Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Oplev et af alpernes allerbedste skiområder
Vi tilbyder lækre og billige skiboliger til Kitzbühel & Kirchberg, hvad enten I ønsker at bo i lejlighed eller på hotel. Kitzbühel & Kirchberg er et topklasse skiområde, der også ligger i top 10 over de bedste skiområder i alperne.

Skiferie i Kitzbühel & Kirchberg

Vi kender Kitzbühel & Kirchberg

I Kitzbühel & Kirchberg findes der pister for alle uanset niveau og skifærdigheder. Kitzbühel & Kirchberg i Østrig er således både for nybegyndere, øvede og erfarne skiløbere. Derudover er der også en lang række af spændende og sjove faciliteter for snowboardere og langrendsløbere i Kitzbühel & Kirchberg. Det er bare umuligt at komme til at kede sig! 

Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70153232.

Hvorfor tage til Kitzbühel & Kirchberg?

Nedenfor vil det være muligt at læse nogle af grundene til, hvorfor Kitzbühel & Kirchberg er så populært!

Mere om skirejser til Kitzbühel & Kirchberg

Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpræparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad, at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister, der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg. 

Det berømte World Cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten, der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn, der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. 

Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere, og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg. 

Aktiviteter i Kitzbühel & Kirchberg

Kitzbühel / Kirchberg er også et fantastisk sted, når skiene spændes af. Østrigsk charme er i højsædet, og det mærker man tydeligt på hoteller, restauranter, hyggelige pubber og barer. Nattelivet byder på utallige diskoteker og natklubber. I Kitzbühel / Kirchberg kan natteravnene fortsætte afterskiing til den lyse morgen. 

Der findes gode shoppingmuligheder i Kitzbühel / Kirchberg, bl.a. mange eksklusive mærkevareforretninger. Suppler skiløbet med et besøg på kasino, skøjtebane, curlingbane, tennisbane m.m. Har skiløbet givet ømme og trætte muskler kan de med rette plejes og lindres i Kitsbühels badeland, Aquaarena.

Før du bestiller skiferie

Alltime Travel har mange års erfaring i kør-selv skiferie, og vores ferierådgivere vil meget gerne give professionel vejledning til jer, der drømmer om en skiferie til Kitzbühel / Kirchberg i Østrig. 

Alltime Travel tilbyder lækre boliger i Kitzbühel / Kirchberg, som du kan bestille online her på siden eller ved at kontakte vores ferierådgivere, der alle er passionerede og erfarne skiløbere. De kan derfor tilbyde en grundig og kompetent vejledning omkring skiferie i Kitzbühel / Kirchberg. Ring til os på tlf. 70153232 for mere information og rådgivning omkring skiferie i Kitzbühel / Kirchberg.