Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiferie i Wilder Kaiser - Østrigs største skidestination!
Østrigs største skiområde Wilder Kaiser har masser at byde på! Det store område består af skisportsbyerne Söll, Itter, Brixen, Westendorf og Scheffau. Pisterne er indbydende, og de mange lifter sørger for, at I nemt og bekvemt kommer omkring i skiområdet.

Skiferie i Wilder Kaiser

Vi kender Wilder Kaiser!

Tag til Wilder Kaiser, der er Østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. 

Alltime Travel tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.

Hvorfor tage på skiferie til Wilder Kaiser?

Bestil kør-selv skiferie til Wilder Kaiser med Alltime Travel, og oplev fantastisk natur, alpint skiløb og mulighed for smukke langrendsture.

  • Østrigs største skiområde
  • 250 km pister og 92 lifter
  • Rig mulighed for leg, hygge og afterski
  • Tirolersteming i højsædet

Skiløbet i Wilder Kaiser

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad, der passer til dit niveau. 

Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag. 

Børnenes skiparadis

Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski, kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene. 

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder, mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister. Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.

Aktiviteter på skiferien i Wilder Kaiser

Wilder Kaiser regionen er perfekt til vinter-vandring og kendt for sine solrige dale. I finder intet mindre end 113 km med præparerede vandrestier, hvorfra du ser det smukkeste vinterlandskab. Regionen byder ligeledes på nogle seriøse kælkebakker, hvor du virkelig kan få fart på. Her findes 16 km med kælkespor, der lader dig opnå fuld fart eller stille og rolige romantiske kælketure gennem skoven. Det er selvfølgelig muligt at leje kælke lokalt i området. 

Hvis du er en af dem, der gerne vil opleve det uspolerede østrigske vinterlandskab, er vandring med snesko lige noget for dig. Her går man i ren puddersne i den billedskønne natur. Snevandring er godt for kroppens cirkulation, men også for sindet. Billederne af denne fabelagtige natur vil være printet på nethinden og i hukommelsen for altid. Der er altid en guide med på turen, så I ikke farer vild, og det er muligt at leje snesko i området.

Før du bestiller skiferie i Wilder Kaiser

Inden I beslutter jer for, hvilken skidestination I skal vælge, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på 7015 3232. Alle vores ferierådgivere er erfarne skiløbere og har besøgt destinationerne. Derfor kan de også rådgive jer, så I får den bedste skiferie til Wilder Kaiser. 

Find og book skiferien til Wilder Kaiser hos Alltime Travel og vælg blandt et stort udvalg af lejligheder og hoteller med den allerbedste beliggenhed i forhold til pister, lifte og byen.