer. 

I kan også opleve rensdyr og den samiske kultur i kort afstand fra Idre Himmelfjäll eller tage en tur ud i landskabet på hundeslæde. 

Idre Himmelfjäll vinter 22/23

Skiområdet i Idre Himmelfjäll er i vinteren 2022/2023 åbent fra 23.12.22 til og med 16.04.23.

Det er muligt at ankomme fra 22.12.22 og sidste ankomstdag er 09.04.23 og med afrejse 16.04.23.

Bestil i god tid jeres ferie til Idre Himmelfjäll. Idre Himmelfjäll har mange gode hytter og lejeligheder tæt på pisten. Idre Himmelfjäll er et nyt område og der kommer hele tiden nye hytter og lejligheder til. Skiområdet egner sig godt til familier med børn og til familier der skal på sin første skiferie. Her er gode forhold og snesikker forhold.