Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Bo naturskønt midt i skovområdet Veluwe
Tag familien med til badelandet Rabbit Hill, som ligger i grønne omgivelser centralt i Holland. Her bliver I ét med naturen på en dejlig badelandsferie med vandsjov, sportsaktiviteter og faciliteter for hele familien. I kan bade inde og ude, da Rabbit Hill byder på indendørs og udendørs pool med vandrutsjebaner og sjove vandfaciliteter. Endeligt kan I hygge jer hjemme i ferieboligen eller tage på ture i det nærliggende skovområde.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Halvpension
muligt at tilkøbe
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Sportshal
Indendørspool

Velkommen til Badeland Rabbit Hill

Dejligt badeland midt i naturskønt skovområde

Badelandet Rabbit Hill ligger centralt placeret midt i skovområdet Veluwe i Holland. Rabbit Hill er opkaldt efter kaninbakken i skoven, hvor I kan opleve og kæle med de søde hoppende kaniner. Badelandet Rabbit Hill byder på komfortable og familievenlige ferieboliger, der ligger placeret i  grønne omgivelser blandt træerne. Badelandet Rabbit Hil er et kæmpe hit blandt børnene, men her er også plads til, at voksne kan få en afslappende ferie med mulighed for wellness samt mindeværdige oplevelser i naturen enten til fods eller på cykel, som kan lejes på feriestedet.

Glæd jer til bademuligheder både ude og inde

I får mulighed for at boltre jer i vandet og tage en svømmetur både indendørs og udendørs i badelandet Rabbit Hill. Indendørs finder I en swimmingpool til svømning og badning, børnebassin, vandrutsjebaner, spabad, strømbassin og flere vandaktiviteter. Udendørs finder I også en swimmingpool, et særligt område med børnebassin og vandaktiviteter til familiens mindste medlemmer samt en solterrasse med liggestole hvor I kan slappe af. Den udendørs pool er åben fra slutningen af maj til slutningen af august, når vejret tillader det. Trænger I til at koble helt fra på ferien, har I også mulighed for at benytte jer af wellness-tilbud såsom skønhedsbehandlinger og massage (mod gebyr). 

Aktiviteter, sjov og leg for børnene på Rabbit Hill

Når turen går til badelandet Rabbit Hill, kan I give børnene en mindeværdig ferieoplevelse med utallige timers sjov, leg og underholdning. Hop med kaninerne, grin med maskotten bjørnen Bollo eller få en oplevelsesrig ferie med de mange aktiviteter som Rabbit Hill ellers byder på. Her er et kæmpe indendørs legeland med klatrebanen High Rope Parcours samt miniklub for børnene, naturlegeplads, minigård med dyr, kaninbakke, friluftsteater, minigolf, boldspil og hoppepude. Blandt sportsaktiviteter kan I udfordre hinanden på bowlingbanen eller benytte jer af sport arena, poolbord, lasergame, bordtennis, tennis og svævebane. Endeligt finder I også en 500 meter løbebane for børn hvor de mindste kan løbe om kap med hinanden og brænde energi af under ferieopholdet på Rabbit Hill.

Nyd feriens måltider både ude og hjemme

Få en god start på dagen på badelandsferien med et solidt morgenmåltid, som I både kan bestille hjem til ferieboligen eller nyde på restauranten på Rabbit Hill. I løbet af dagen kan I stille den lille sult i snackbaren eller Brasserie, hvor I også kan nyde is og drinks på terrassen. Hvis I gerne vil slippe for madlavningen kan I også købe take-away, som I kan nyde hjemme i ferieboligen. Badelandet Rabbit Hill har også en lille souvenirshop samt mini-marked hvor I kan finde bredt udvalg af dagligvarer samt frisk frugt og grønt, så I selv kan tilberede jeres yndlings-retter. Endeligt kan I bestille raclette til jeres feriebolig og nyde et lækkert og hyggeligt måltid i hinandens selskab. Landal Greenparks tilbyder muligheden for at tilkøbe en morgenmadspakke og en daligvarepakke så I kommer nemt igang med ferien. En morgenmadspakke indeholder brød, forskellige pålæg og en juice. Dagligvarepakken indeholder  Kaffe, kaffefiltre, kaffemælk, te, sukker, småkager, sødt, øl, vin og nødder.  

Skønne naturoplevelser og attraktioner i Veluwe

Inde i badelandet Rabbit Hill, kan I leje cykler, hvilket er oplagt til ture ud i det omkringliggende naturskønne landskab. I kan cykle på picnic-tur i skoven eller tage en vandretur langs områdets stier. Vil I gerne på udflugt og opleve områdets attraktioner, finder I forlystelsesparken Julianatoren med 60 sjove forlystelser for hele familien i byen Apeldoorn. I Apenheul er dyrene i centrum, særligt aberne, som I også har mulighed for at opleve på tæt hold og røre ved. Derudover har I mulighed for at opleve et væld af attraktioner såsom zoologisk have, museer, nationalparker og gode muligheder for at shoppe i områdets byer under opholdet på Rabbit Hill i Holland.