Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Danskernes foretrukne skiferiedestination
Wagrain står år efter år øverst på listen over de mest populære destinationer i Østrig. Skiområdet i Wagrain består af de tre sammenhængende områder; Wagrain, St. Johann og Flachau. Her tilbydes varieret skiløb, som er velegnet til både børn, nybegyndere og øvede skiløbere.

Skiferie i Wagrain

Vi kender Wagrain / Flachau / St. Johann im Pg. bedre end de fleste!

Wagrain tilbyder varieret skiløb, som er velegnet til både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. De mange kilometer pister fordelt på tre områder gør, at du hele tiden har mulighed for at udforske nye områder. 

Alle Alltime Travel erfarne ferierådgivere har stået på ski i Wagrain, Flachau & St. Johann im Pg. og kender således både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder. Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70153232.

Hvorfor tage på skiferie til Wagrain?

For jer, der elsker brede boulevarder og muligheden for at udforske nye pister hver eneste dag, er Wagrain som en drøm, der går I opfyldelse. Her får hele familien over 800 km pister med noget af Østrigs mest betagende og varierede skiløb, og når skidagen er ovre, venter stemningsfuld østrigsk afterski med glühwein og varm kakao. 
  • Østrigs mest populære skidestination
  • Stort udvalg af skilejligheder tæt på pisten
  • Stort indendørs badeland med vandrutsjebane
  • Adgang til mere end 800 km fantastisk skiløb
  • Ny stor gondol, som binder området sammen

Mere om skirejser til Wagrain

Find og bestil den bedste og billigste skiferie til Wagrain online på Alltime -Travel.dk eller kontakt en af vores eksperter på tlf.:  70153232, som sidder klar til at give dig gode tips og råd omkring skiferie. Book din skiferie, og vælg mellem et stort udvalg af flotte hoteller og lejligheder med den bedste beliggenhed. 

Hvert år drager op mod 150.000 danskere på skiferie til Wagrain, og det er således uden sammenligning den mest populære skidestination i Østrig. Book nu og oplev det fantastiske skiområde, som er et af Østrigs bedste og største områder, hvilket betyder, at I kan opleve nye pister hver dag. 

Derudover er en skiferie til Wagrain ensbetydende med pister for hele familien. Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert er der pister for ethvert niveau med ca. 110 km blå pister, 189 km røde pister og 42 km sorte pister. 

Fra Wagrain kan I ligeledes nå de store områder som for eksempel Flachau, St. Johann og Zauchensee. Hele Salzburger Sportwelt hænger godt sammen og kan nås med skibus, som kører jævnligt mellem de forskellige områder.

Alt om skiløbet i Wagrain

Hvert år tager omkring 150.000 danskere på skiferie i Wagrain. Her kommer de for at nyde godt af solen, de lange pister og det enorme og varierede skiområde. Sammen med Flachau og St. Johann byder Wagrain på mere end 800 km eventyrligt skiløb og udfordringer for alle lige fra begynderen til den allerbedste ekspert. 

I Wagrain alene venter over 300 km kridhvide pister på jer, og i det enorme område er det muligt at stå på nye pister hver evig eneste dag. Hele familien finder med garanti lige netop deres yndlingspiste. Her er mulighederne uendelige og skiglæden i absolut topklasse. På de lange, brede boulevarder har hele familien fri mulighed og masser af plads til at øve de helt store carvingsving, og i snowparkerne kan familiens vovehalse mærke adrenalinen pumpe på vej ud over et af de utallige hop.

Børnefamiliens østrigske skiparadis

For familien, der måske er i Alperne for første gang, er Wagrain den perfekte destination. Omgivelserne er trygge, områderne hænger godt sammen, og forældre kan uden problemer aflevere deres mindste i skiskolerne, hvor de bliver mødt af søde, danske skilærere. 

I Wagrain finder I flere børneområder med brede, blå pister, der ligger trukket væk fra de øvrige pister. Det giver børn og nybegyndere en trygt miljø, hvor de kan lege sig til skønne oplevelser på skiene. Når børnene trænger til en pause fra skiløbet, kan de fornøje sig med legetøj, kælkebane, grillsted og snebold-skydeskive.

Masser af aktiviteter og den bedste afterski

På skirejser til Wagrain slutter oplevelserne langt fra, når I klikker ud af skiene. Nyd f.eks. den smukke natur på en kanetur i skoven eller øv flotte kunster på byens skøjtebane. En meget populær aktivitet, der unægtelig hører sammen med skiferie i Østrig, er den traditionelle, stemningsfulde afterski, hvor fællessang, glühwein og festligt samvær sørger for den perfekte afslutning på en lang skidag. 

I Wagrain finder I masser af hyggelige og festlige afterskisteder både oppe i terrænet og nede i byen. For familiens festaber kan afterskien fortsætte til langt ud på natten på byens diskoteker og karaokebarer. 

Børnene vil elske Wagrains enorme, tropiske badeland, Wasserwelt, hvor de kan boltre sig på rutsjebanerne og bade i de indendørs og udendørs pools.  

På skiferie i Wagrain kan I desuden glæde jer til gode og spændende madoplevelser. På områdets mange hyggelige restauranter finder I nemlig mad fra alle verdenshjørner. I begge byer er der desuden gode indkøbsmuligheder og et enormt udvalg af butikker.

Sådan bor du på skiferien i Wagrain

Alltime Travel råder over et stort antal lækre lejligheder beliggende i det populære Wagrain område. Alle lejligheder i gåastand til liften eller i umiddelbar nærheden af skibussen, som kører jer direkte ud til liften og skiområdet. Lejligheder er det oplagte valg for børnefamilier, og netop derfor tilbyder Alltime Travel primært lejligheder i Wagrain. 

I en lejlighed kan familien samles om spil og hyggeligt samvær om aftenen. Er I flere familier, som ønsker at tage på skiferie til Wagrain sammen, kan vi flere steder tilbyde lejligheder, som ligger ved siden af hinanden. Ring til os og hør mere om skirejser til Wagrain. Vores skieksperter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70153232.

Hvorfor tage på skiferie til Wagrain?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på skiferie til Wagrain. Udover fantastisk skiføre, kan Wagrain tilbyde skiferie for hele familien. Wagrain er yderst populært blandt danskere, og mange danskere valfarter derfor til Wagrain i vinterferien i uge 7 og 8. 

På grund af det store antal danskere i Wagrain, er der rigtig god mulighed for at booke en dansk skilærer, som børnene forstår, eller komme på dansk skiskole. Wagrain er en typisk østrigsk by, som emmer afstemning, østrigsk mad og musik. Endvidere er der rigtig gode muligheder for familier med mindre børn, da der er rigtig gode børneområder, som danner de perfekte rammer for at lære at stå på ski.

Mad i Wagrain

Der er gode muligheder for at få en forfriskning på en af de mange restauranter i Wagrain. Når man når St. Johann, kan man holde en velfortjent frokostpause på det populære pizzeria, man finder i stuen på Sporthotel Alpina. Dette pizzeria er som regel et hit hos børnene, da man får lov til at sammensætte sin egen pizza.