Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
En rigtig perle for hele familien - Gode priser og gode pister
Spindleruv Mlyn i Tjekkiet er en ski-perle som kun de færreste kender til. Du får her et udvalg af både blå, røde og sorte pister. Området ligger i god køreafstand fra Danmark og så er det meget billigere i Tjekkiet.
Pister i området
28 stk.
28 stk.
28 stk.
28 stk.

Skiferie i Spindleruv Mlyn

Mere om Spindleruv Myln

Tag på skiferie til Spindleruv Mlyn, som er det største skiområde i Tjekkiet og ligger smukt placeret i nationalparken Krkonose. I dalen er der hovedsageligt I to skiområder - Medvedin og Svaty Petr, som ligger med en afstand på ca. 3 km fra hinanden. Der er en god blanding af pister  til mange forskellige niveauer. 

Byen er superhyggelig og der er en god stemning. Her er gode muligheder for vinter spadsereture langs floden bred og for enden af pisten, er der god mulighed for at vente både ude og inde, hvis I fx har en bedsteforældre eller et lille barn med, der ikke står på ski.

Skiskole på dansk og Maskot Guide Service

Vi har et unikt samarbejde med Maskot Guide Service, som vi er meget glade for at kunne tilbyde vores gæster. Når I ankommer til jeres hotel eller skilejlighed, vil der ligge en hilsen til jer fra Maskot, i form af en kuvert med jeres liftkort (hvis I har købt det hjemmefra) samt en masse nyttig information. 

Alt hvad du har behov for at vide om området, valuta, strøm, transport, parkering, læge og stort set alt andet, der kan opstå, vil Maskot kunne være behjælpelig med.  Du kan finde guiderne  hele dagen på deres kontor ved Medvedin liften.

Transfer fra Prag lufthavn

Det er billigt at flyve til Prag, og hvis I vælger den løsning, er der to muligheder, når I ankommer:

  • I kan leje en bil og køre de godt 2 timer til Spindleruv Mlyn.  En uges billeje af en mellemklasse bil til 5 personer koster ca. 900,- Vejen er nem at finde, og der er motorvej det meste af vejen. Husk snekæder, hvis I kører i bil hele vejen! 
  • Mange af vores gæster benytter Prague Airport Transfers, der koster 3420 CZK/988 DKK pr. vej for en almindelig taxa til 4 personer eller 4275 CZK/1236 DKK for en minibus med plads op til 8 personer. 

Vi hjælper med at booke transfer, så giv os besked, så ordner vi det sammen med Maskot Guide service.

Herligt familieområde med masser af muligheder

Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. 

Foretrækker I at stå på snowboard, kan I nyde godt af de to moderne snowparker med bl.a. halfpipe, J-bar og boadercross tracks, og hvis I ønsker at prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. 

Til de små - skiskole på dansk

I Spindleruv Mlyn finder I en Mascot skiskole med veluddannede danske instruktører, der står klar til at hjælpe jer godt på vej, hvad end I er nybegyndere, der skal lære teknikken fra start eller erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. I kan desuden både få private lektioner og gruppeundervisning.