Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Et af Østrigs mest eftertragtede skiområder
Ischgl er placeret smukt i Paznaundalen og byder på et af de mest varierede skiterræner i Østrig. Ischgl er en fantastisk kombination af moderne skisport og ægte østrigsk charme, og her vil både nybegyndere og erfarne skiløbere uden tvivl få en uforglemmelige skiferie. 90% af skiområdet er beliggende i over 2000 meters højde, hvilket er lig med høj snesikkerhed, og med knap 240 km pister er der rigeligt at tage sig til. I finder desuden Østrigs bedste afterski i Ischgl!

Skiferie til Ischgl - Galtür

Et ekseptionelt skiområde

Ischgl byder på et unikt skiområde, der giver jer en fantastisk følelse af frihed, når I suser ned ad en af Østrigs længste pister. Ischgl byder jer velkommen til intet mindre end 238 km pister og 43 lifte, som sikrer at skiferien aldrig bliver kedelig.  Denne del af Østrigs snebeklædte bjerge er desuden helt ideel til de erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. Uanset hvilket niveau I mestrer, kan I prøve kræfter med en guidet offpisttur. Her er et væld af forskellige sværhedsgrader, som hver og en vil få adrenalinen til at pumpe. Ischgl rummer endvidere en af de største skiskoler i Østrig med mere end 100 veluddannede skilærer, der står klar til at tage imod jer, der ønsker undervisning - uanset om I er børn eller voksne!

Guidede ture

Offpist: Uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, kan I prøve kræfter med forskellige niveauer af offpister. I Ischgl venter der et væld af sjove offpister, som I kan suse ned ad sammen med dygtige skiinstruktører, der sørger for at det bliver en sikker oplevelse.
Hiking: Få et afbræk fra skiløbet og oplev de smukke omgivelser i Paznaundalen på en guidet hikingtur. Her kan tankerne løbe frit og I vil få ro i sindet på en afslappende gåtur i det blændende hvide landskab. I Ischgl findes flere vandreruter med forskellige distancer, så I helt selv kan vælge, hvor langt I ønsker at gå.  

Aktiviteter og faciliteter i Ischgl

Østrigs bedste afterski - Ischgl byder på verdensklasse afterski med dans på bordene. Her er desuden en bred vifte af barer og diskoteker. Hyggelige restauranter - Få stillet sulten hos en af de mange skønne restauranter, der serverer lækre retter til enhver smag. Selv på pisterne er der placeret et væld af gode restauranter. Stå på skøjter - Prøv kræfter med skøjteløb under solens varme stråler eller under den smukke, mørke stjernehimmel.

Transport til Ischgl

Kør selv til Ischgl: Når I tager egen bil med på skiferien til Ischgl, giver det jer frihed, fleksibilitet og uafhængighed, når det kommer til afrejse og hjemrejse. Iscghl er beliggende ca. 1250 km fra København, og det tager omkring 14 timer at kører hertil. Når I tager bilen hele vejen, er det en god idé at være ajour med diverse lovgivninger, der findes i de lande, som I skal igennem. På den måde får I en sikker køretur. I Tyskland er det f.eks. ikke tilladt at køre med pigdæk, og i Østrig skal der købes mærkater ved grænsen. Det er desuden et lovkrav at medbringe enten gul eller orange trafikvest i bilen, når I kører i Østrig.

En skidestination i topklasse

Ischgl er en af Østrigs mest eftertragtede skidestinationer, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Her får I en anderledes og udfordrende skiferie med sjove aktiviteter og oplevelser til både små og store. Ischgl er forbundet med toldfrie Samnaun i Schweiz, hvilket giver jer muligheden for at tage en smuttur dertil på ski og opleve den schweiziske del af det smukke bjerg. I kan desuden prøve kræfter med langrend og snowboard, og det skønne område giver jer en skiferie i topklasse kombineret med idyllisk hygge, smukke omgivelser og formidabel afterski.
Find og book jeres næste skiferie til Ischgl online her på alltime-travel.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3232, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om skiferien, der passer helt perfekt til jer.

Snesikre Galtür

Galtür, kun 12 km væk fra det populære skisportssted Ischgl, byder på sin egen charme og unikke skiløbsoplevelser. Med sine 49 km pister, der strækker sig fra 1.635 til 2.297 meter over havets overflade, er Galtür det ideelle valg for skiløbere og snowboardere, der søger et billigere alternativ til Ischgl.

Skiområdet i Galtür er forbundet af 8 lifte og tilbyder en bred vifte af terræn, der passer til alle niveauer, fra nybegyndere til erfarne skiløbere. Et dedikeret børneområde og en snowpark giver mulighed for sjov og læring for hele familien, mens oplyste pister åbner mulighed for at forlænge skidagen ind i de sene timer.

Der kører skibusser mellem Galtür og Ischgl, som kan benyttes hvis man har et liftkort, der gælder til begge skiområder. Er man til afterski, så er der muligheder for dette i Galtür, men ikke i samme grad som i Ischgl. Galtürs nærhed til Ischgl giver dig den perfekte mulighed for at kombinere den hyggelige atmosfære i Galtür med Ischgls berømte afterski. Heldigvis er det nemt og billigt at hoppe på en taxa hjem til Galtür.