Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Ferielejligheder i Bibione

Ønsker I lidt inspiration til årets sommerferie? Den populære italienske ferieby Bibione på Adriaterhavskysten er en af danskerne foretrukne feriedestinationer. Alltime Travel byder på ferielejligheder lige ud til havet, i rolige omgivelser og tæt på bylivet. De fleste resorts er udstyret med swimmingpool og mange andre skønne faciliteter. Klik ind på de spændende hoteller, ferieboliger og resorts og se alle hvad de tilbyder. 

Bibione er en populær ferieby i Italien og det er ikke uden grund. Med sine kilometerlange sandstrande, krystalklart vand og sjove strandaktiviteter er Bibione en perfekt destination for en afslappende og underholdende ferie for hele familien. Foruden solbadning på stranden, vandaktiviteter og kulturelle oplevelser kan I også nyde en bred vifte af restauranter og butikker. Med en række ferielejligheder og ferieresorts at vælge imellem, er der noget for enhver smag og ethvert budget. Oplev Bibione og skab minder for livet med din familie og venner!

Ønsker I en specifik feriebolig, så anbefaler vi, at I bestiller ferieboligen, så hurtigt som muligt, da de hurtigt bliver udsolgt i skolernes sommerferie.

Marco Polo Bibione
Bestil her
Aparthotel Holiday
Bestil her
Residenza delle Terme
Bestil her
Michelangelo
Bestil her
Planetarium
Bestil her
Villaggio Selene
Bestil her
Splendido
Bestil her
Lino Delle Fate Eco Village Resort
Bestil her
Valbella
Bestil her
Acapulco
Bestil her
Capistrano
Bestil her
Appartamenti Atollo
Bestil her
Laguna e S. Elena Sud
Bestil her
I Moschettieri
Bestil her
Torre del Sole
Bestil her
Aparthotel Imperial
Bestil her
Eridano
Bestil her
Bibione Beach
Bestil her
Gelsomini
Bestil her
Solarium
Bestil her
Smeralda
Bestil her

Oplev Bibione

Feriedestinationen for strand-elskere

Bibione er kendt for sin smukke strand og det krystalklare vand i Adriaterhavet. Der er rigeligt med plads til at slappe af og nyde solen på den mere end 8 kilometer lange strand. Mange af vores resort tilbyder beach service, hvor der fx. er parasoller og solsenge klar til jer. Udover solbadning og svømning kan I tage del i forskellige vandaktiviteter som windsurfing, kitesurfing og paddleboarding. Der er også flere dykkercentre langs kysten, og her kan I leje udstyr og tage på guidede dykker- eller snorkelture og udforske havbunden og dens dyreliv.


Oplev Bibiones lokale køkken

Bibione har en rig kulinarisk tradition og har et stort udvalg af lokale retter og specialiteter. Der er et stort udvalg af restauranter. I vil både finde fiske- og skaldyrsrestauranter, traditionelle italienske restauranter, der serverer pastaretter og pizza samt restauranter med grillretter og andre internationale retter. Ønsker du at smage nogle af de lokale retter, så kan vi anbefale grillet radicchio og risotto med muslinger. Der er også et væld af barer, hvor I kan nyde et glas vin, en espresso eller gelato is.


Besøg den historiske by Aquileia

Af historiske oplevelser i Bibione er Aquileia oplagt at besøge. Aquileia er en smuk by, som ligger tæt på Bibione. Det var engang en af de vigtigste byer i Romerriget og har en rig historie og kultur. Du kan besøge den imponerende Basilica di Santa Maria Assunta, der er en af de ældste kirker i Italien eller udforske de imponerende ruiner fra den romerske tid. Den antikke ruinby er omgivet af smuk natur med floder og grønne marker. Udover kirken, Basilica di Santa Maria Assunta, er der også det romerske forum, amfiteater og et museum med arkæologiske samlinger med tusindvis af antikke artefakter fra byens storhedstid. 

Parco Zoo Punta Verde

Er i en børnefamilie på tur, så er Parco Zoo Punta Verde et must. Det er en zoologisk have med mange dyr som aber, elefanter, krokodiller, løver og tigre. Der er også både børnezoo, legepladser og mulighed for ponyridning for børn. Den zoologiske have strækker sig over 10 hektar og har mere end 150 forskellige dyrearter. 

Parco Zoo Punta Verde har et stort fokus på dyrevelfærd og spiller en aktiv rolle i bevarelsen af truede dyrearter samtidig med, at de formidler og uddanner besøgende om vigtigheden af at bevare og beskytte vilde dyr og deres naturlige levesteder.

Udforsk Bibione på cykel

Bibione er en cykelvenlig by med mange cykelstier og heldigvis ikke for mange bakker. Der er mange cykeludlejningssteder i Bibione og der kan lejes cykler til hele familien - også elektriske cykler.

Bibiones strand er også et perfekt til en gåtur eller cykeltur. Der er nemlig cykelstier langs kysten, som bl.a. fører til smukke naturområder, små butikker, lokale restauranter langs vejen, hvor I kan nyde lokale specialiteter. En af de mest populære cykelruter er langs floden Tagliamento og er den længste rute på 40 kilometer. Ønsker man en kortere cykeltur på 10 kilometer, hvor man cykler langs stranden og gennem små landsbyer hen til byen Lignano Sabbiadoro.