Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
En rigtig perle for hele familien - Gode priser og pister
Spindleruv Mlyn er et fantastisk familieområde, der er nemt at overskue. Det er nemt at køre dertil og med en kortere køreafstand fra Danmark. Alltime Travel har egne danske guider og skilærer i samarbejde med Maskot guideservice. Desuden er det væsentligt billigere at tage hele familien ud at spise og drikke i området. Man kan nyde lækre restauranter, der byder på mad af høj kvalitet – fra steak houses og pizzeriaer til gourmetrestauranter og meget mere.
Pister i området
28 stk.
28 stk.
28 stk.
28 stk.

Skiferie i Spindleruv Mlyn

Vi har egne guider og danske skilærer i samarbejde med Maskot Guide Service

Vi har et unikt samarbejde med Maskot Guide Service, som vi er meget glade for at kunne tilbyde vores gæster. Når I ankommer til jeres hotel eller skilejlighed, vil der ligge en hilsen til jer fra Maskot, i form af en kuvert med jeres liftkort (hvis I har købt det hjemmefra) samt en masse nyttig information. 

Alt hvad du har behov for at vide om området, valuta, strøm, transport, parkering, læge og stort set alt andet, der kan opstå, vil Maskot kunne være behjælpelig med. Du kan finde guiderne  hele dagen på "Maskot skiskole og skiudlejning" kontor ved Medvedin liften.

God og billig mad på restaurant

Det er billigt at spise ude i Spindleruv. Bare se her:

En kop kaffe ca. 25,-dkk

En sodavand ca. 20,-dkk

Øl, det kan de godt finde ud af at lave ! Der serveres 0,3 -0,5 l fra: 20,-til 30,-dkk

God solid frokost som menu (her spiser man tit varm mad midt på dagen, så mange restauranter tilbyder ”denni menu”. Her får du typisk suppe, hovedret og nogle gange desert.  Prisen ligger fra ca. 60-80 dkk

Pizza: fra 80,-dkk

Pommes: 20,-dkk

Her er et eksempel på en frokostmenu for en familie på 2 voksne og 2 børn

1x Pizza, 1x pasta, 2x burger menu, 2 x sodavand, 1x øl, 1x vin vil koste omkring.300,-dkk

Aften: I byen finder I mange gode restauranter og I kan nyde både italiensk, mexicansk, steakhouse, indisk, tjekkisk

Foret: 50,-dkk    Steak: 140,-dkk      Steg: 100,-dkk       Pasta: 70,-dkk        Stort salat: 70,-dkk      Desert:50,-dkk  


Midt i byen finder I en lille købmandsbutik, hvor I kan købe det meste. Her bages også frisk brød hver dag.

Priser på daglig varer er ca.3 x billigere end i Danmark.        

Herligt familieområde med masser af muligheder

Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. 

Foretrækker I at stå på snowboard, er der masser af sjove og gode områder for jer og hvis I ønsker at prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. 

Transfer fra Prag lufthavn

Det er billigt at flyve til Prag, og hvis I vælger den løsning, er der to muligheder, når I ankommer:

  • I kan leje en bil og køre de godt 2 timer til Spindleruv Mlyn. En uges billeje af en mellemklasse bil til 5 personer koster ca. 900,- Vejen er nem at finde, og der er motorvej det meste af vejen. Husk snekæder, hvis I kører i bil hele vejen! 
  • Mange af vores gæster benytter Prague Airport Transfers, der koster  ca. 5000 CZK/1500 DKK for en minibus med plads op til 8 personer. 

Vi hjælper med at booke transfer, så giv os besked, så ordner vi det sammen med Maskot Guide service.

Til de små - skiskole på dansk

I Spindleruv Mlyn finder I vores danske guider hos "Maskot skiskole og skiudlejning" med veluddannede danske instruktører, der står klar til at hjælpe jer godt på vej, hvad end I er nybegyndere, der skal lære teknikken fra start eller erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. I kan desuden både få private lektioner og gruppeundervisning.

Mere om Spindleruv Myln

Tag på skiferie til Spindleruv Mlyn, som er det største skiområde i Tjekkiet og ligger smukt placeret i nationalparken Krkonose. I dalen er der hovedsageligt I to skiområder - Medvedin og Svaty Petr, som ligger med en afstand på ca. 3 km fra hinanden. Der er en god blanding af pister til mange forskellige niveauer. 

Byen er superhyggelig og der er en god stemning. Her er gode muligheder for vinter spadsereture langs floden bred og for enden af pisten, er der god mulighed for at vente både ude og inde, hvis I fx har en bedsteforældre eller et lille barn med, der ikke står på ski.