Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Badeland Beech Resort Fleesensee

Stor vandrutsjebane
Indendørspool
Subtropisk badeland
Udendørspool
Udforsk de mange tilbud på Beech Resort Fleesensee
På Beech Resort Fleesensee er der masser at lave for hele familien! Resortets badeland Aquafun water park har både indendørs og udendørs poolområde, en vandlegeplads, vandrutsjebane, sauna og meget mere. Derudover er der et hav af aktiviteter både inde og ude: diverse sportsgrene, klatrevæg, minigolf, kanosejlads og meget mere.
Fakta om indkvartering
Stor vandrutsjebane
Indendørspool
Subtropisk badeland
Udendørspool

Badeland Beech Resort Fleesensee

Hvordan skal I bo?

Bo i fuldt udstyrede lejligheder med soveværelse, stue med sofa og spisebord, køkken med ovn og opvaskemaskine, toilet og bad samt terrasse eller balkon alt efter boligtypen. Derudover er der WiFi og fladskærms-tv.

Lejlighederne ligger i rolige naturomgivelser i 5 forskellige tema-landsbyer. 

Bemærk: resortet tillader ikke kørsel rundt på grunden.

Badelandet Aquafun

Resortets badeland sikrer jer mange timers sjov. Prøv den 62 m lange rutsjebane, den sjove vandlegeplads eller leg på piratskibet. Badelandet har både indendørs og udendørs poolområde, og så er det finsk sauna, bio sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). 

I badelandet er der også bistro og træningsområde.

Når I bor på Beech Resort Fleesensee er der gratis adgang til badelandet. Saunaområdet er mod betaling.

Børneprogram, events og aktiviteter

Bliver I trætte af at plaske rundt i badelandet, er der masser af andre aktiviteter på resortet. Tag et spil minigolf, prøv klatrevæggen, lej gokarts, besøg børnezooen med får, tag en tur på legepladsen, kør rundt på pump track-banen, spil boldspil på multibanen, tag over søen på rebflåden eller besøg det lille atalier i Beech-studiet, hvor I kan udfolde jeres kreative side. 

På Fleesensee Søen er der mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer vandsport som kanosejlads, paddleboarding og surfing. Landaktiviteter i nærheden inkluderer bl.a. ridning, diverse boldspil og cykling.

Derudover tilbyder resortet en børne/baby klub for de små mellem 8 måneder og helt op til 14 år. Dette er hele året rundt, 6 dage om ugen. Nogle aktiviteter er udendørs, men der er også indendørs områder. 

For de lidt ældre er der både indendørs tennis og squash og om sommeren er det også muligt at få en lektion i både golf og ridning. Golf kan I spille hele året rundt hvor ridning er fra april-oktober og specielt for begyndere. 

Restauranter på resortet

Der findes tre restauranter rundt om på resortet:

Landhus serverer morgenmad og aftenbuffeter. 

Strandpirat har en à la carte menu med internationale retter og udendørs servering.

Boothus har en à la carte menu med pizza, tapas og BBQ aftenener og en terrasse ud mod søen.

BEECH cooking boxes inkluderer opskrifter med friske ingredienser som frugt og grøntsager fra området, frisk fisk fra Müritzsøen og madvarer fra egnen, som gæster selv kan tilberede.