Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Børnevenlig ferie på Bornholm

Familievenlige indkvarteringer på Bornholm

Gudhjem Søpark består af rummelige og moderne ferielejligheder med havudsigt, der er en sand favorit blandt børnefamilien med unik placering i Gudhjem tæt på attraktioner og aktiviteter. I kan også booke indkvartering hos Hasle Feriepark & Hytteby med hyggelige hytter og rummelige ferielejligheder samt udendørs, opvarmet pool som børnene vil elske på ferien. Storløkke Feriepark har overdækket pool og ligger i gåafstand til Allinge by. I ferieparken bor I i hyggelige rækkehuse med private gårdhaver.

Rejs til Bornholm med børnene året rundt

Det er altid en oplevelse at besøge Bornholm, uanset hvornår på året I tager afsted. Om sommeren viser Solskinsøen sig fra sin smukkeste side, men I kan også gå på opdagelse i det efterårsklædte Bornholm med børnevenlige arrangementer eller over julen med små, hyggelige julemarkeder. I kan også tage børnene med på en miniferie til Bornholm over påsken, Kr. Himmelfartsferien, St. Bededagsferien eller Pinsen. De fleste attraktioner har åbent i højtiderne, hvor der arrangeres særlig underholdning.

Gode spisesteder til børnefamilien

Bornholm har mange børnevenlige spisesteder, hvor familien er i fokus. På restauranter og caféer med særlige børnemenuer kan forældrene nyde maden, mens børnene kan lege og tegne. Nyd for eksempel jeres måltider i en lækker fiskebuffet eller tag børnene med på et klassisk røgeri. I finder både Karamelkompagniet i Gudhjem, isbutikken Iskalas i Allinge, Bolcheriet i Svaneke og Bornholmsk Honning i Østermarie. Der er altså gode muligheder for at forkæle børnene med lidt søde sager på ferien.