Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Badelandsferie på den naturskønne ø Texel
Så snart I sejler med færgen til øen Texel i det nordlige Holland, hvor badelandet Sluftervallei ligger, kan I mærke ferieroen sænke sig over jer. Idyllisk placeret omkring klitterne, ligger jeres hyggelige feriebolig, hvorfra I kan glæde jer til både udendørs og indendørs aktiviteter for hele familien. Glæd jer til vandsjov i badelandet, afslapning i naturskønne omgivelser, lækker sandstrand og mange familievenlige friluftsaktiviteter.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Morgenmad
muligt at tilkøbe
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Mini badeland
Strand
2 km

Velkommen til Badeland Sluftervallei

Badeland i naturskønne omgivelser blandt klitter

Badeland Sluftervallei ligger på øen Texel, omgivet af Vadehavet, i det nordlige Holland. Naturen byder på utroligt smukke sandstrande, omgivet af bølgende sandklitter. Sluftervallei er en rigtig skøn destination, når ferien skal stå på afslapning og forkælelse for både børn og voksne. Det er oplagt at medbringe cykler eller leje dem på øen, for sådan kommer I bedst muligt rundt på til alle øens spændende og smukke oplevelser og attraktioner. Hvad enten I søger afslapning eller aktiviteter, vil I med sikkerhed få en mindeværdig familieferie på badelandet Sluftervallei.  

Glæd jer til badeland og lækker sandstrand ved havet

På Sluftervallei kan I se frem til et skønt badeland, hvor børnene kan lære at svømme, dykke og boltre sig i vandmasserne. Under jeres ophold har I nemlig fri adgang til badelandet, hvor der findes en større pool, mindre børnebassin samt en sjov vandrutsjebane. Er vejret godt, kan I tage til stranden, der ligger ca. 2 kilometer fra Sluftervallei. Stranden ligger bag ved klitterne og byder på utroligt lækkert sand til at dase på, bygge sandslotte af eller naturligvis til en forfriskende dukkert i havet.  

Timevis af underholdning og sjov for store og små

Hele dagen lang byder badelandet Sluftervallei på sjov og underholdning. Maskotten Bollo tager sig godt af børnene, her er hoppepude, legeplads, vandlegeplads, minigolf, udkigstårn og meget mere. I kan spille forskellige spil i sports-arenaen. Derudover finder I bordtennis, poolbord, tennis-, beachvolley- og fodboldbane. I kan leje forskellige typer cykler og mountainbikes for hele familien på Sluftervallei, så hele familien kan komme på udflugt og opleve den naturskønne hollandske ø Texel.

Spisesteder og indkøb for enhver smag på Sluftervallei

Badelandets hyggelige samlingspunkt, den moderne restaurant, byder på smagfulde måltider både morgen, middag og aften. De fleste af ingredienserne, som anvendes i restauranten er økologiske og bæredygtige. Foruden restauranten finder I også take-away med pizza og en snackshop. I kan yderligere handle ind til jeres egne livretter i badelandets supermarked, hvor I finder et bredt udvalg af dagligvarer, frugt og grønt til et dejligt måltid. Endeligt kan nyde en rolig og hyggelig aftenstund på terrassen med en dejlig kop kaffe eller en læskende forfriskning.  

Oplev den lille hollandske ø Texel med mange attraktioner

Naturen er den helt store attraktion på en badelandsferie til Sluftervallei i det nordlige Holland. Her kan I gå lange ture og cykle ud i det blå til spændende landsbyer og seværdigheder. Når I befinder jer på øen Texel er det oplagt at tage på udflugt til det røde fyrtårn hvor I kan opleve spektakulære solnedgange, fortet Fort De Schans fra Napoleonstiden, det smukke naturreservat De Muy eller pluk-selv haven i Oudeschild, hvor I udover at plukke frugt og blomster også kan nyde kaffe og kage, mens børnene leger med kaninerne.  I kan også besøge naturcenteret Ecomare, hvor I kan blive klogere på Texel´s natur og kultur samt Vadehavet og Nordsøen. Endeligt kan I tage på en særligt bådudflugt og sightseeing-tur med mulighed for at opleve sæler i deres rette element i Vadehavet omkring Texel.