Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Valles Vinteruger & Valles Forårsuger - Kan ikke bookes endnu

Bemærk, tilbuddet kan ikke bookes endnu

I uge 3 - 5 og uge 13 - 15 2025 kan du tage børnene med på skiferie og nyde godt af gratis skileje og gruppeskiskole i Valles Vinteruger.

Det er en gave at lære at stå på ski som lille, og derfor tilbyder vi gratis skileje og Valles skiskole på udvalgte destinationer i både Norge og Sverige til børn i alderen 0-6 år.* Vælg mellem årets første uger, når skiløbet er i verdensklasse, og der er masser af plads på pisterne med lidt roligere tempo, eller vælg uge 15, hvor forårssolen varmer, og dagene er lange og lyse.

*Der er ikke skiskole til børn i alderen 0-2 år, men alle børn kan gratis få skileje.

Det forventes at kunne bookes fra juni/juli måned

Book skiferien til Trysil, Hemsedal, Lindvallen (Sälen), Tandådalen/Hundfjället (Sälen), Åre og Vemdalen allerede i dag.

Betingelser:

Valles Vinteruger gælder i:

  • Trysil og Hemsedal i Norge
  • Lindvallen, Hundfjället/Tandådalen, Åre og Vemdalen i Sverige

Skiskole og skileje skal bestilles sammen med min. 1 voksen med liftkort på min. 4 dage og et ophold på min. 4 nætter. Ankomst kan ske i perioden 11.  -  26. januar samt 22. marts til 6. april 2024. Liftkort skal have start senest samme dag som skiskolen, og bestilles og betales via kunde log-in. Bestilling af gratis skiskole og skileje skal ske på telefon 7015 3232 i åbningstiden.


Bemærk:
Da der er et begrænset antal pladser på alle destinationer og skiskole-hold, bestilles der efter princippet "Først til mølle".
Hvis der foretages ændringer på skiskolen eller skileje efter kampagnens udløb, vil rabatten frafalde og normalprisen vil blive opkrævet.

Følgende boliger kan IKKE kombineres med Valles Vinteruger
Trysil Hotell, Horisont Lejligheder, Fjelltun lejligheder og hytter, Trysiltunet 16B, Trysilfjellet hytte 22, Almenlia Lejlighed 551B og Almenvegen 547, Trysil Knut Hotel, Chalet de Luxe og Trysil Alpine Lodge (med undtagelse af lejlighedsnumre A104, A107 og A405) 

Skiferie til Hemsedal

Bestil skiferie til De Skandinaviske Alper

Skiferie til Trysil

Bestil skiferie til Norges største skisted

Skiferie til Lindvallen

Bestil skiferie til Sveriges mest børnevenlige skiområde

Skiferie til Tandådalen/Hundfjället

Bestil skiferie til danskernes favoritdestination i Sverige

Skiferie til Åre

Bestil skiferie Nordens største skiområde.

Skiferie til Vemdalen

Bestil skiferie til Sveriges bedste carvingmuligheder

En gave til børnene

Valles Vinteruger & Valles Forårsuger er sæsonens absolut bedste uger for skielskende børnefamilier! I disse uger er der utallige aktiviteter for børn, hvor I kan møde snemanden Valle og børnene kan lære at stå på ski i trygge rammer. Mød Valle, lær at stå på ski og lej skiudstyr helt gratis. Imens børnene hygger sig på skiskolen, kan de voksne nyde tiden alene på pisterne, og bagefter kan I alle stå på ski sammen og have det sjovt sammen.


Læs mere om Valles Skiskole

Valles Skiskole er gruppeskiskole for 3-årige, 4-6 årige og 4-9 årige. I kan vælge mellem grøn (nybegynder), blå (kan det grundlæggende), rød (øvet skiløber) og sort (avanceret skiløber).
Skiskolen kan enten bestilles mandag-fredag eller fredag-søndag og I kan vælge mellem formiddag og eftermiddag. Ud over selvfølgelig at lære at svinge, bremse og køre i lift, møder børnene nye venner på skiskolen, og med Valles piste-regler, lærer de at løbe sikkert og forsvarligt på pisten.

Se mere om hvordan du bestiller liftkort, skileje og booker skiskole her