Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Badeferie ved Bostalsee i Tyskland
Alltime Travel byder jer velkommen til badelandet Bostalsee i Tyskland. Her får alle familiens vandhunde timevis af sjov i vandrutsjebanerne, på vandlegepladsen og i bølgepoolen. Men badelandet er meget mere end vand, og byder på mange flere aktiviteter både inden- og udendørs. I kan spille golf, klatre, sejle, windsurfe, bowle og meget mere! Badelandet ligger ved en den store sø Bostal, der er omdrejningspunkter for mange af aktiviteterne.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool

Velkommen til badelandet Bostalsee

Om Bostalsee

Badeland Bostalsee ligger midt i det idylliske Saarland, der med sine smukke bakkede omgivelser danner rammen for sjove oplevelser og hyggeligt samvær for hele familien. Badeland Bostalsee ligger ud til den store sø, Bostal, og har således fornøjelsen af at tilbyde en dejlig sandstrand, sejlsport, surfing og fiskeri. Som gæst i ferieparken har I fri adgang til det store Aqua Mundo, som er et 4000 kvadratmeter stort badeland fyldt med faciliteter for store og små vandhunde.

Badelandet i Bostalsee

Det store Aqua Mundo badeland har aktiviteter for alle familiens medlemmer, og så flyver tiden bare af sted, når I har det sjovt med vandfitness, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandlegeplads og bølgepool. Dertil er der også en udendørs pool, som kan nydes på solskinsdage, og en børnepool, hvor børnene kan lege trygt i det lave vand.
Der er også at finde et vand-legehus inde i selve badelandet som byder på rutsjebaner, vanspistoler og meget mere. 

Spis på badelandets Aqua Café, så I ikke behøver skifte tøj, når I skal have lidt at drikke eller let spise. 

Adrenalin og afslapning

Bostalsø er det helt store samlingspunkt, når familien skal have adrenalin og nyde afslapning. Her kan I nyde vandet med windsurfing, pedalbåd, stand-up-paddeling, sejlbåd eller blot ved at bade i vandet fra den dejlige sandstrand. Golf for de store, minigolf for de små. Ram plet i bueskydning, lav strikes i bowling og lav point i boldspil. Lej cykler eller prøv en Mini Quad Bike, en firhjulet motorcykel for børn, på banen i Bostalsee. Prøv klatring, vandring og ridning i naturen og få en masse frisk luft.


Bo i naturen

Center Parcs feriested har tre slags boliger: et Comfort feriehus med veludstyret faciliteter, et Premium feriehus med med øget komfort og et VIP feriehus med privat sauna. Om I vælger at bo i et Comfort, Premium eller VIP feriehus, så får I en skøn og moderne indrettet feriebolig med gode faciliteter og eget køkken. Ferieboligerne ligger på bakker blandt træer og har udsigt over Bostal sø, så I bor i hyggelige rammer, hvor hele familien kan slappe af. 

På feriestedet kan I spise på restaurant, tage på indkøb i butikker eller melde jer til leveringsservice af varer, så I kan lave jeres egne måltider i ferieboligen. 

Besøg det spritnye Gametown!

I starten af marts 2024 åbnede det helt nye Gametown, også kaldet en spillehal hos Bostalsee. Som det bliver kaldt vil "The House Of Games" forvandle sig til et ideelt sted at fordybe sig i videospilverdenen. Gør dig klar til at fordybe dig i en verden af spændende oplevelser og uforglemmelige øjeblikke eller udfordrer dine familiemedlemmer i ét af de mange spil. "Gametown" som er placeret i Market Domen er åben hver dag fra kl. 7:30 og lukker først omkring kl. 22.