Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Landal Badeland Søhøjlandet

Børnepool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Babypool
Badelandscafe
Indendørspool
Ferie på Landal Søhøjlandet
Landal Søhøjlandet er et moderne feriecenter i Jylland, hvor hele familien kan tage på ferie og opleve et skønt badeland med en 56 meter lang vandrutsjebane! Det tropiske vandland byder på en god placering, skønne sommerhuse og mange aktivitetsmuligheder både inde og ude. I får helt sikkert en masse ferieminder med hjem efter en tur i Landal Søhøjlandet!
Fakta om indkvartering
Børnepool
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Aktivitetskalender
hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Babypool
Badelandscafe
Indendørspool

Velkommen til Landal Søhøjlandet

Om Landal Søhøjlandet

På feriecentret Landal Søhøjlandet får I alle de sjove aktiviteter og gode faciliteter samlet på et sted, og så bor I midt i det hele i de hyggelige sommerhuse og feriehuse. Søhøjlandet ligger i Jylland, hvor både Silkeborg, Himmelbjerget og Legoland ligger inden for overskuelig køreafstand, så I kan opleve disse på en dagsudflugt. 

Lyder Landal Søhøjlandet som noget for jer, så kontakt Alltime Travel på telefon 70 15 32 32  for flere informationer.   

Badeland i Søhøjlandet

Søhøjlandet har et mindre indendørs badeland, hvor I finder forskellige bademuligheder. Det tropiske vandland er lyst og lækkert og har foruden den store pool en 56 meter lang vandrutsjebane, som I kan rutsje ned af og få kildren i maven. I kan også slappe af i jacuzzien, mens børnene sopper og leger rundt i børnebassinet. 

Aktiviteter for hele familien

På Søhøjlandet finder I helt sikkert aktiviteter for alle, for her er både:

  • Badeland
  • Minigolf
  • Hoppepude
  • Legepladser ind og ude
  • Sportshal
  • Fodboldbane

Rundt om centret kan I gå på opdagelse i den frodige natur, som ligger lige i baghaven. Herudover er Søhøjlandet nabo til en 18 hullers golfbane. 

I bor i det smukkeste kuperede skovområde i Gjern Bakker, som kan opleves på hesteryg, mountainbike, cykel eller med vandrestøvlerne på.

Sommerhus, feriehus eller rækkehus

Når I skal vælge sommerhus, kan I holde ferie i enten et rækkehus eller feriehus, som begge ligger med adgang til den skønne natur. Alle boligerne er lyse, meget hyggelige og har alle trådløst internet. Der er selvfølgelig køkken, så I kan lave jeres egne måltider, men I kan også vælge at spise hos Søhøjlandet, som har en hyggelig familierestaurant.