Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Indholdssider
 • Ferielejligheder og ferieboliger i Europa | Book nu til 2023
  Stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger i Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Kroatien, Holland, Østrig mf. Bestil kør-selv-ferie i dag.
 • Pierre et Vacances | Lækre ferieboliger i Frankrig - Stort udvalg af Pierre et Vacances ferielejligheder
  Få en fantastisk ferieoplevelse i Frankrig i et af Pierre et Vacances populære ferielejligheder. Lige nu kan du endda spare penge. Vi tilbyder en eksklusiv rabat, når du booker en ferielejlighed til perioden juli og august. Tilbuddet udløber d. 29/6. Book sommerferien nu og spar penge. Pierre et Vacances har ferielejligheder og resorts i Frankrig. Fælles for ferielejlighederne er, at de har en swimmingpool og central placering tæt på byliv, strand og seværdigheder. Ferielejlighederne er oplagte til familieferier. Ønsker I at rejse til Alsace, Normandiet, Provence eller til Den Franske Riviera, så tjek Pierre et Vacances ferielejlighederne ud. Vi har samlet alle de gode tilbud her på siden.
 • Bibione ferieboliger | Sol, strand og pool - Book ferielejlighed nu - Oplev den italienske ferieby Bibione
  Rejs til Bibione i sommerferien og nyd de store sandstrande. Ferieresort og ferielejligheder med lækre swimmingpools og sjove aktiviteter.
 • Last minute tilbud 2023 | Feriebolig og ferielejeligheder med rabat - De bedste tilbud på ferieboliger og ferielejligheder
  Kan du pakke kufferten lynhurtigt, så kan der være mange penge at spare på årets sommerferie. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Last Minute tilbud og afbudsrejser på ferieboliger og ferielejligheder i Europa. Uanset om du er på udkig efter sol og strand, kulturelle oplevelser eller naturskønne eventyr, så har vi feriestedet til dig.
Lande
 • Italien feriebolig og ferielejligheder for hele familien | Book her - Tag familien med til det oplevelsesrige og populære støvleland - Italien!
  Drømmer du om en uforglemmelig ferie under sydeuropæiske himmelstrøg, kan du pakke kufferten og rejse til skønne Italien. Italien grænser op til Middelhavet og er på mange måder landet, der er leveringsdygtigt i det hele. Du kan nemlig rejse til Italien, uanset om du er interesseret i betagende naturoplevelser, byliv eller idyllisk, landlig ro, badeferier eller skiferier, eller om du vil rejse ud i verden for at opleve kunst, kultur eller historie.  I det støvleformede land kan du nemlig både opleve imponerende, historisk arkitektur, kunstneriske forestillinger og fortællinger, en autentisk og inspirerende kultur, lange, smukke sandstrande, maleriske landskaber og landsbyer, blikstille bjergsøer og snefyldte bjergtoppe. Vi tilbyder ferielejligheder i alle de skønneste dele af Italien, så du kan pakke kufferterne og rejse afsted på en uforglemmelig rejse til Italien. Se vores udvalg af ferieboliger nu og book din favorit. 
 • Østrig feriebolig | Ferielejligheder i Østrig. Book din favorit nu - Ferielejligheder i Østrig
  Enestående naturlandskaber, storslåede bjergkæder, frodige dale og gæstfrie landsbyer – det er, hvad der venter jer i Østrig. Landet med sine utallige bjergrige landskaber indbyder til mindeværdige rejser. Book en feriebolig i en lille charmerende bjerglandsby, eller bo i en ferielejlighed i en af de attraktive storbyer.
 • Belgien ferieboliger | Ferielejligheder i smukke omgivelser - klik her - Ferielejligheder i Belgien
  Belgien er en alsidig feriedestination, som indbyder til alt fra storbyferier med kulturelle oplevelser til ferieophold i mindre landsbyer, som er omgivet af natur. På trods af landets lille størrelse består det af vidt forskellige regioner med hver deres traditioner og sprog.
 • Kroatien feriebolig | Ferielejligheder for hele familien til gode priser - Udforsk det smukke sydeuropæiske land Kroatien!
  Rejs til Kroatien og få ferieoplevelser, du sent vil glemme. Kroatien er for mange en uopdaget ferieperle, og hvis du er en af dem, der endnu ikke har opdaget, hvor skøn en feriedestination Kroatien er, har du noget at se frem til. Det er nemlig ikke uden grund, at Kroatien er på vej mod at blive et af de mest populære ferielande i Europa, fordi der er en masse at byde på, når det kommer til natur, kultur og historie.
 • Tjekkiet feriebolig | Oplev skønne omgivelser til fantastiske priser - Ferielejligheder i Tjekkiet
  Tjekkiet som feriedestination er ofte forbundet med den smukke hovedstad Prag med sine mange seværdigheder, stemningsfyldte gader og den billige øl. Landet har dog meget mere at byde på end bare den skønne storby. Landet rummer en masse historiske monumenter og seværdigheder, som fortæller om den tjekkiske og europæiske historie.
 • Danmark feriebolig | Skøn ferie i Danmark - Book nu - Ferielejligheder og ferieboliger i Danmark
  En spændende ferie med aktiviteter og nye oplevelser behøver ikke at involvere lange rejser ud i verden. Med en feriebolig i Danmark kan I få masser af nye oplevelser, både kulturelt og i den danske natur. Vi er et lille land med en beskeden størrelse, men de forskellige danske regioner byder på hver deres unikke og mindeværdige oplevelser. En ferie i større byer som København, Aarhus eller Odense indbyder til mange kulturelle oplevelser med museumsbesøg, shopping, restaurantmad og natteliv.
 • Frankrig feriebolig | Bo i ferielejligheder og oplev landets charme - Ferieboliger i Frankrig – oplev det bedste af Frankrig!
  Rejs til Vesteuropa og oplev det sagnomspundne Frankrig. Frankrig har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet, og så byder landet på en exceptionel historie, uovertrufne storbyer, betagende monumenter og spændende seværdigheder. Frankrig er på alle måder den oplagte feriedestination, uanset om du er til kunst og kultur, pulserende byliv eller fantastiske naturoplevelser. Uafhængigt af hvad du er til, vil det franske køkken være prikken over i’et og for mange i sig selv være hele rejsen værd. Vi tilbyder ferielejligheder i alle de skønneste dele af Frankrig, så du har mulighed for at opleve dette fantastiske land, der ikke må gå nogens næse forbi. Se vores udvalg af ferieboliger, book din favorit, pak dine kufferter, og derefter er der kun tilbage at sige: Au revoir!
 • Tyskland Feriebolig | Fantastiske ferielejligheder - Book online nu - Ferieboliger i Tyskland - oplev kultur, historie og et spændende køkken
  Rejs til vores naboland mod syd, og oplev et spændende land fyldt med historie, kultur og et spændende køkken. I landet mod syd kan du opleve pulserende byliv, kunst og kultur i særklasse, smuk natur og ikke mindst dyster historie og uforglemmelige skæbnefortællinger. Hvis du vil på en mindeværdig rejse, kan du pakke kufferten og drage mod vores naboland. Tyskland har nemlig en masse at byde på, uanset om du rejser længst mod syd eller besøger byerne i det nordlige Tyskland. Vi tilbyder ferieboliger i alle de skønneste dele af Tyskland, så du kan rejse til vores naboland mod syd og få en på opleveren. Se vores udvalg af ferieboliger nu, og book din favorit, og så er du klar til at rejse til Tyskland og få uforglemmelige oplevelser med dine rejsepartnere.
 • Ungarn | Ferieboliger perfekt til sommerferiedestination. Book i dag - Ferielejligheder i Ungarn
  Idylliske landskaber, storslåede storbyferier og solskinsrige badestrande venter jer i det centraleuropæiske land Ungarn. Landet er bedst kendt for den imponerende hovedstad Budapest, som hvert år tiltrækker besøgende fra hele verden med afslappende kurbade og mange arkitektoniske seværdigheder.
 • Feriebolig i Holland - en hyggelig familiedestination til ferien. - Ferielejligheder i Holland
  Smukke og frodige landskaber med millioner af tulipaner, historiske og charmerende byer med mange kanaler og store metropoler – det er, hvad der venter jer i Holland. Landet, som bl.a. er kendt for sine tulipaner i alle regnbuens farver, indbyder til både smukke naturoplevelser og pulserende byer med masser af liv og kulturelle aktiviteter. Med et samlet landareal, der er lidt mindre end Danmark, er det nemt og hurtigt at komme rundt mellem de mange spændende byer og opleve de forskellige provinser. Book en feriebolig i naturskønne omgivelser eller i en af de mange charmerende byer, og lad jer forføre af den hollandske ånd, kultur og natur.
 • Slovenien feriebolig | Uopdaget ferieperle - Se nærmere her - Tag familien med på opdagelse i naturskønne omgivelser i Slovenien
  Slovenien er en hyggelig og naturskøn feriedestination med oplevelser for enhver smag. Ferieboligerne i landet er beliggende i gæstfrie og idylliske landsbyer samt større byer med et summende og aktivt byliv. Med en afstand på ca. 1.300 km fra den danske grænse til det centraleuropæiske land kan I både rejse med fly eller køre selv. Landet byder på alt fra frodige naturområder med rigt planteliv og masser af skove til en storslået nationalpark med bjergkæder.
 • Spanien feriebolig | Ferieoplevelser for hele familien - Book i dag! - Skønne ferieboliger i Spanien
  Spanien er en af de mest populære feriedestinationer i Europa, og det er der mange gode grunde til. Det sydeuropæiske land er lig med varme sommerdage, afslapning ved swimmingpoolen eller stranden og smukke natur- og kulturoplevelser.
 • Ferieboliger Sverige | Book hos Alltime Travel i dag. - Ferie med ro og idyl i svenske skove
  Med en feriebolig i Sverige kan I få et afbræk fra hverdagen i rolige skovomgivelser eller tæt på hav eller storby. Der er plads til kvalitetstid med familien både inde og ude, og I bliver ikke snydt for frodig natur og frisk luft. Oplev de sceniske landskaber, hils på dyr, vær aktive eller slap af med en god bog. Skab jeres feriestemning i Sverige.
Rejsemål
 • Adriaterhavskysten feriebolig | Det perfekte feriested i skønne Italien - Uforglemmelige ferieoplevelser ved Adriaterhavet!
  Adriaterhavskysten i Italien byder på masser af sol, varme og lange, bløde sandstrande - perfekt til årets badeferie med familien. Alltime Travel har samlet en masse fine ferieboliger, så I kun skal koncentrere jer om at slappe af og nyde ferien sammen. Find lige den lokation I synes om og tag på tur op og ned langs kysten og de mange skønne seværdigheder og byer, der ligger som perler på en snor.
 • Salzbugerland - en afslappende ferie i smukke omgivelser. Book i dag. - En ferie i Salzburgerland er en ferie i den friske bjergluft
  I det gudeskønne område Salzburgerland i Østrig finder I et ferieområde, hvor man ikke kan komme til at kede sig. Her kan I opleve den rige bjergluft, mens I vandrer rundt på de dramatiske bjerge og klipper. Tag en slapper ved de blikstille bjergsøer, eller udforsk områdets grotter, vandfald og floder.
 • Tyrol - den østrigske delstat midt i landet. Book ferien i dag. - Ferielejligheder i smukke Tyrol
  Naturoplevelserne venter rundt om hvert et hjørne. Med så mange høje bjerge indbyder Tyrol også til aktive ferier med fysiske udfoldelser. Lokalbefolkningen i de charmerende byer er utroligt gæstfrie og åbne over for besøgende. Kombinér unikke naturoplevelser med aktiviteter og idyl i alpebyer med en feriebolig i Tyrol.
 • Kärnten - Book de hyggeligste ferielejligheder i Kärnten i Østrig - Ferielejligheder i Kärnten
  Det sydligste forbundsland i Østrig er Kärnten, som er en populær feriedestination for både udenlandske turister og østrigerne selv. Kärnten er et bjergrigt område omgivet af Alperne mod nord og bjergkæden Karawanken mod syd.
 • Steiermark - et dejligt område i det sydlige Østrig. Book ferien i dag. - Ferielejligheder i Steiermark
  Udvalget af ferielejligheder i Steiermark er bredt – book en moderne feriebolig i delstatens hovedstad Graz, eller nyd den idylliske charme i en mindre landsby. Byerne rummer både historiske oplevelser med slotsbesøg og middelalderlige seværdigheder samt kulturelle seværdigheder. Kort sagt er Steiermark en alsidig feriedestination med masser at byde på.
 • Ardennerne - en ferie i det sydlige Belgien blandt naturområder og hyggelige byer. Book i dag. - Find en ferielejlighed i Ardennerne, og mærk magien
  I Ardennerne i Belgien finder I magi og eventyr på jeres ferie. Dette område med frodige, ældgamle skove og dramatiske klipper er som taget ud af et eventyr. I de mange små landsbyer med gamle slotte og borge lever riddereventyrene og de gamle keltiske folkeeventyr stadig.
 • Istrien i Kroatien - Adriaterhavets perle. Nyd sommeren her med familien. Book nu! - Ferielejligheder og ferieboliger i Istrien
  Halvøen Istrien i det nordvestlige Kroatien er en af de smukkeste og mest mindeværdige destinationer i det naturskønne land. Mod nord støder regionen op til grænsen af Slovenien og omgives af Adriaterhavets lyseblå og klare vand mod vest, syd og øst. I Istrien kan du opleve den magiske og afslappende atmosfære ved Adriaterhavets smukke kyst i charmerende byer som Umag, Poreč, Rovinj og Pula. Tag en tur til kystbyernes lækre strande, eller oplev atmosfæren i de charmerende og historiske gader. Istrien byder på mere end bare badeferie. Landskabet er spækket med uspolerede og bjergrige områder med ældgamle fæstningsbyer på bakketoppe, hvorfra I kan skue ud over omgivelserne. Tag også på udflugt i regionens storslåede nationalpark, eller besøg en af de mere end 1.000 grotter i området. Ferieboliger i Istrien er jeres adgangsbillet til idylliske landsbyer tæt på skønne naturoplevelser, historie og kultur.
 • Krapina-Zagorje - Ferielejligheder i Krapina-Zagorje
  I det nordlige Kroatien ligger regionen Krapina-Zagorje, som omfatter det meste af den historiske region Hrvatsko Zagorje. Zagorje er kroatisk for ”bagland”, og navnet er passende, da området er geografisk afgrænset af bjerget Medvednica lidt nord for Zagreb. I regionen finder I mange små og nydelige hoteller og ferieboliger, som er omgivet af det frodige, skovdækkede og bakkede landskab. Naturen er idyllisk med flotte udkigspunkter over de mange vinmarker i området. Udover skønne vandreture i de fredelige omgivelser kan I opleve områdets historie rundt omkring i landskabet. Her finder I ruiner fra en svunden tid samt middelalderlige slotte, som er velbevarede med flotte slotshaver og museer. Den helt store attraktion i området er Neandertalermuseet i hovedbyen Krapina, et af Europas mest interessante museer for evolutionsbiologi. Book en ferielejlighed i den fredelige og idylliske by, og lær mere om jer selv, mens I nyder de naturskønne omgivelser.
 • Krk - Kroatien | Det perfekte feriested for hele familien. Book nu! - Fantastiske ferieoplevelser på Krk
  Krk er den største ø i Adriaterhavet og omkranses af det azurblå hav. Tag familien med til den smukke ø Krk og oplev alt hvad Adriaterhavet har at byde på. Besøg øens charmerende landsbyer, tag på en sejltur langs kysten evt. en snorkletur og prøv kræfter med en masse vandsportsaktiviteter. Ønsker I en badeferie er Krk perfekt med sit varme klima, lækre ferielejlighedsresorts og smukke sandstrande. Vi har samlet en række lækre ferieboliger på øen.
 • Det sydlige Tjekkiet - en ferie fyldt med oplevelser. Book i dag. - Ferielejligheder i det sydlige Tjekkiet
  Det sydlige Tjekkiet indbyder til skønne naturoplevelser i maleriske landskaber, store nationalparker, kulturelle oplevelser og historiske byer. Tre regioner udgør det sydlige Tjekkiet, som hver især byder på unikke aktiviteter og seværdigheder.
 • Det nordlige Tjekket | Ferieboliger tæt på oplevelser - Læs mere - Ferieboliger i det nordlige Tjekkiet
  Det nordlige Tjekkiet byder på en god blanding af historie, skøn natur og spændende kultur oplevelser. Tag på eventyr gennem fortryllende middelalderlige byer, udforsk betagende nationalparker og nyd det tjekkiske køkken. Se vores udvalg af ferieboliger i det nordlige Tjekkiet og tag familien med på en oplevelsesrig ferie.
 • Fyn - få en afslappende ferie i det fynske. Book i dag. - Hyggelige ferieboliger på Fyn
  Fyn er lig med naturoplevelser, kultur og hyggelig atmosfære i de fynske købstæder samt masser af aktiviteter og seværdigheder. Brede og familievenlige sandstrande indbyder til afslapning og en dukkert i det forfriskende saltvand. Naturen er forskelligartet og byder på mange overraskende oplevelser, både på selve Fyn og de omkringliggende øer. Omgivelserne er perfekte til lange vandre- og cykelture ved kysten og i frodige bakkelandskaber. Det kulturelle liv er også værd at opleve med spændende museer og aktive lokalmiljøer i købstæderne. Book en feriebolig på Fyn og bliv forelsket i den hyggelige ø i midten af Danmark.
 • Djursland - forlystelsesparker og hyggelige oplevelser i naturen. Book i dag. - Skønne ferielejligheder på Djursland
  Djursland på Jyllands ”snude” er en skøn feriedestination i Danmark, hvor hele familien kan nyde et stort udbud af aktiviteter og oplevelser. Frodige skove, 250 km brede sandstrande og nationalparken Mols Bjerge venter jer. En feriebolig på Djursland er desuden aldrig langt fra et væld af sjove aktiviteter for hele familien. Djurs Sommerland er et af områdets helt store attraktioner for familier, og forlystelsesparken er da også blevet kåret til Nordens bedste sommerland fire gange. Børnene vil også elske udflugter til Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark. Kombiner en aktiv ferie med kulturliv og en tur rundt i de charmerende gader i byer som Ebeltoft og Grenå. Området byder på mange forskellige ferieboliger, som passer til både romantiske udflugter og familierejser.
 • Nordjylland - en ferie i klitlandskaber og hyggelige byer. Book i dag. - Kom ud i naturen fra en feriebolig i Nordjylland
  Vælg en feriebolig i Nordjylland, og tag på en ferie, hvor I virkelig kan nyde det bedste af den danske natur. Her kan I tage helt op til spidsen af Danmark, og se havene mødes. Eller I kan nyde de endeløse sandstrande på vestkysten, hvor I kan lege i klitlandskabet i timevis. I Nordjylland findes ferieboliger i mange størrelser, hvor I kan nyde den danske hygge og tid med hinanden. Gåture langs stranden, friskfanget fisk, spændende naturoplevelser og hyggelige byhuse i Skagen er en tur nordpå værd.
 • Den Franske Riviera - en luksuriøs ferie på den blå kyst i Sydfrankrig. Book i dag! - En ferie på Den Franske Riviera er en ferie i luksus
  Langs Frankrigs sydlige kyst mod Middelhavet finder I Den Franske Riviera, også kaldet Côte d’Azur – den blå kyst. Denne perle er noget helt for sig selv. Her finder I skønne sandstrande og naturlige klippelandskaber langs kysten.
 • De Franske Alper - Oplev idyllen fra Alperne på ferien. Book i dag! - Besøg De Franske Alper fra en af vores ferielejligheder
  De dejlige Franske Alper har i århundreder været en feriedestination både vinter og sommer. Her er de velstående familier fra byerne kommet for at nyde den friske bjergluft og slippe for byens stress og jag. Selvom de nu er mere populære som destination på skiferien, er De Franske Alper et af de smukkeste områder, man kan vælge til en aktiv sommerferie.
 • Korsika - Oplev Skønhedens Ø med Alltime Travel. Bestil nu! - Ferielejligheder på Korsika
  Den franske middelhavsø Korsika med dens høje bjerge og frodige landskaber er en helt særlig ø, som byder på anderledes oplevelser end andre middelhavsøer. Øen ligger 170 km sydøst for Frankrig og rummer en lang og turbulent historie. Historien afspejles i imponerende og autentiske byer med store bygningsværker fra gamle krigstider. Hele vejen rundt om øen kan I beundre de mange seværdigheder og arkitektoniske vartegn. Øen er kendetegnet ved de høje og frodige bjerge, som kan ses langvejs fra, når man ankommer med fly eller færge. Ved kysten finder I smukke strandpromenader og forskelligartede strande og klippeformationer. Korsika indbyder til en aktiv ferie med skønne vandreture og vandsport ved kysten, men også til masser af afslapning i de små charmerende byer. En feriebolig på øen lader jer nyde unikke naturoplevelser, strandture, kultur, historie og masser af aktiviteter.
 • Languedoc-Roussillon - en ferie med muligheder for aktiviteter og afslapning. Book i dag - Skønne ferielejligheder i skønne Languedoc-Roussillon
  I det sydlige Frankrig mellem Montpellier og grænsen til Spanien bliver I budt på de smukkeste franske omgivelser. Frankrig er kendt for sin yderst delikate og populære gastronomi, som i Languedoc-Roussillon bliver kombineret med flot, grøn natur. Området, som ligger lige ud til Det Baleariske Bav, er en populær feriedestination, da her er rig mulighed for en ferie med både afslapning og spændende aktiviteter. Vores ferielejligheder i Languedoc-Roussillon ligger placeret, så der er god mulighed for at opleve hele området og de omkringliggende byer. Oplev Sydfrankrig på bedste vis, og gå på opdagelse i de mange ferielejligheder, som vi har i området.
 • Ardeche - en ferie i det sydøstlige Frankrig. Book i dag. - Oplev naturens vidundere og den franske bondekultur fra vores ferielejligheder i Ardeche
  Kom til Ardeche, et naturskønt område i Sydfrankrig, hvor I kan opleve det bedste, som Frankrig har at tilbyde. Fra en feriebolig i Ardeche er I aldrig langt fra oplevelser i naturen. Her kan I vælge mellem et væld af aktiviteter for alle aldre. Tag en sejltur i de smukke floder mellem bjergene, eller prøv river rafting i de tættere floder mellem klipperne, hvor I kan få pulsen op med garanti. I Ardeche er der både bjergtoppe og rullende bakker med grønne vinmarker og et kæmpe udvalg af friske råvarer.
 • Bretagne - en ferie spækket med historie og vild natur. Book i dag. - Vores ferielejligheder i Bretagne giver jer mulighed for at skræddersy ferien
  Kom til Bretagne, og udforsk området fra en af vores ferielejligheder. I dette skønne område i det nordvestlige Frankrig finder I et hav af muligheder for at have en sjov og spændende ferie. De smukke, gamle middelalderbyer, der ligger både på kysten og inde i landet, byder på mad og smuk arkitektur. De dramatiske kyster kan både tilbyde små fiskerbyer, sandstrande gemt mellem klipperne, magiske vandreture og ikke mindst et besøg til de små øer med deres eget liv og egen kultur.
 • Normandiet - en historisk region i Nordfrankrig, som byder på en masse oplevelser. Book i dag. - En ferie i Normandiet er ren romantik
  Normandiet bliver ofte forbundet med sin rolle i 2. verdenskrig, hvor strandene i Normandiet var landingssted for tusindvis af allierede på D-Day i 1944. Det er dog også meget mere end det, og en ferie i Normandiet kan give jer oplevelser for hele familien. Tag ud at se de fantastiske klinter ved kysten, de brede sandstrande eller de fantastiske byer som Mont Saint-Michel eller Rouen.
 • Loire - oplev den lange dal i midten af Frankrig, der følger Frankrigs længste flod. Book ferien i dag. - Ferieboliger i Loire: en ferie, du ikke glemmer
  Rejs til Frankrig, og oplev dalen Loire ved den franske flod af samme navn. Loire-floden er med sine 1.012 kilometer Frankrigs længste flod, og området omkring floden er intet mindre end imponerende. I Loire kan du opleve uovertrufne grønne landskaber, vinmarker og vinkældre, imponerende middelalder- og renæssanceslotte og restauranter i højeste klasse. Vi har ferieboliger i de skønneste områder i Loire, og det er derfor blot op til dig at finde din favorit, booke og pakke feriekufferterne. Tag dine rejsepartnere under armen, og glæd dig til at opleve en del af Frankrig, du sent vil glemme.
 • Dordogne - en perle i regionen Aquitaine i det sydlige Frankrig. Book i dag. - Ferielejligheder i smukke Dordogne
  I den sydvestlige region Nouvelle-Aquitaine ligger departementet Dordogne, en af Frankrigs skønneste feriedestinationer. Området byder på nogle af de mest unikke og seværdige naturoplevelser i Europa med mange varierende landskaber og naturfænomener. Gennem hele departementet ligger storslåede slotte, som vidner om fransk historie. Tag familien med på eventyr i de imponerende omgivelser, som både kan opleves til fods, på cykel og med kanotur ned langs floden Dordogne. Oplev også de historiske og velbevarede byer, som giver en autentisk oplevelse af middelalderens bygninger. Mens I rejser rundt i den skønne region, er det værd at smage på den lokale gastronomi og delikatesser. Området tiltrækker mange besøgende, og derfor finder I en række forskellige ferieboliger – fra små campingpladser og bed & breakfast til store hoteller og resorter.
 • Pikardiet - en ferie i det gotiske Nordfrankrig. Book i dag. - Tag til Pikardiet på jeres ferie, og mærk Europas historie
  I Pikardiet er de kendt for deres gæstfrihed og gode mad, og en ferie her er tid til familien i smukke omgivelser, med god mad og godt selskab. Her vil dagene nemt gå med at slentre i de små brostensbelagte gader, og aftenenerne går hurtigt på de små bistroer, hvor både besøgende og lokale spiser side om side.
 • Alsace - en hyggelig ferie i det østlige Frankrig. Book i dag. - Snup en ferie i Alsace i det gamle Frankrig
  I Alsace finder I en lille perle af natur, kultur, lækker mad og ikke mindst noget af den bedste vin i Europa. Det lille nordøstfranske område byder på bølgende, grønne bakkelandskaber af vinmarker og charmerende små byer med krogede bindingsværkshuse og gamle slotte på bakketoppene. Det ideelle sted til at komme væk fra storbyens og dagligdagens stress og jag.
 • Provence - en idyllisk ferie i Sydfrankrig. Book i dag. - Provence giver jer det bedste af Frankrig
  Provence er nok et af de områder i Frankrig, som virkelig er dét, folk tænker på, når de tænker Frankrig. Regionen, som strækker sig fra de bjergrige egne i nord ned til kysterne, har virkelig alt, hvad der forbindes med Frankrig. En ferie i Provence giver timevis af afslapning ved stranden, køreture igennem lavendel- og vinmarker, vandreture i bjergene og betagende bjergbyer eller travle storbyer. Her kan I smage på mad fra alle områder. Lækre, friske råvarer og vin fra de solrige bakker inde i landet. Kløfterne i bjergene byder på både smukke bjerglandsbyer og blåt vand, hvor I kan sejle i båd eller kajak ind imellem de dramatiske klipper, der tårner sig op på begge sider. Eller I kan vandre i nationalparker af forskellige slags.
 • Berlin - Tysklands historiske og livlige hovedstad. Book i dag. - Find en af vores ferielejligheder i Berlin, og få adgang til det hele
  Fra en ferielejlighed i Berlin kan I få adgang til alle de interessante nabolag, som har deres egen kultur og mad og deres egne oplevelser. Vælg en ferielejlighed i centrum, hvor I er i gåafstand fra alle byens historiske seværdigheder, og hvor I fra togstationen kan bevæge jer både inden for og uden for byen. I kan tage til Friedrichshain og mærke den unge kultur, nattelivet og kreativiteten, som flyder på gaderne. Vores udvalg af ferielejligheder i Berlins mange nabolag giver jer mulighed for at skræddersy ferien til lige præcis jeres behov.
 • Harzen - en nationalpark med naturskønne omgivelser. Book i dag. - Ferielejligheder i smukke Harzen
  Harzen har i mange år været en af danskernes mest foretrukne feriedestinationer, og det er ikke overraskende. Det storslåede bjergmassiv udgør den nordligste del af de tyske Mittelgebirge og byder på nogle af de mest maleriske landskaber. I området finder I desuden mange aktiviteter, som lader hele familien nyde en sjov og aktiv ferie i de smukke omgivelser. Besøg også de mange historiske byer i området, hvor I kan gå rundt mellem de velbevarede bindingsværkshuse og kigge på imponerende slotte. Ferieboliger i Harzen findes i alle de små og charmerende bjerglandsbyer og indbyder til både afslapning og aktiviteter.
 • Nordtyskland - et smut over grænsen for nye oplevelser. Book i dag. - Tag på ferie i Nordtyskland, og få oplevelser for hele familien
  I Nordtyskland finder I øer med dramatiske klippekyster og store vadehavsområder langs kysten. I byerne Hamborg, Bremen eller nogle af de talløse andre historiske byer, kan I finde kultur, smukke slotte og spændende historie. Her finder I områder, der var danske for ikke lang tid siden, og slotte, der har stået tronende over landskabet i flere århundreder. Fra en feriebolig i Nordtyskland kan I få en ferie, hvor der både er mulighed for at opleve et spændende storbyliv eller komme helt tæt på den storslåede natur.
 • Mosel - en ferie ved Moselfloden i Tyskland. Book i dag. - Skønne ferielejligheder og flotte naturomgivelser i Mosel
  I Mosel finder I ferielejligheder, der passer til hele familien. Området omkring Moselfloden byder både på fantastisk natur, kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder. Her er der noget at give sig til for alle, og når I er blevet trætte af underholdningen, kan I sætte jer hos en af de mange restauranter og nyde lokale retter.
 • Berlin området | Tysklands historiske og livlige hovedstad| Book i dag. - Find en feriebolig i Berlin området og få adgang til det hele
  Fra en feriebolig i Berlin kan I få adgang til alle de interessante nabolag, som har deres egen kultur, mad og oplevelser. Vælg en ferielejlighed i centrum, hvor I er i gåafstand fra alle byens historiske seværdigheder, og hvor I fra togstationen kan bevæge jer både inden for og uden for byen. I kan tage til Friedrichshain og mærke den unge kultur, nattelivet og kreativiteten, som flyder på gaderne. Bo i området omkring byen, hvis I vil have lidt afstand fra storbyen. Vores udvalg af ferieboliger i Berlins mange nabolag og omegn giver jer mulighed for at skræddersy ferien til lige præcis jeres behov.
 • Eifel | Ferieboliger i det vestlige Tyskland | Book i dag. - Oplev bjerge, søer og slotte i Eifel
  Vores ferieboliger i Eifel ligger i lækre naturområder. Eifel byder på et område spækket med frodig natur, hvor både søerne Mosel og Rhinen løber igennem. Oplev eventyrbyer med iøjnefaldende huse og kirker og besøg de mange middelalderslotte. Det bakkede landskab i regionen indbyder til masser af udendørs aktiviteter i de smukkeste omgivelser, og der er rig mulighed for at støde på det varierede dyreliv.
 • Saarland | Ferieboliger i Tyskland - Læs mere om området - Ferielejligheder i smukke Saarland
  I den sydvestligste del af Tyskland, på grænsen til Luxembourg mod vest og Frankrig mod syd, ligger delstaten Saarland. Bortset fra bystaterne er det Tysklands mindste delstat og en af landets skjulte perler. Lokalbefolkningen laver selv sjov med, at ingen kender Saarland, men flere får øjnene op for den skønne region
 • Ferieboliger Sachsen | Ferie i det østlige Tyskland | Book i dag. - Barsk natur og spændende byer
  Grænsende op til Polen og Tjekkiet ligger den tyske delstat Sachsen. Sachsen byder på storslåede naturlandskaber, hvor man vil se høje klipper, bjerge og skove. Oplev også storbyerne Leipzig og Dresden, hvor man kan se imponerende gamle kirker og slotte i barokstil, eller tag forbi de små, hyggelige landsbyer, hvor I vil opleve en lun stemning. Få ferieoplevelser med en masse indtryk.
 • Thüringen - en delstat i midten af Tyskland. Book i dag. - Vores ferieboliger i Thüringen
  Alltime Travel tilbyder ferieboliger i de smukkeste naturomgivelser i Thüringen. Kobl af i de rolige omgivelser med en gåtur i naturen eller slap af i ferieboligen. Vores ferieboliger er perfekte til børnefamilier, og der er masser af muligheder for aktiviteter både i byerne og i naturen.
 • Bayern | Ferieboliger for hele familien. Sommerferie i Bayern - Spændende oplevelser i Bayern
  Ferie i Bayern byder på en lang række sjove aktiviteter for hele familien. For de aktive rejsende er de bayerske alper perfekt til vandring og bjergbestigning. Nyd en sejltur i den smukke natur på Donau floden eller Chiemsee søen. For de kultur og historieinteresserede er der mange spændende byer i Bayern heriblandt storbyen München, Nürnberg, Regensburg og Augsburg. Tag en tur på et lokal bryggeri og oplev den stolte bayerske ølkultur. Bayern har også en masse spændende festivaler heriblandt den mest kendte oktoberfest samt Tysklands største middelalderfestival i Regensburg.
 • Budapest området | Ferieboliger i Ungarns hovedstad | Book i dag. - Ferie i Budapest og omegn
  Hold ferie i Ungarns hovedstad eller bo i området uden for byen, hvis I vil besøge de mindre byer, hvor charmen præger omgivelserne. Her er der stadig mulighed for at komme ind til Budapest på kort tid, og så er der masser at opleve. I Budapest kan I opleve imponerende arkitektur og historiske bygninger, og så kan I berige jer selv med en sejltur på Donaufloden, hvor I kan nyde en imponerende udsigt over byen på begge sider.
 • Gardasøen – En fortryllende perle i Italien. Find din feriebolig her! - Et skønt feriested for hele familien!
  Italiens - ja, faktisk Sydeuropas største sø - byder jer velkommen med utrolig skønhed og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Book en af vores skønne ferieboliger ved Gardasøen og opdag søens mange muligheder og skønne omgivelser. Besøg de charmerende byer og nyd en espresso eller gelato, mens I beundrer udsigten over søen. Lad denne smukke del af Italien krybe ind under huden på jer og fyld sommeren med dejlige ferieminder!
 • Toscana - en ferie på landet i Italien. Book allerede i dag! - Ferie på landet i smukke Toscana
  Toscana, beliggende på Italiens vestkyst ud til det Tyrrhenske Hav, er et af de mest populære og velkendte områder i støvlelandet. Der er mange gode grunde til at besøge regionen, som byder på et væld af seværdigheder, oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Naturoplevelserne spænder fra vandreture i bjergområder og besøg i nationalparker til vinmarker og lange kyststrækninger.
 • Comosøen - en italiensk perle i rolige omgivelser. Book din ferie i dag. - Afslappende ferie i italiensk stil ved Comosøen
  Hold ferie under sydens sol omgivet af frodig natur og hyggelige, små byer. Comosøen tilbyder krystalklart badevand og en fantastisk udsigt over alt, og så er du garanteret en ferie, der skaber ro i sindet. Smag på de italienske lækkerier på restauranter i små brostensgader, tag ud at sejle på søen eller gå en tur i de grønne omgivelser. Få masser af skønne indtryk!
 • Den Italienske Riviera - skønne ferieboliger hos Alltime Travel. Book her! - Tag på ferie ved Den Italienske Riviera og mærk solen!
  Tag på en rejse til den farverige Italienske Riviera og nyd solen, det milde klima og de utroligt smukke sandstrande. Her ligger de små kystbyer og nærmest hænger ud over klippeskrænten over det azurblå hav. Der er også de beskyttede bugter med fine sandstrande mellem klipperne. Tag til de berømte 5 byers land ”cinque terre”, et nyopdaget paradis af fem beskyttede byer, der indtil for nylig kun kunne tilgås på vandrestier eller via vandet. Eller besøg Den Italienske Rivieras største by, Genova, hvor Christoffer Columbus er født. Her finder I en overflod af adgang til kunst, kultur og historisk arkitektur. På jeres ferie i en ferielejlighed langs Den Italienske Riviera er I garanteret solrige dage i varmen og fantastiske, smukke strande. Herudover vil I kunne være sikre på, at den gode mad fra Middelhavet og de lokale italienske vine vil kunne tilfredsstille enhver appetit på ferien.
 • Sardinien ferieboliger | Uforglemmelig sommerferie - Book her - Sommerferie på smukke Sardinien
  Ønsker du en badeferie, så er Sardinien destinationen. Øen er kendt for sine smukke hvide sandstrande og krystalklart vand. Oplev naturen og det rige dyreliv. Kig bl.a. efter flamingoer ved søerne. Der er nemlig 40.000 flamingoer, der holder til på Sardinien. Stranden og havet byder også på sjove aktiviteter. Tag på en snorkletur og se de mange blæksprutter, koraller, muræner og farverige fisk i flere størrelser. På land kan i udforske de mange arkæologiske fund som borge helt tilbage til bronzealderen.
 • Maggioresøen - Tag på ferie i et smukt område ved Norditaliens grænse. Book i dag. - Find ferieboliger i de skønneste områder ved Maggioresøen
  Rejs til området omkring Maggioresøen, og oplev den nordligste del af Italien. Maggioresøens bredder bevæger sig ind i regionen Piemonte mod vest, regionen Lombardiet mod øst og 13 kilometer ind i Ticino-kantonen i Schweiz mod nord, og området omkring søen er absolut fortryllende og eventyrligt. Området bærer præg af betagende natur og vaskeægte italiensk charme og autenticitet. Området kalder på både badning, afslapning og solbadning, trekking- og gåture og inviterer på kulturliv, spisesteder og flotte botaniske haver. Vi har ferieboliger i de skønne områder omkring Maggioresøen. Det eneste, du skal gøre, er at finde og booke din favorit, og så er du klar til en uforglemmelig oplevelse ved den ubeskrivelige sø i det nordlige Italien.
 • Elba feriebolig | Bestil ferielejlighed på den smukke ø i Italien - Mindeværdige ferieoplevelser på smukke Elba
  Elba er en smuk ø beliggende ud for den italienske kyst og er et populært rejsemål for både lokale og internationale gæster. Med sit krystalklare vand, smukke natur, charmerende landsbyer og rige historie, er det en feriedestination, hvor der både er plads til afslapning og masser af oplevelser. På Elba er der mange lækre strande at vælge mellem, så hele familien kan komme helt ned i gear. Har I brug for at være aktive, byder øen også på mange vandreruter og spændende seværdigheder, der er værd at udforske. Elba byder også på en bred vifte af smagsoplevelser fra det italienske køkken og er særlig kendt for frisk fisk og skaldyr. Lad Elba danne ramme om familiens næste ferieminder!
 • Feriebolig i Nordholland | Oplev både storby og idyllisk natur - I det nordlige Holland får I både natur og storbyferie lige ved hånden
  Vælg mellem vores ferielejligheder i det nordlige Holland, som giver jer mulighed for lige præcis den ferie, I ønsker. Tag ud til kysten og oplev de store klitlandskaber, der strækker sig, så langt øjet ser, eller gå ture i de smukke hedelandskaber og oplev de uendelige rækker af tulipaner og andre blomster, som i høj grad bliver dyrket i denne del af Holland. I Amsterdam kan I komme helt tæt på museerne, restauranterne og det travle natteliv, som er populært blandt de mange besøgende i byen. Her finder I smukke byparker, afslappede lokale, god øl og kultur i lange baner.
 • Limburg - et skønt område i det sydlige Holland. Book i dag. - Book ferieboliger i de skønneste dele af Limburg
  Vi tilbyder ferieboliger i alle de skønneste dele af Limburg, så du kan bo tæt på bakkede landskaber med vandre- og cykelruter, smukke naturområder eller masser af by- og kulturliv. Se vores udbud af ferieboliger i Limburg nu, og book din favorit. Så mangler du blot at pakke kufferterne og tage dine rejsepartnere under armen. Forude venter nemlig en fantastisk ferie, som I sent vil glemme.
 • Sydøstslovenien - en afslappende ferie i landlige omgivelser. Book i dag. - Ferielejligheder i Sydøstslovenien
  Der er også god mulighed for at slappe af og nyde tilværelsen, da området er kendt som Sloveniens spa og wellness-hotspot. Seks af landets 15 naturlige spaområder er beliggende i den sydøstlige del af landet. Tag også en tur tilbage i historien med et besøg på nogle af de mange historiske slotte, eller få en kulturel oplevelse med unikke kunstudstillinger. Det sydøstlige Slovenien har en bred vifte af ferieboliger, fra campingpladser til spaophold og hoteller i små charmerende landsbyer.
 • Costa Brava - en kystferie i det nordlige Spanien. Book i dag. - Tag til en ferielejlighed på Costa Brava og nyd den spanske Middelhavskyst
  Når I vælger en ferielejlighed ved Costa Bravas kyst, vælger I smukke sandstrande omgivet af klipper, historiske byer og masser af kulturoplevelser. Den lange kyst i Catalonien, Spanien, strækker sig fra Barcelona helt op til den franske grænse. Her kan I vælge at tage en storbyferie med stranden lige ved hånden, eller I kan vælge en rolig ferie i en af de små historiske byer.
 • Costa Dorada - en lækker ferie på østkysten i Spanien. Book i dag. - Vælg en ferielejlighed på Costa Dorada og få en ferie, I ikke vil hjem fra
  Når I vælger en ferielejlighed på Costa Dorada, ”den gyldne kyst”, er I garanteret en afslappende ferie på lækre, gyldne sandstrande i Spanien. Det azurblå badevand er mange steder givet det eftertragtede blå flag, der garanterer badevandets kvalitet.
 • Costa Blanca - en ferie til "den hvide kyst" i smukke omgivelser. Book i dag. - En ferielejlighed på Costa Blanca giver jer solrige dage ved Middelhavet
  Når I leder efter en badeferie i Spaniens varme klima, er Costa Blanca den perfekte destination. Fra en ferielejlighed på Costa Blanca kan I nyde de fantastiske brede sandstrande og den komfort, som I får på ferien. Vælg fx en ferielejlighed helt ned til vandet, så I kan vågne til udsigten over det azurblå Middelhav. Her kan hele familien slappe af i det rolige og varme hav.
 • Ferieboliger Småland | Book hos Alltime Travel i dag. - Idyl, ro og et rigt dyreliv
  En ferie i en af vores ferieboliger i Småland giver jer fred og ro i idylliske omgivelser, og der er masser at fordrive tiden med. Udforsk naturen med en gåtur i det grønne eller en kajaktur på søerne og besøg de hyggelige byer, hvor I kan opleve den smålandske kultur. Har I bare brug for ren afslapning, sørger vores ferieboliger for et rart miljø for dig og din familie.
Indkvarteringssteder
 • Planetarium | Ferieboliger i Bibione, Adriaterhavet, Italien. Book nu! - Pragtfuldt poolområde for hele familien! Et rent ferieparadis
  Nyd firestjernet luksus på din ferie på et familievenligt hotelområde med alt, hvad hjertet begærer. Her kan du se frem til en stor pool, strand inden for kort afstand og spaoplevelser i særklasse. Ferielejlighederne er særdeles velegnede til børnefamilier med restaurant på matriklen.
 • Valbella | Familievenlig sommerferie ved Bibione i Italien. Bestil nu. - Valbella er favorit hos hele familien
  Ferielejlighederne i Valbella ligger i den norditalienske by Bibione. Her er der alt, hvad I har brug for på jeres næste ferie. Lejlighederne findes i forskellige størrelser, som kan bookes efter, hvor mange personer I er afsted.
 • Marco Polo | Ferielejligheder i Bibione i Italien | Book nu! - Her får du egen have, er tæt på stranden og Bibione centrum
  Er du til fantastisk ferie i Italien, finder du her skønne ferieboliger for hele familien. Du har stranden lige ude foran døren, 500 meter til Lignano Sabbiadoro centrum, masser af ro i dine omgivelser og en udendørs pool.
 • Aprilia Marittima | Ferielejligheder i Lignano i Italien | Book i dag. - Skøn stemning i hyggelige Lignano
  Hvis du er til afslapning i omgivelser, hvor der er mulighed for, at hele familien kan lege og svømme i en lækker pool, kan ferielejligheder i Aprilia Marittima være et godt bud for dig og familien. De italienske ferielejligheder findes i to størrelser, nemlig 38 og 55 m2. Alle lejlighederne har store terrasser og en fantastisk panoramaudsigt over lagunen. Tilknyttet ferielejlighederne er den private swimmingpool placeret i områdets smukke grønne haver. Er du i bil, har du mulighed for at parkere på en af de 200 parkeringspladser, som lejlighedskomplekset også rummer.
 • Michelangelo| Badebyen Bibione ved Adriaterhavet, Italien | Book her! - Feriested med italiensk atmosfære i grønne omgivelser
  I det nordøstlige Italien, i et roligt, grønt område i den hyggelige by Bibione, kun et stenkast fra strand og Adriaterhavet, ligger feriestedet Michelangelo. Her bliver I budt velkommen til ægte italiensk stemning i de charmerende ferielejligheder. Michelangelo byder på en ferie, hvor der er plads til både par og børnefamilier. Tag en dukkert i swimmingpoolen, eller prøv kræfter med en lang række aktiviteter.
 • Ai Pini |Perfekt ferie i Caorle i Italien | Bestil nu. - Ai Pini har noget for alle i familien
  Er du og familien på udkig efter en ferielejlighed, hvor der er egen pool, hurtig adgang til hav og sand og gode spisemuligheder, er ferielejlighederne i Ai Pini et rigtig godt bud til jeres næste ferie.
 • Girasoli | Ferieboliger i Bibione i Italien | Book ferien her! - Stemningsfuldt feriested med pool
  I Bibione i det nordøstlige Italien kun 1,5 time fra Venedig finder I Girasoli. Feriestedet er bygget op som et lille resort eller ferielandsby og består af to villaer med flere lækre ferielejligheder for både par, vennegrupper og børnefamilier. I midten af det moderne feriested kan I tage en dukkert i den tilhørende pool eller solbade på den nærtliggende strand, som er inkluderet i opholdet hos Girasoli. Prøv kræfter med en masse aktiviteter i Bibione, eller kom helt ned i gear under Italiens varme sol.
 • Corte del Sole | Ferieboliger ved Adriaterhavet, Italien | Se her. - Rolig og afslappende familieferie
  I Aprilia Marittima i det nordøstlige Italien ligger det hyggelige og charmerende feriested Corte del Sole. Med sine italiensk-inspirerede ferieboliger byder feriestedet på ren afslapning og en rolig atmosfære, som både passer til par, børnefamilier og vennegrupper. Corte del Sole byder på sin helt egen pool og en suveræn beliggenhed nær sjove aktiviteter. Byen ligger under 1,5 times køretur fra Venedig og giver derfor rig mulighed for at kombinere ferien med udflugter til den eftertragtede italienske by.
 • Acapulco | Lejligheder i Bibione i Italien | Book her. - Acapulco - tæt på Bibione's smukke strandpromenade
  Rejs til det nordlige Italien, og bo på Residenza Acapulco i badebyen Bibione ikke langt fra Venedig. Her kan du bo i rare, fuldt møblerede ferieboliger med egen parkeringsplads og overdækkede terrasser, hvorfra du har udsigt til Residenza Acapulcos haveområde og den omkringværende by. Feriestedet ligger tæt på stranden, og du har derfor de perfekte omgivelser til en vaskeægte italiensk badeferie. 
 • Al Parco | Badeferie i Bibione ved Adriaterhavet i Italien | Book nu. - Bo i dette fantastisk hyggelige område med poolen
  Rejs til Italien, og bo på Residenza Al Parco, når I besøger badebyen Bibione. Bibione ligger ud til Adriaterhavet, og på Residenza Al Parco bor I derfor tæt på strand og hav. Feriestedet er et nyere resort, hvorfra I har let adgang til både pools, strand og Bibiones restauranter, indkøbsmuligheder og byen generelt. Bibione rummer alt det, I skal bruge på en skøn, italiensk badeferie. 
 • Capistrano | Besøg Bibione, Adriaterhavet i Italien | Book nu. - 52 hyggelige ferielejligheder i rolige omgivelser
  Vaskeægte badeby med alt det, et feriehjerte begærer, og på Villaggio Capistrano bor I i rare omgivelser i gåafstand til det hele. På det nyligt fornyede feriested kan I for alvor komme ned i gear og mærke feriestemningen. Feriestedet ligger nemlig i et roligt område velegnet til både børn og voksne, der foretrækker en afslappet, italiensk ferie.
 • Gelsomini/Orchidee | Ferieboliger i Bibione, Italien | Bestil i dag! - Dejligt poolområde med solsenge til afslapning
  I Bibione finder I alt det, en skøn badeferie behøver, og derfor er det helt oplagt at tage ud og lufte både feriestemning og feriehumør i byen. Gå en tur i de italienske gader, besøg forretninger og butikker, spis på de lokale restauranter, og prøv alle de aktiviteter og faciliteter, byen byder på.  Hvis I vil opleve endnu mere af Italien, er det oplagt at tage på en dagstur til Venedig, der ligger et stykke fra Bibione. Det meste af verden kender Venedig med alle dens kanaler og italienske charme, og byen er helt sikkert et besøg værd, når I alligevel befinder jer på de kanter. 
 • Oasi | Bibione ved Adriaterhavskysten, Italien | Book ferien her! - Strand, shopping, god mad og aktiviteter i vente
  Rejs til badebyen Bibione i Italien, og bo på det intime feriested Villaggio Oasi. På feriestedet kan I for alvor nyde hinandens selskab og den hyggelige, afslappede stemning på det italienske hotel. Hotellet har en god beliggenhed i gåafstand fra alt det, I behøver, når I rejser på en vaskeægte badeferie, og atmosfæren på Villaggio Oasi er rar og inkluderende.
 • Green Village Resort feriebolig | Skøn sommerferie Italien - klik her - Imponerende poolområde og dejlige ferielejligheder
  Rejs til Italien og oplev den italienske by Lignano, mens I bor på 4-stjernede Green Village Resort. På resortet finder I de perfekte rammer for en fantastisk solferie for både store og små, og feriestedet indbyder til en badeferie fyldt med aktiviteter, golf, fitness, afslappende spa, leg og sjov for de små. I kommer derfor næppe til at kede jer, og I kan i stedet koncentrere jer om at nyde varmen, hinandens selskab og afbrækket fra hverdagen.
 • Villaggio Albatros | Ferie ved Adriaterhavet | Book her! - Nyd Italiens skønne Adriaterhavskyst
  De familievenlige ferielejligheder i Villaggio Albatros ligger ikke mange hundrede meter fra det smukke og indbydende Adriaterhav i den nordøstlige italienske provins Udine, nærmere bestemt i byen Lignano Sabbiadoro. Her kan I komme helt tæt på det brusende blå vand og en sandstrand, der lokker med lukkede øjne og solbadning i flere timer.
 • Residenza delle Terme 4⭐| Gode ferieboliger i Bibione, Italien - Nyd udsigten over Adriaterhavet fra tagpoolen
  Hold ferie i moderne ferieboliger med en uforglemmelig udsigt over vandet, 100 meter til strandkanten og udendørspool. Her er du i kort afstand til et af de skønne spa- og wellnessoplevelser i Bibione og omgivet af grønne træer og italiensk natur, som vi kender den bedst.
 • White Star | Bibione ved Adriaterhavet, Italien | Book nu! - Nyd ferien med familien ved Adriaterhavets skønne strande
  I den smukke norditalienske badeby Bibione ligger det charmerende feriested Villaggio White Star. Ferielejlighederne er beliggende i et roligt og grønt område med blot lidt over en kilometer til byens flotte badestrande. I den private have ligger en skøn swimmingpool, hvor I kan svømme et par baner eller nyde Solens stråler. Feriebyen indbyder derudover til masser af aktiviteter og oplevelser for hele familien.
 • Villaggio Splendido | Ferielejligheder i Bibione, Italien | Book nu! - Glæd jer til Adriaterhavets brede, bløde sandstrande
  Velkommen til Villaggio Splendido, et feriested med moderne boliger i et roligt og familievenligt område. Med lidt over en kilometers afstand til Bibiones smukke sandstrande er beliggenheden perfekt til både afslapning og aktiv ferie. Ved jeres feriebolig ligger en udendørs swimmingpool og et lille soppebassin for børnene. I feriebyen Bibione kan I nyde Adriaterhavet, aktiviteter for hele familien og skønne naturoplevelser.
 • Villaggio Selene | Ferie ved Bibione, Adriaterhavet, Italien | Se her! - Oplev den hyggelige ferieby Bibione
  I den populære norditalienske ferieby Bibione ligger Villaggio Selene, 300 meter fra byens centrum og lidt over en kilometer fra stranden. I den skønne ferieby er der mange aktiviteter for hele familien i et naturskønt område. Centralt på feriestedet ligger et stort grønt område med to swimmingpools, som indbyder til afslapning og badning. Nyd kvarterets rolige omgivelser, eller tag på udflugt ved den norditalienske kyst.
 • Villaggio Paradiso | Ferieboliger i Lido del Sole, Italien | Se her! - Dejlige ferieligheder med skønne terrasser til aftenhygge
  Lidt uden for den populære norditalienske ferieby Bibione ligger Villaggio Paradiso med 600 meters afstand til stranden. Ferieparken er beliggende i et roligt kvarter med grønne omgivelser og to skønne udendørs swimmingpools. Omgivet af pools, Adriaterhavets strande og grønne naturområder kan I kombinere en afslappende badeferie med en aktiv ferie.
 • Villaggio dei Fiori | Ferielejligheder ved Adriaterhavet | Se her! - Nyd badebyen Bibione eller tag på tur til Venedig
  Lige nord for den charmerende ferieby Bibione ligger den moderne feriepark Villaggio dei Fiori. Ferieboligerne er placeret i et roligt område og byder på to store udendørs swimmingpools omgivet af et lækkert poolområde. Med 1,5 km til stranden er det en oplagt destination til en afslappende badeferie under den norditalienske sol. I området findes også mange aktiviteter og naturoplevelser for både store og små.
 • Edriano | Bibione ved Adriaterhavet, Italien | Book sommerferien her! - Tag en tur til Bibone - kun 800 meter fra Edriano
  Tæt på centrum af den populære norditalienske ferieby Bibione ligger feriestedet Appartamenti Eridano. Book et ophold i en af de moderne ferielejligheder og nyd den centrale placering i byen. Tag en svømmetur i poolen på taget, eller tag familien med til stranden lidt over en kilometer fra boligerne. Perfekt til både en afslappende badeferie eller en ferie med aktiviteter og naturoplevelser.
 • Green Village Jesolo | Ferieboliger i Adriaterhavet, Italien | Se her! - Green Village Jesolo - lige ved Adriaterhavet!
  Green Village Jesolo ligger i den populære kystby Lido di Jesolo. Her er du kun en gåtur fra de kilometervis af strande, som området er kendt for. Green Village Jesolo har sørget for alle dine behov. Du kan lounge ved poolen, lade børnene lege på legepladsen eller læse en bog i haven. Green Village Jesolo har egen parkering, og derfra er du kun 45 minutter fra Venedig.
 • Lino Delle Fate Eco Village Resort | Ferie i Bibione | Book i dag! - Luksuriøst poolområde med wellness og egne liggestole ved stranden
  Dette meget familievenlige resort byder dig og familien velkommen til en hyggelig ferie. Med kun 700 m til den skønne Bibione strand, har I den Adriatiske kyst lige indenfor rækkevidde. Er I mere til afslapning ved poolen, har resortet 2 skønne pools samt en pool for børnene. Glæd jer til at koble af og fordybe jer i hinanden!
 • Torre del Sole | Ferielejligheder i Bibione | Book i dag. - En sjov ferie for alle aldre
  Bo i skønne Bibione, som er kendt for at have børnevenlige strande. Svøm rundt i poolen eller solbad ved stranden. Oplev den italienske madkultur, nyd de gode vine og spis nedkølende gelato. Her får du både by og strand i én, og I kan prøve kræfter af med vandsport.
 • Appartamenti Atollo|Bibione, Adriaterhavet, Italien | Se her! - Masser af muligheder i den populære badeby Bibione
  Omgivet af en fredelig oase med naturskønne omgivelser og en beliggenhed tæt på stranden ligger feriekomplekset Appartamenti Atollo. Bare et stenkast fra feriebyen Bibiones centrum ligger de moderne ferieboliger i et roligt område. Placeringen helt ned til stranden indbyder til en afslappende badeferie. Der er også rig mulighed for en aktiv ferie med skøn natur og seværdigheder i nærheden.
 • Aparthotel Holiday | Familievenlige ferielejligheder lige ved stranden! - Nyd sommerferien i velindrettet lejligheder kun 50m fra stranden
  Aparthotel Holiday har komfortable og elegante ferielejligheder med havudsigt. I bliver indlogeret kun 50 m fra Bibione strand og kun 100 m fra de termiske bade i Bibione. Lejlighedshotellet er meget børnevenligt og har en stor pool med et tilhørende børneområde. Der er også en legeplads til de mindste eller de barnlige sjæle. Imens børnene bader i poolen eller leger, kan de voksne tage et velfortjent hvil på en af de mange solstole med en kold forfriskning i hånden.
 • Marina Azzurra Resort | Elegante husbåde i Italien | Book ferien nu. - Unikt resort med mange bademuligheder
  Synk ned i solsengene i Italiens varme ved hotellets skønne pools eller boblebad. Tag til stranden, sejl i kajak eller prøv kræfter af med vandsport og slut dagen af med en lækker stenovnspizza og vin. Mulighederne er mange, og I kommer med garanti ikke til at kede jer!
 • Residence Mimose | Caorle ved Adriaterhavskysten i Italien | Se her! - Oplev den livlige badeby Caorle
  Med blot 450 meters afstand til den norditalienske kyst og Adriaterhavets krystalklare vand ligger det skønne feriested Mimose. De seværdige og farverige bygninger indeholder moderne ferielejligheder i skønne omgivelser i den charmerende badeby Caorle. Tag en dukkert i den store pool eller gå den korte tur ned til de smukke sandstrande ved Adriaterhavet.
 • Villaggio Lido del Sole 1 | Feriebolig i Bibione, Italien | Book nu - Dejlig familievenlig ferie i badebyen Bibione
  Kom og nyd Italiens smukke, brede sandstrande og varme vand med et ophold på Villagio Lide del Sole 1. På dette rolige feriested i den lille by Bibione kun 1,5 time fra Venedig er I kun en gåtur fra den mest børnevenlige strand i Italien. I kan også tage en kølende drink ved poolen, mens børnene leger i vandet. Der er dømt ren afslapning, når du tager familien med på ferie til Villaggio Lide del Sole 1.
 • Isaresidence Holiday Resort | Adriaterhavskysten | Book i dag. - Stort resort med pool og strand
  Kom til Italien og nyd jeres ferie i ro og mag i det milde klima ved Middelhavet. Hos Isaresidence Holiday Resort er der sørget for, at hele familien kan nyde ferien. Hyg jer ved den store, moderne pool eller på stedets private strand. Tag derefter det lokale tog over til Isamar Holiday Village og oplev de inkluderede forlystelser og aktiviteter såsom vandland, sportsbaner og aftenunderholdning.
 • Villaggio Club dei Pini | Feriebolig i Bibione, Italien| Book her. - Ferielejligheder tæt på feriebyen Bibione
  Beliggende i et roligt og grønt område med kort afstand til stranden ligger feriestedet Villaggio Club dei Pini. Feriestedet i Bibione indbyder til et afslappende ophold i moderne ferielejligheder samt en stor have med swimmingpools til børn og voksne. Bare en halv kilometer væk ligger Bibiones smukke sandstrande ved Adriaterhavet. Lad batterierne op med afslapning i den norditalienske sol, og oplev de mange naturoplevelser og aktiviteter i feriebyen.
 • Appartamenti Marina Grande 3 | Ferieboliger i Bibione - Bestil nu - Kun 100 skridt til Lido del Pini's bløde sand
  Med beliggenhed i første række ud til lækre badestrande i Bibione ligger de moderne ferielejligheder Appartamenti Marina Grande. Feriestedet er omgivet af et roligt og grønt område, så I kan nyde den fredelige atmosfære tæt ved havet. Et stenkast væk ligger stranden og den charmerende by. Kombinér en afslappende badeferie med aktiviteter og naturoplevelser i området.
 • Appartamenti Urano | Ferieboliger i Bibione, Italien - Læs mere - Shopping, restauranter og aktiviteter for hele familien i Bibione
  I den populære og solrige ferieby Bibione ligger feriestedet Appartamenti Urano med moderne ferielejligheder. Med 700 meters afstand til de smukke sandstrande og et stenkast væk fra byens centrum er beliggenheden ideel. Nyd Adriaterhavets krystalklare og lyseblå vand, bestil en stenovnspizza i en lokal restaurant, og oplev naturen på en vandretur.
 • Solarium | Ferieboliger i Bibione, Italien - bestil i dag - Familievenlige ferieboliger med swimmingpool i badebyen Bibione
  Kom til Bibione i Italien, og oplev den mest børnevenlige strand i Italien hos Appartamenti Solarium. Her er I tæt på både pool, strand og hygge i nærområdet. Bibione ligger bare en bustur fra Venedig, så når I har slappet af på stranden, kan I tage ind og opleve den verdensberømte by. I Appartamenti Solarium er afslapning i højsædet, og I kan nyde jeres ferie ved det varme Middelhav med lækker italiensk mad og god vin. Her kan I slippe al hverdagens stress og jag.
 • Laguna e S. Elena Sud | Ferielejligheder i Bibione, Italien - Klik her - Mange aktivitetsmuligheder i og omkring Bibione
  Nu er det ferietid! Rejs til Italien, og find den bredeste sandstrand ved det rolige Middelhav. I badebyen Bibione venter Laguna e S.Elena Sud, hvor I kan nyde jeres ferie fuldt ud. Her kan I dase ved poolen og lege på stranden. Senere kan I spise en lækker autentisk italiensk pizza eller pasta og få en afkølende drink ved stranden. Venedig er kun en bustur væk, og der er derfor rig mulighed for at holde pause fra poolen en dag og opleve den verdensberømte by.
 • Bibione Beach | Ferieboliger i Bibione, Italien | Book ferien nu - Parasailing eller shopping? Bibione har det hele
  Man kan ikke sige ferie i Italien uden at tænke på brede sandstrande, der strækker sig i kilometervis, eller på lækker lokal pizza bagt i stenovn. På Bibione Beach kan I træde ned på stranden på ingen tid og uden bekymringer bruge jeres ferie på at dase i sandet og nyde det rolige blå hav. I kan også tage en dagstur til Venedig, hvor der venter jer mange hundrede års fantastisk arkitektur og kunst. På Bibione Beach kan I slappe helt og fuldkomment af på jeres ferie.
 • Villaggio Michelangelo | Ferieboliger ved Adriaterhavet | Bestil nu! - Perfekt familieferie i den skønne badeby Bibione
  Kom til Italien og slap af på stranden eller ved poolen. Nyd det hyggelige gadeliv om aftenen, mens I spiser en lækker stenovnsbagt pizza og nyder et lokalt glas vin. Hos Villaggio Michelangelo ligger I perfekt placeret i byen Bibione, kun en gåtur fra stranden. Eller bliv derhjemme en dag og das ved poolen, mens I nyder ferien. Når I har fået nok af pool, vand eller sand fra stranden, så tag en dagstur ind til Venedig for at se den verdensberømte by.
 • Smeralda ferieboliger | Bibione, Adriaterhavet, Italien | Book nu! - Nyd udsigten over Adriaterhavet
  Hos Smeralda på den italienske middelhavskyst er I hverken langt fra byens komfort eller strandens hygge. Her kan I roligt tage hele familien med og nyde en afslappende ferie med strand, sand og vand. Smag på den lækre italienske mad i byen, tag en sejltur, eller læn jer tilbage med en god bog, mens børnene leger i sandet. Når I har brug for en mere aktiv dag, er I ikke langt fra den verdensberømte by Venedig, hvor I kan gå på opdagelse i historisk kunst og kultur.
 • I Moschettieri | Ferielejligheder i Adriaterhavet, Italien | Læs mere - Oplev ferieliv og hyggelig stemning i Bibione
  Rejs til Bibione, og nyd en afslappende ferie på den italienske middelhavskyst. I Moschettieri ligger centralt i byen med nem adgang til både restauranter og strand. Her er I kun en gåtur fra de mest populære italienske badedestinationer. Nyd en forfriskning i den lille italienske by, og udforsk den smukke natur i området, når I trænger til en pause fra stranden. Kun en køretur væk ligger billedskønne Venedig, hvor kultur- og kunstinteresserede kan gå på opdagelse i de historiske rammer.
 • Erica ferieboliger | Adriaterhavet ved Bibione, Italien | Book nu! - Tilhørende privat strand kun 150 m fra Erica
  Tag familien eller vennerne under armen, og nyd den italienske middelhavskyst fra jeres egen, private villa. Villa Erica giver jer mulighed for at hygge jer sammen i den store bolig eller i den private have. Tag på stranden om dagen, og nyd et hjemmelavet måltid om aftenen. Eller tag en slentretur langs stranden ind til den stille bymidte, hvor I kan nyde lokale, italienske retter. Når I har fået daset nok på stranden, kan I nemt tage en dagstur til Venedig eller ud til de spændende aktiviteter i området.
 • Torre Panorama ferielejligheder | Adriaterhavet i Italien - Klik her - Opdag Bibione's smukke, lange strande
  Torre Panorama ligger i det lækre Bibione. Feriestedet danner ramme for en ideel badeferie med mange aktivitetsmuligheder for hele familien, mens området omkring Bibione samtidig er fremragende beliggende i forbindelse med spændende udflugter. Her kan turen blandt andet gå til eventyrlige Venedig eller til det skønne naturområde Valgrande.
 • Residence Pinewood | Ferieboliger i Italien | Book din ferie i dag! - Bibione - her kan de varme sommerdage nydes med familien
  Kom til Middelhavet i Italien og nyd en helt igennem afslappende ferie hos Residence Pinewood. Her kan I nyde både pool og strand kun et stenkast fra jeres bolig. Her bliver I tilbudt en ferie, hvor I ikke skal tænke på andet, end hvad I skal lige nu og her. Det stille område, hvor Residence Pinewood ligger, er det ideelle sted at tage hele familien med. Bibione, hvor hotellet ligger, er kendt for at have en af Italiens mest børnevenlige strande, og så er det alligevel stadig kun en køretur fra Venedig.
 • Villaggio Alex ferielejligheder | Sjov i Bibione, Italien - klik her - Nyd Italiens varme i Lignano Sabbaidoro
  Tag på en afslappende badeferie i Italien og nyd roen hos Villaggio Alex. Den lille, hyggelige bolig med have giver en intim ferieoplevelse, hvor I ikke bare er pakket ind på et stort hotel. Villaggio Alex ligger centralt i det rolige ferieområde i Lignano, og her er I aldrig langt fra hverken strand eller restauranter. Beliggende tæt på Venedig får I mulighed for en ferie, hvor afslapning er i højsædet, mens byens spændende liv aldrig er langt væk.
 • Residence Olimpia | Feriebolig i Bibione, Italien | Book ferie her! - Dejlig ferie med kun 900m til Adriaterhavets lange strande
  Rejs til Italien, nærmere bestemt badebyen Bibione, og bo på Villaggio Danubio-Olimpia. Feriestedet har en god beliggenhed med gåafstand til strand, restauranter og Bibione centrum, ligesom Villaggio Danubio-Olimpia har oplagte feriefaciliteter til den skønne badeferie.
 • Aparthotel Imperial | Familievenligt lejlighedshotel 10 m fra strand! - Udforsk skønne Bibione og spis autentisk Italiensk mad
  Tag på sommerferie til smukke Italien og bo i fine lejligheder på Aparthotel Imperial. Slip jeres indre vandhunde fri i poolen og på stranden i det dejlige italienske vejr. Lån en cykel fra lejlighedshotellet og udforsk byen langs strækningen ved Bibiones strand. Afslut dagen i baren med en forfriskning, inden turen går i buffeten med både italienske og internationale retter.
 • Aparthotel Bellevue | Bad Gastein, Salzburgerland i Østrig | Book her. - De skønneste naturoplevelser i Salzburgerland
  I Salzburgerland i Østrig finder du et lejlighedshotel med en helt fantastisk placering. Her er der både indendørs pool, masser af aktiviteter og natur lige ude foran døren med en beliggenhed i Bad Gastein, og I får den perfekte kombination af afslapning og aktivitet på ferien med et landskab, som I sent vil glemme.
 • Haus Haid Top 1 | ferielejlighed i Wagrain i Østrig. Book i dag. - Idyllisk ferielejlighed omgivet af bjerge
  Vores ferielejlighed i Wagrain er omgivet af de østrigske alper, så I kan hele tiden skue ud over de imponerende bjergtinder i horisonten, næsten uanset hvor I befinder jer. Forkæl jer selv på de lokale restauranter og tag på dagsture i den skønne natur, hvor der er masser at se og opleve. I kommer ikke til at kede jer med en ferielejlighed i Wagrain.
 • Haus Haid Top 3 | ferielejlighed i Wagrain. Book i dag. - Skøn ferielejlighed i østrigsk købstad
  Centralt beliggende i den østrigske købstad Wagrain ligger den skønne ferielejlighed Haus Haid Top 3. Ferielejligheden er moderne indrettet med alle de faciliteter, I kan få brug for på ferien, mens den centrale beliggenhed placerer jer tæt på byens centrum. Her kan I både nyde velsmagende måltider i de lokale restauranter og købe dagligvarer, hvis I selv vil lave mad i ferielejligheden.
 • Maria Alm | Luksusferielejligheder i Salzburg, Østrig | Book alpeferien nu. - Luksus og alpeoplevelser i topklasse
  I den vestlige del af Østrig finder I ferieparken Maria Alm, der er spækket med underholdning og afslapning for hele familien. I kan bruge tiden på at svømme og plaske i vand i timevis i ferieparkens pool eller nyde den flotte natur, som området også byder på. Når I så er trætte, og det er tid til afslapning, kan I besøge en af området restauranter eller tage en tur på wellness.
 • Johannesbad Hotel Palace | feriehotel i Bad Hofgastein. - Skønne ferielejligheder i østrigsk kurby
  Johannesbad Hotel Palace byder på et lækkert ophold. Hotel Palace har sit eget termiske bad samt et wellnesscenter med moderne faciliteter og behandlinger. Efter en afslappende dag kan I nyde maden i hotellets egen restaurant eller begive jer ud i byen og udforske de lokale spisesteder og butikker. Fra Bad Hofgastein er der heller ikke langt til store naturoplevelser og aktiviteter for store og små.
 • Hotel Der Waldhof | feriehotel i Salzburgerland. Book i dag. - Familievenlige ferielejligheder i Østrigs natur
  Hotel Der Waldhof har masser at byde på. Hotellets egen restaurant forkæler jer både til morgen, middag og aften med velsmagende måltider. Book en ferielejlighed og skab den perfekte ferie med en kombination af aktive og afslappende dage i den smukke østrigske natur.
 • Sportshotel Wagrain | feriehotel i Wagrain i Østrig. Book i dag. - Skønne ferielejligheder i Østrigs bjerge
  Bo i smukke omgivelser på Sportshotel Wagrain, hvor der er masser at lave. Hold formen ved lige i fitnesscenteret og med de mange sportsaktiviteter, der hver uge afholdes på hotellet. Få derefter ro i kroppen i det store wellnesscenter, og lad batterierne op på stedets egen restaurant. Fra ferielejlighederne kan I udforske den smukke natur i De Østrigske Alper og nyde atmosfæren i feriebyen Wagrain.
 • Gästehaus Kristall - feriebolig i Kleinarl i Østrig. Book i dag. - Idylliske ferielejligheder i naturen
  I den østrigske by Kleinarl syd for Salzburg ligger det familiedrevne og familievenlige feriested Gästehaus Kristall. Stedet består af mange idylliske ferielejligheder beliggende midt i den skønne østrigske natur med flotte landskaber og udsigter. Med en central beliggenhed er der aldrig langt til flotte dagsture i skønne omgivelser og sjove aktivitetsmuligheder. Tilbage på feriestedet kan I forkæle jer selv med lækker hjemmelavet østrigsk mad i idylliske rammer.
 • Hotel St. Georg | feriehotel i Bad Hofgastein i Østrig. - Idylliske ferielejligheder i hjertet af Østrig
  Hotel St. Georg byder velkommen med wellness og balsam for sjælen. Med en central beliggenhed i den hyggelige ferieby er der heller ikke langt til de mange lokale butikker, restauranter, caféer og barer. Byens hyggelige og smalle gågader vil betage og charmere jer til en afslappende ferie i en helt særlig atmosfære. Det naturskønne område omkring byen indbyder desuden til en aktiv ferie i unikke omgivelser.
 • Hotel Elisabethpark | Feriehotel i De Østrigske Alper. - Hyggelige ferielejligheder i Salzburgerland
  Hotel Elisabethpark byder velkommen med ægte feriestemning i form af pools og wellness. Hotellets egen restaurant står også klar til at forkæle jer med lækre retter både morgen, middag og aften. Med en central beliggenhed kan I hurtigt udforske den charmerende by og det naturskønne område omkring den. Kombinér en afslappende ferie med aktiviteter og vandreture i den østrigske natur.
 • Familieferie i Wagrain - Hoch 2 | Ferie i Wagrain i Østrig. - Familieferie i Wagrain - Hoch 2
  Familieferie i Wagrain er et godt valg til jer, der gerne vil holde sommerferie i de østrigske Alper og opleve en masse sjove aktiviteter til en meget rimelig pris. I booker en type bolig, som I kan forestille passer til jer. Når I kommer til Wagrain, får I at vide, hvor I skal bo og jeres bolig vil stå klar til jer. I ved ikke på forhånd, hvilken bolig i får tildelt.
 • Haus Haid Top 8 | ferielejlighed i Wagrain i Østrig. Book i dag. - Nydelig ferielejlighed i naturskønne Østrig
  Ferielejligheden ligger blot et stenkast fra byens centrum, hvor I kan lade jer betage af stemningen i de hyggelige gågader, som byder på et væld af lokale restauranter, caféer og barer. Stedet er det oplagte valg til oplevelsesrige ferier med aktiviteter kombineret med uforglemmelige naturoplevelser.
 • Dormio Resort Obertraun | Obertraun i Østrig | Book luksusferien nu. - Luksuriøst resort beliggende i enestående naturomgivelser
  Dormio Resort Obertraun er beliggende i de skønneste naturomgivelser i Østrig og byder stedets gæster på et luksuriøst ferieophold fuld af aktiviteter, oplevelser og afslapning for hele familien. I kan blandt andet glæde jer til at slappe af i wellnessområdet, snuppe en svømme- eller sejltur i den nærliggende bjergsø, leje en cykel eller hoppe i vandreskoene for at udforske det flotte landskab, som er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.
 • Hochmontafon | Besøg Tirol i De Østrigske Alper | Bestil i dag - Kast jer ud i fantastiske naturoplevelser i Alperne
  Tag til Alperne og få en ferie ud over det sædvanlige. Nyd de grønne bjerge og få nogle oplevelser, som I vil huske længe. Hochmontafon byder blandt andet på indendørs pool og sauna, wellness og børneklub i højsæsonen.
 • Hotel Goldried | Grossglockner i Tyrol | Book i dag. - Familiens næste sommerferie Hotel Golderid
  Hotel Goldried har både skønne værelser med halvpension og lejligheder for jer der selv vil stå for maden. Der er en god restaurant på hotellet og et stort wellnessområde. Lejlighederne har til dels pejs og balkon, og er meget hyggeligt indrettet.
 • Bad Kleinkirchheim | Familievenlige ferieboliger i Kärnten, Østrig | Se her! - Oplev den varme stemning på dette familievenlige feriested
  Drømmer I om ferie i naturskønne omgivelser, der byder på alt, du kan forestille dig inden for flotte skipister, lækker swimmingpool og skønne kurbade? Så er Bad Kleinkirchheim det rigtige sted for jer at tage hen. I kommer til at opleve det skønne Østrig fra et af de flotteste skisportssteder, hvis I tager afsted i vintermånederne. Eller I kan bruge tid på beachvolleystranden eller i den flotte natur omkring ferieparken, hvis I besøger det østrigske i sommerhalvåret. Der er masser at opleve i Bad Kleinkirchheim.
 • Katschberg - Ferieboliger i naturskønne Kärnten i Østrig | Se her! - Dejlig ferieperle i Østrigske Kärnten!
  Tag på sommerferie til smukke Østrig, hvor du finder Katschberg, der er beliggende i byen Rennweg. Her finder du et sandt ferieparadis for alle, og der er både pool, underholdningsprogram, Bollo-Club og masser af gode spisesteder i nærheden.
 • Aparthotel Ferienalm | Sommer i Schladming i Østrig? | Se her. - Oplev denne vinterdestination i sit fulde sommerflor og få enestående naturoplevelser
  Østrig er en populær destination, hvor der er mulighed for at mærke naturen helt tæt på. Hos Aparthotel Ferienalm kan hele familien holde ferie i Schladming, hvor der er en smuk udsigt over byen, en skøn solterrasse, en legeplads til børnene og moderne ferieboliger for alle.
 • Sissi Park | Luksus ferielejligheder i Schladming, Østrig | Book nu! - Ubegrænsede sjove aktiviteter
  På jeres sommerferie i Schladming får I en uforglemmelig ferie fyldt med sjove aktiviteter. Nyd bjergudsigten fra jeres private altan, slap af i jeres private sauna eller kokkerér et lækkert måltid i denne luksus ferielejlighed. Dagene kommer til at flyve afsted med de mange aktiviteter, og I får et gratis oplevelseskort, Sommercard.
 • Panorama Lodge | ferielejligheder i Østrig | Book i dag. - Smukke ferielejligheder i Østrigs natur
  I den skønne østrigske ferieby Schladming ligger ferielejlighederne ved Panorama Lodge. Her bydes I velkommen i moderne ferielejligheder med alle de faciliteter, I har brug for. På feriestedet kan I slappe af med spa og wellness, mens det omkringliggende bjergområde indbyder til en aktiv ferie.
 • Skylodge Alpine Homes | ferielejligheder i Østrig - Luksuriøse ferielejligheder i Østrigs bjerge
  De skønne ferieboliger hos Skylodge Alpine Homes er nydeligt og hyggeligt indrettet og sætter perfekte rammer til en aktiv ferie med udforskning af De Østrigske Alper. På feriestedet kan I slappe af i wellnessområdet og derefter nyde aktive dage i bjergene. Den enestående og skønne natur indbyder til nogle af de mest uforglemmelige naturoplevelser og sjove aktiviteter.
 • Landhaus Huberthus | ferielejligheder i Schladming - Moderne ferielejligheder i Østrigs Alper
  Oplev De Østrigske Alper, som omgiver byen Schladming, og prøv de mange sjove aktiviteter i bjergområdet. Lad batterierne op hjemme på feriestedets wellnesscenter, og nyd atmosfæren i Schladmings stemningsfyldte gader og stræder. Få den perfekte kombination af aktiv ferie og afslapning på dette skønne feriested.
 • Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel | voksenhotel i Østrig - Voksenferie i et smukt bjergområde
  Besøg det skønne bjergområde med Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel, der er beliggende lige uden for byen Schladming i Østrig. Området omkring hotellet har en fantastisk natur med masser af bjergtoppe, så der er helt sikkert noget at opleve for naturfolkene. Det er dog vigtigt, at I kun er voksne med på ferie, da hotellet ikke tillader gæster under 16 år.
 • My Lodge Suites | Sommerferie i Schladming, Østrig | Book her! - Lækre og luksuriøse lejligheder i Schladming
  My Lodge Suites er store og flotte indrettede lejligheder i Schladming. Alle lejligheder har egen sauna, store terrasser eller balkoner. De største lejligheder, som er penthouse, har store terrassedæk med udendørs sauna og sidepladser og en fantastisk udsigt.
 • Village Les Gottales | Ferieboliger i Ardenner, Belgien | Bestil i dag. - Nyd freden og udsigten fra toppen af St. Jacques
  I pragtfulde, grønne og landlige omgivelser i Ardennen i den sydvestlige del af Belgien finder I Landal Village Les Gottales. Landal Village Les Gottales ligger i betagende naturomgivelser og indbyder til ferieoplevelser for hele familien fyldt med skønne aktiviteter for både store og små.
 • Horizont Resort | Familieferie i smukke Istrien, Kroatien | Book nu. - Fantastisk familievenligt feriested i skønne Kroatien
  På den sydlige spids af halvøen Istrien i Kroatien finder du resortet Horizont. Resortet ligger ud til det smukke, turkise Adriaterhav ved byen Pula, som blandt andet er kendt for sine mange antikke romerske bygningsværker. Oplev den smukke natur, det milde, varme klima og den imponerende historie på en ferie på Horizont Resort.
 • Park Plaza Verudela | Ferielejlighed i Pula, Istrien, Kroatien | Book her. - Masser af aktiviteter for alle
  I Kroatien finder du Park Plaza Verudela, som byder på fantastisk udsigt og kun 50 meter til havkanten. Her får du den perfekte kombination af luksus, komfort og stil i moderne boliger og med både pool og wellness lige ude foran døren.
 • Splendid Resort | Familieferie i smukke Pula i Kroatien | Book nu. - Nyd sommerens varme i charmerende Istrien
  Ferielejlighederne i Splendid Resort ligger på Adriaterhavets største halvø, Istrien. Lejlighederne er det perfekte udgangspunkt for at opleve Kroatiens smukkeste sider, hvor I kan få rørt musklerne med forskellige aktiviteter som volley og minigolf. Resortet ligger desuden tæt på den spændende by Pula, der er et besøg værd, hvis man vil opleve på tætteste hold, hvordan historien har efterladt arkitektur fra en svunden tid.
 • Verudela Beach Resort |Ferielejligheder ved Pula, Kroatien | Bestil i dag. - Timevis af aktiviteter og underholdning for alle
  Ud til Adriaterhavet på den naturskønne halvø Istrien finder du resortet Arena Verudela Beach. Her er der rig mulighed for at besøge de utallige smukke strande i området. Er du mere til pool, kan du benytte tre udendørs af slagsen. Der er desuden alverdens former for aktiviteter for både børn og voksne, når I tjekker ind i en af ferielejlighederne netop her.
 • Istrian Villas | Lækre ferielejligheder i Istrien, Kroatien | Bestil nu. - Nyd det krystalklare Adriaterhav
  I Umag i Kroatien finder du disse luksuriøse ferievillaer med udendørs pool, strand og masser af sportsmuligheder. Her er der plads til hele familien, hvor Istrian Villas tilbyder forskellige underholdningsprogrammer for både store og små, og så er familiens kæledyr velkomne.
 • Kanegra | Feriepark i Istrien i Kroatien | Bestil i dag! - Nyd Kanegra's egen småstensstrand ned til det turkise vand
  Tæt på den smukke kroatiske by Umag finder du Kanegra, der er et resort med plads til alle. Her er der en legeplads med både håndbold-, fodbold- og basketballbane, mulighed for at spise på resortet og strand lige i nærheden. Og så er familiens pelsede venner også velkomne, så hele familien kan samles til den bedste ferie.
 • Polynesia | Polpulære ferieboliger i Istrien, Kroatien | Book her nu. - Nyd privat strand og kæmpe poolområde
  Hold ferie midt i naturen med en feriebolig hos Polynesia, der ligger på halvøen Istrien og byder på masser af smuk natur, udendørs pool, rig plads til leg og de smukkeste strande en kort gåtur væk fra ferieboligerne. Derudover er der selvfølgelig sørget for en separat pool til børnene.
 • Savudrija | Umag i Istrien, Kroatien | Bestil her! - Her får I en masse aktivitetsmuligheder for hele familien
  For mange betyder ferie også oplevelser. Med en feriebolig hos Polynesia ligger I fantastisk godt placeret til at opleve lokale såvel som nationale seværdigheder. Foruden de små byer langs kysten bør I tage en dagstur til den større kroatiske by Pula, der gemmer på spændende historie og kultur. I kan også tage hele familien med til den verdenskendte naturpark Plitvice, der giver jer en unik naturoplevelse, I sent vil glemme. Lokalområdet byder på en lang række muligheder for at gøre ferien aktiv. Tag en dag på cyklerne, og nyd den smukke natur, træk i vandrestøvlerne, eller lej en båd med en privat kaptajn en dag, så I kan opleve landet fra Adriaterhavets blå.
 • Sol Amfora | Bo ved historiske Umag i Kroatien | Book ferien nu! - Masser af underholdning og aktiviteter for hele familien
  I den populære kroatiske havneby Umag ved Adriaterhavet ligger ferielejlighederne Apartments Amfora nær kystens lækre badestrande. De hyggelige ferielejligheder er beliggende i Stella Maris-resortet, og derfor er der aldrig langt til sjove aktiviteter for store og små. Børnene kan slå sig løs i børnepoolen og vandparken med vandrutsjebaner. For voksne er der også gode muligheder for en aktiv ferie på resortet og i det nærliggende område.
 • Sol Katoro | Skønne ferielejligheder i Istrien, Kroatien | Book nu. - Bo i denne lille ”by” af ferieboliger med 170 nyligt renoverede lejligheder
  Lige uden for den kroatiske havneby Umag ligger Apartments Katoro Plava Laguna i skønne og rolige omgivelser. Feriestedet består af 170 ferielejligheder tæt på Adriaterhavskysten, som indbyder til masser af sjove aktiviteter for hele familien. Nyd en afslappende ferie ved poolen og stranden, eller udforsk de mange aktiviteter i området. Tag også på flotte dagsture ved kysten og i det betagende landskab.
 • Sol Stella | Nyd det nordlige Istrien, Kroatien | Bestil her! - Nyd sportsfaciliteter og pool med rutsjebane
  Tæt på den smukke by Umag finder du Stella, der byder på ferieboliger for hele familien i et stille skovområde. Her finder I kort afstand til strand, pool med solterrasse, nem adgang til kroatisk gastronomi og mulighed for at være aktive med sport og cykelture. Derudover åbner Stella også dørene op for familiens pelsede venner.
 • Kazela| Feriepark i Istrien i Kroatien | Book hos Alltime Travel nu. - Pool med vandrutsjebane
  På spidsen af halvøen Istrien, som er kendt for sit milde, behagelige klima, finder du Arena Kazela Apartments. På et ophold her er der med garanti ingen, der kommer til at kede sig – I kommer nærmere til at mangle tid. Med et tætpakket aktivitetsprogram for både børn og voksne er der rigeligt at give sig til. Og så er der også rig mulighed for at dyrke alverdens former for vandsport og slappe af ved poolen eller på en af de mange strande i området.
 • Ai Pini Medulin Resort | Badeferie i Kroatien | Book i dag. - Solbadning ved den nærmeste pool eller strand
  I det nordvestlige Kroatien, helt ud til kysten, finder I Ai Pini Medulin Resort beliggende i utrolig smukke omgivelser. Her får I stort poolområde og to nærliggende strande, så der er rig mulighed for solbadning og en afkølende dukkert. Derudover har I også let adgang til nabohotellets loungebar og ikke mindst de mange lækre restauranter, der ligger i området.
 • Apartments Astra | Ferielejligheder i Istrien i Kroatien | Book nu! - Nyd dejlige Poreč i Kroatien denne sommer
  Nyd livet på Kroatiens smukke strande, gå på opdagelse i byen, eller slap af i skyggen af et cedertræ. Når du indlogerer dig i en af lejlighederne ved Apartments Astra Plava Laguna, er du sikret en dejlig ferie med alt det bedste, Kroatien har at byde på. Som gæst her kan du benytte faciliteterne på Zelena Laguna Resort, som lejlighederne er en del af. Nyd blandt andet poolen og de mange lækre restauranter, eller tag et slag tennis, minigolf eller beachvolley.
 • Bellevue Plava Laguna | Poreč i Istrien, Kroatien | Bestil ferien nu! - Oplev det skønne Kroatien i hyggelige Poreč
  Tag til skønne Kroatien, og nyd en ferie i en skøn firstjernet villa med direkte adgang til stranden. Bellevue Plava Laguna byder på udsøgt luksus med stranden tæt på, udendørs pool og mulighed for at være aktiv på ferien. Og så er familiens firbenede venner også velkomne.
 • Apartments Galijot | Ferielejligheder i Istrien, Kroatien | Book her! - Oplev hyggelige det smukke Istrien
  Rejs til Kroatien og bo på 4-stjernede Apartments Galijot Plava Laguna i byen Poreč. Kroatien er for mange en uopdaget ferieperle, men landet har en masse at byde på, når det kommer til natur, kultur og oplevelser. Når I rejser til Apartments Galijot Plava Laguna, kan I bo helt tæt ved vandet og nyde en badeferie med sol fra oven, I sent vil glemme. 
 • Villas Park | Plava Laguna, Istrien, Kroatien | Book luksusferien her. - Tag familien med til Poreč i Istrien
  Rejs til Kroatien og bo i luksuriøse omgivelser på det 4-stjernede Villas Park Plava Laguna i byen Poreč. Kroatien er en skøn feriedestination, som for mange har været overset, og det er en skam. Kroatien har nemlig rigtigt meget at byde på, både når det kommer til natur, kultur, madoplevelser og aktiviteter. Når I bor på Villas Park Plava Laguna, bor I tæt på den kendte stand Špadići, ligesom I kan nyde ultimativ afslapning ved resortets pools.
 • Appartements Valamar Diamant Residence | Ferielejligheder i Kroatien! - Udforsk området omkring Poreč og nyd ferien i afslappede omgivelser
  Tag på sommerferie til Kroatien og bo i veludstyrede lejligheder på Appartements Valamar Diamant Residence. Lejlighederne ligger blot 300 m fra stranden og 1 km fra byen Poreč, hvor I både kan få stillet sulten eller udforske den gamle historiske kystby.
 • Hostin Apartments Duga Uvala | Ferielejligheder kun 150 m fra havet! - Nyd udsigten over Vinjola bugten
  På Hostin Apartments Duga Uvala kommer I til at bo i en veludstyret lejlighed med egen balkon. Der er plads til op til 4 personer i nogle lejligheder, hvilket betyder at familien sagtens kan være der. Stedet giver jer mulighed for at holde ferie i skønne omgivelser meget tæt på havet. Placeringen er god, hvis I ønsker at udforske resten af øen.
 • Hotel Well | Badeferie i Kroatien | Book ferien i dag. - Velvære, afslapning og masser af vandsjov
  Hvis et kæmpe poolområde, moderne arkitektur og spaoplevelser er noget for dig, så er Hotel Well det helt rigtige valg til ferien. Her får du mulighed for en uforglemmelig ferie med vandsjov, spa, fitness og wellness på en helt fantastisk måde på et hotel, der prioriterer grøn energi og samarbejde med de lokale.
 • Valamar Atrium Baska Residence | 4* ved det fine Adriaterhav - Strandferie med wellness
  Valamar Atrium Baska Residence byder på en hyggelig ferie for hele familien. Stedet ligger lige ud til det store og smukke Adriaterhav, hvor der er rig mulighed for at dase i solen. Der er kort afstand til byen, hvor der findes restauranter og barer. Efter en eventyrlig dag, kan I glæde jer til at slappe af ved wellness området.
 • Marina Lipno | Lipno nad Vltavou i Tjekkiet | Book i dag. - Familievenligt feriested i skønne omgivelser
  Hos Marina Lipno er der masser at lave. Slå jer løs med sportsaktiviteter og underholdning på feriestedet, forkæl jer selv med lækker mad i restauranten, eller slap af med wellness og spa. I området omkring ferieparken kan I nyde den skønne natur og historiske seværdigheder. Der er aldrig langt til sjove og spændende oplevelser fra jeres ferielejlighed.
 • Aqua Park Hotel slaraffenland for børnenes sommerferie - Aqua Park Hotel - Børnenes legeplads i smukke omgivelser
  Aqua Park Hotel ligger i den fine lille by Spindleruv Myln. Hotellet har en poolområde, der nærmest kan kaldes et badeland. Masser af sjov og vandlegetøj til både store og så. Priserne er gode og byen er hyggelig. Hotellet har også restaurant og ligger i gåafstand fra bycentrum.
 • Feriepark Middelfart | Landal feriehuse i Middelfart på Fyn | Book ferien i dag! - Tag familien med til skønne Middelfart på Fyn
  Omsluttet af skov på Hindsgavl-halvøen i nærheden af Middelfart på Fyn ligger ferieparken Landal Middelfart. Parken er placeret midt i bøgeskoven, som er en del af Hindsgavl Dyrehave, og tæt på vandet ved Fænøsund. I ferieparken og de omkringliggende områder finder I et væld af aktiviteter for hele familien.
 • Ebeltoft Øer Maritime | Skønne ferieboliger på Djursland | Bestil hos Alltime Travel nu. - Familieferie i skønne omgivelser
  Ved Ebeltoft Havn ligger den skønne feriepark Landal Ebeltoft med ferieboliger nærmest direkte på vandet. Hele ferieparken er placeret nærmest på vandet, så I kan gå direkte fra ferieboligen ud til den skønne marina. Landal Ebeltoft byder på et væld af aktiviteter for hele familien samt en god beliggenhed tæt på både kultur og natur.
 • Grønhøj Strand Feriecenter | Book ferien i Nordjylland hos Alltime Travel. - En ferieperle for hele familien
  Bo på Landal Grønhøj Strand Feriecenter, og oplev Nordjylland og nærmere bestemt Løkken. Feriecentret er spækket med aktiviteter for både store og små, og det er særligt oplagt at pakke badevinger og badetøj. Når I igen har fået fast land under fødderne, kan I tage ud og opleve lokalområdet i og omkring Løkken, som har masser at byde på. 
 • Feriepark Fyrklit| Skøn udsigt over Vesterhavet i Nordjylland | Se her. - Vesterhavet og familietid
  Oplev Landal Feriepark Fyrklit i Hirtshals, og nyd en unik beliggenhed helt ud til den hvide sandstrand, klitterne og Skagerrak. Herfra kan I se unikke solnedgange hver aften og lytte til havets brusen efter en skøn dag med oplevelser og aktiviteter for hele familien. På Landal Feriepark Fyrklit bor man i lyse og velindrettede ferielejligheder med udsigt over klitter eller Skagerrak og med plads til hele familien.
 • Cannes Verrerie | Skønne ferielejligheder i Côte d'Azur | Book ferien i dag. - Oplev sommeren ved Côte d'Azur
  Rejs til Frankrig, nærmere bestemt den populære by Cannes, og bo på det skønne nyrenoveret Cannes Verrerie. Her kan I få den perfekte kombination af hav- og byferie. Cannes Verrerie ligger nemlig helt ned til strandpromenaden, hvor I kan nyde det summende byliv og alt, det har at tilbyde, når I holder pause fra badning, strandhåndklæder og badetøj. 
 • Le Crystal | Ferielejligheder i Côte d'Azur, Frankrig | Book i dag. - Pool på taget og strand i nærheden
  Drømmer I om solskinsferie med stor pool og lækker badestrand inden for gåafstand? Eller er I på udkig efter mere byliv med barer, restauranter og masser af underholdning? Så er Le Crystal i det sydlige Frankrig det helt rigtige for jer. Feriestedet har egen pool, og stranden ligger tæt på døren, og så kan I endda besøge Monaco, der byder på oplevelser og seværdigheder, og som kun ligger få kilometer væk.
 • Les Rives de Cannes Mandelieu | Den Franske Riviera | Book nu. - Smukt beliggende kun 800 m til Den Franske Riviera's lækre strande
  I det sydøstfranske blot 10 km fra kulturberømte Cannes ligger feriestedet Les Rives de Cannes Mandelieu. Feriestedet danner hvert år ramme for mange familiers ferie væk fra hverdagens stress og jag, og det er samtidig en hyggelig base at tage udgangspunkt i, når man vil besøge eksempelvis Cannes eller fyrstedømmet Monaco. Stedet er perfekt placeret, når det kommer til udflugter for hele familien.
 • Cap Esterel | Ferielejligheder i Sydfrankrig, Den Franske Riviera |Se her. - Stort ferieresort
  Rejs til Cap Estérel i Frankrig, og bo i den fodgængerbaserede ferielandsby Holiday Village Cap Estérel. Holiday Village Cap Estérel er, som navnet indikerer, en skøn lille ferielandsby, som indeholder alt, I skal bruge til en fantastisk, afslappende solferie. 
 • Heliotel Marine |Ferie på Den Franske Riviera ved Nice | Bestil i dag. - Masser af gode sommerminder tæt på Nice
  Med blot 100 meter til stranden ligger det middelhavsinspirerede hotel Résidence Héliotel Marine. Hotellet er placeret i et roligt område og tilbyder en stor swimmingpool samt moderne faciliteter. På hotellet kan I slappe af ved poolen, tage et spil bordtennis eller tage børnene med på legepladsen. I det omkringliggende område kan I udforske badebyen, spille tennis og golf eller udforske de mange barer og restauranter.
 • L'Ange Gardien | Ferielejligheder på Den Franske Riviera | Bestil her. - Bo tæt på Nice og oplev det vidunderlige område
  I den lille, charmerende ferieby Villefranche-sur-Mer ligger det spektakulære feriested L’ange de Gardien ud til Middelhavet. Stedet byder på flotte og moderne ferieboliger og en stor swimmingpool, hvorfra I har havudsigt. Hotellet ligger tæt på stranden og en masse sjove aktiviteter såsom vandsport, naturoplevelser og udflugter.
 • Les Restanques du Golf | Ferielejligheder nær St. Tropez i Sydfrankrig | Book i dag. - Her får du både massevis af vandsjov, smuk natur og aktiviteter for alle
  I den lille landsby Grimaud ligger en sand perle tæt på Den Franske Riviera. Ferieparken Les Restanques du Golfe de St-Tropez er beliggende i en 25 hektar anlagt park nær Saint-Tropez-bugten. Her finder I en kæmpestor vandpark på 1.600 kvadratmeter og masser af andre aktiviteter for hele familien.
 • Les Jasmins | Nyd ferien i smukke Sydfrankrig | Rejs med Alltime Travel nu. - Les Jasmins - Oplev området omkring Cannes
  I den sydøstlige del af Frankrig, et stykke uden for Monaco og Nice, finder I det skønne feriested, Les Jasmins. Feriepladsen er spækket med underholdning og byder blandt andet på et kæmpe poolområde, tennisbaner og pladsens egen restaurant og bar. Derudover kan I træde lige uden for døren og nyde mere end 17 hektar naturpark fyldt med flotte blomster og træer.
 • Les Rivages des Issambres | Ferielejligheder ved Den Franske Riviera | Kontakt os nu. - Nyd poolen der hører til Les Rivages des Issambres
  Rejs til Frankrig, og bo på Residence Les Rivages des Issambres med en betagende panoramaudsigt over Middelhavet. Feriestedet indbyder til en uforglemmelig solferie med sin placering ved kysten af Saint-Tropez-bugten og med front mod Middelhavets blå vand. Feriestedet har en charmerende og autentisk stemning, og du vil med stor garanti kunne mærke, at du befinder dig under franske himmelstrøg tæt på Middelhavet.
 • Port Prestige | Flotte ferieboliger i Antibes i Sydfrankrig | Ring til os i dag. - Oplev Den Franske Riviera eller Cote d'Azur som franskmændene kalder det
  I det sydlige Frankrig ligger Port Prestige, der byder på masser af oplevelser både i og uden for feriestedet. Med skønne lejligheder og adgang til stor pool med solterrasse er der rig mulighed for at både slappe af og lukke den indre vandhund ud. Derudover ligger feriestedet et kort stykke fra vandet i den gamle by Antibes. Så lige meget om I leder efter strandferie eller byliv, så får I det hele hos Port Prestige.
 • Les Calanques des Issambres | Besøg skønne den Cote d'Azur i Frankrig | Book nu. - Les Calanques des Issambres indbyder til sol, vand og skønne ferieminder
  Læg den stressfulde hverdag bag jer, og besøg Les Calanques des Issambres, der ligger dejligt placeret i det sydlige Frankrig mellem Marseille og Nice. Her får I alt fra lækre badestrande til en stor swimmingpool, og når energidepoterne skal fyldes op igen, er feriestedet klar med egen restaurant og bar, hvor I kan købe både velsmagende retter og smagfulde drinks.
 • Les Parcs de Grimaud | Ferielejligheder på Den Franske Riviera | Book nu. - Flotte ferielejligheder ved Den Franske Riviera
  Rejs til Frankrig, og nyd ferien på Residence Les Parcs de Grimaud i den franske landsby Grimaud. Residence Les Parcs de Grimaud ligger midt i skønne grønne omgivelser i et 16 hektar stort bilfrit område bare et stenkast fra stranden og vandet. Her kan I for alvor finde roen, nyde den franske natur og udsigten over Saint-Tropez-bugten. 
 • Les Calanques du Parc | Hotel ved den solrige Franske Riviera - Krystalklart vand og glamour ved Den Franske Riviera
  I den populære kystby Saint-Aygulf ved Den Franske Riviera ligger Les Calanques du Parc med 300 meters afstand til kysten. Middelhavets krystalklare vand på den ene side og det frodige bjerglandskab på den anden side gør beliggenheden perfekt. Hotellet byder på en stor udendørs pool og soppebassin for børnene. I det omkringliggende område kan I udforske rivieraens magi og de flotte bjerglandskaber.
 • Carré Marine | Ferie i solrige Sydfrankrig | Book her. - Badeferie med strand, pool og marina
  Ferieparadiset Carré Marine er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig et lille stykke uden for Cannes. Er I på udkig efter en ferie med masser af vand, er dette det helt rigtige for jer. I finder både et lækkert poolområde, en stor marina lige uden for hoveddøren og kun 10 minutters gang til den første af bare syv forskellige badestrande i området.
 • Les Rives du Léman | ferieboliger i Alsace i Frankrig. Book i dag. - Tag en afslappende ferie hos Les Rives du Léman
  Kom til Genevesøen i hjertet af Frankrig, og nyd en afslappet ferie i naturen. Nyd badning i de to pools, slap helt af i saunaen, og nyd den charmerende by Évian-Les-Bains, der ligger helt ned til søens bred. Grib muligheden for et lækkert måltid fra det franske køkken, med udsigt ud over søen. Hos Les Rives du Léman er der ingen begrænsning for hyggen, når familien tager på ferie.
 • Le Hameau des Airelles | De smukke franske alper i les Menuires | Book i dag. - Perfekt udgangspunkt for ferien i De Franske Alper
  Med sin beliggenhed midt i den grønne natur byder Le Hameau des Airelles på en smuk udsigt til Alpernes tinder og den helt perfekte feriestemning. I de lækre ferielejligheder, som emmer af afslapning og hygge, er der plads til både større og mindre familier. Er en hel dag i den smukke, frodige natur ikke nok til at få ro i sjælen, finder I også en indendørs pool og sauna på feriestedet.
 • Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif | Flaine, Frankrig | Se her. - Besøg de smukke franske alper i charmerende Flaine
  I finder Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif i den hyggelige by Hameau de Flaine, som ligger i 1.850 meters højde og er en populær by blandt mange skandinaver. Byen ligger kun 1,5 time fra den schweiziske grænse, og feriestedet byder på moderne og luksuriøse hytter og lejligheder, som emmer af hygge. Med sine lækre faciliteter som sauna, indendørs opvarmet pool, tyrkisk bad og fitnesscenter byder Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif på den perfekte ferie.
 • Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc | Vallorcine i alperne, Frankrig| Se her. - Book en luksusferie i Vallorcine i Frankrig
  Hos Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc kan I koble helt af. I kan naturligvis også opleve alperne helt tæt på og tage på eventyr i det flotteste landskab. Lej for eksempel mountainbikes, eller bind vandreskoene og kom godt afsted langs de snoede stier. Fra Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc er der ikke langt til de nærmeste byer, som også er præget af den geografiske placering ved de smukke bjerge.
 • Golfe de Lozari | Skønne Korsika i Frankrig | Bestil ferien i dag. - En unik feriebolig på en unik ø
  Rejs til Belgodère i Frankrig, og bo på Belgodère Club Golfe de Lozari. Feriestedet har en helt fantastisk og unik beliggenhed i smørhullet mellem smuk og uspoleret fransk natur, bjergene og Middelhavet. På din rejse til Belgodère Club Golfe de Lozari har du rig mulighed for at komme tæt på den franske natur, smage på lokale specialiteter og nyde alle de skønne aktiviteter, du finder på feriestedet. 
 • Hotel Pineto | Besøg den smukke ø Korsika i Frankrig | Bestil sommerferien nu! - Tag familien med til Korsika og oplev dens unikke natur
  Hop i poolen og nyd udsigten ud til stranden, hvor du kan bade bagefter. Sejl rundt, prøv kræfter af med rafting eller deltag i fitness klasser på hotellet. Oplev den italienske kultur helt tæt på, når I udforsker Korsika. I kan slutte jeres oplevelsesrige dage af med et lækkert måltid og show ved baren.
 • Alizea Beach | Valras Plage i Languedoc Roussillon i Frankrig | Book her. - Nyd sydens varme og det smukke Middelhav kun 100 m væk i Valras Plage
  Tag familien med til disse lækre ferieboliger med udsigt. Alltime Travels erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer afsted! Ring 7015 3232! I den hyggelige badeby Valras-Plage placeret i det smukke sydlige Frankrig med udsigt over Middelhavet, finder I det charmerende feriested Residence Alizea Beach. Med sine æstetiske ferielejligheder, som emmer af sydfransk atmosfære, byder Alizea Beach på en suveræn placering med kun et stenkast til den gyldne strand af samme navn. Hvis ikke dagene går med en tur på stranden, kan I slappe af ved feriestedets egen pool eller prøve kræfter med en lang række aktiviteter.
 • Savanna Beach | Luksusferie i Sydfrankrig | Book nu. - Sommerferie et stenkast fra stranden.
  Den sydfranske by Cap d’Agde byder på alt fra hvide sandstrande med palmer til populære strandklubber og vandland. Her finder I det charmerende Residence Savanna Beach, hvor I kan nyde feriestedets egen udendørs pool og bo kun et stenkast fra saltvand og strande. Slap af under palmernes skygge, eller pift ferien op med en lang række aktiviteter for hele familien.
 • Cap Camargue| Ferieboliger i Sydfrankrig | Book i dag. - Ferie ved Middelhavet i Sydfrankrig
  I smukke Grau-du-Roi med sin placering ud for Middelhavet finder I det luksuriøse feriested Residence Cap Camargue. Feriestedet byder på flere lækre faciliteter, perfekte til at sørge for en uforglemmelig ferie til Sydfrankrig. Hop i Cap Camargues egen udendørspool, eller tag en smuttur ned til en af de mange hvide sandstrande Grau-du-Roi byder på. Prøv kræfter med et utal af aktiviteter, og få en uforglemmelig ferie under sydens sol.
 • Residence la Dune | Feriebolig i Sydfrankrig | Book i dag. - Lange badestrande eller pool, valget er dit
  Velkommen til de skønne ferieboliger hos Residence La Dune. Beliggende i byen Valras-Plage er der masser af muligheder for både underholdning og badning ved byens lange badestrand. Eller bliv på feriepladsen og slap af ved det store poolområde og de lækre ferielejligheder. Valget er helt op til jer.
 • Le Rouret en Ardeche | Ferielejligheder og vandland i Ardeche, Frankrig | Bestil nu. - Der er mange aktivitetsmuligheder i Ardeche
  Beliggende i hjertet af Ardèche i den naturskønne region Rhône-Alpes ligger den skønne ferieby Village Le Rouret. Feriebyen ligger omkranset af regionens bjerge og rå naturlandskaber. I Le Rouret er der aktiviteter og underholdning for hele familien på det 80 hektar store resort. Nyd et afslappende getaway i smukke omgivelser, eller tag familien med på en aktiv ferie med sport og friluftsaktiviteter.
 • L'Archipel | Skønne ferielejligheder i Bretagne i Frankrig | Book lige her. - Bretagne har masser af kultur og aktiviteter
  Tæt på stranden i den lille nordfranske ferieby Perros-Guirec ligger det flotte og moderne feriested Résidence L’Archipel. Med blot 50 meters afstand til stranden og 1 km til byens centrum er beliggenheden helt perfekt. På feriestedet har I adgang til en udendørs opvarmet pool og soppebassin til børnene. I området kan I prøve kræfter med masser af sports- og udendørsaktiviteter og udforske den spændende natur og kultur.
 • Le Castel Sainte-Anne | Charmerende feriested i Bretagne, Frankrig. Book nu. - Le Castel Sainte-Anne - skøn idyl i Bretagne
  Kun 100 meter fra fine sandstrande med direkte adgang til havet og midt i en charmerende vestfransk by finder I Le Castel Sainte Anne. Det yderst hyggelige feriested ligger i Trégastel og byder på afslapning blandt smuk natur og flotte omgivelser i deres moderne værelser og ferielejligheder. Ikke langt fra den lyserøde granitkyst kan I benytte jer af feriestedets mange sportsfaciliteter, tage en dukkert i de ni omkringliggende strande eller tage på hyggelige ture i Trégastel-området.
 • Normandy Garden | Ferielejligheder i Normandiet i Frankrig |Se her. - Bo i Branville tæt på Cabourg, Houlgate og Deauville
  Kom helt tæt på naturen og den landlige stemning i Frankrig, når I tilbringer jeres ferie på Holiday Village Normandy Garden. Feriestedet ligger i Branville i hjertet af Pays d’Auge og er omgivet af smuk og grøn natur. Her kan både store og små vandhunde boltre sig i det indendørs og udendørs badeland, og så kan I nyde roen og den afslappede stemning i området.
 • Le Domaine de la Corniche | Ferielejligheder i Frankrig | Book i dag. - Der er lagt op til badeferie
  I den nordvestlige del af Frankrig, lige mellem Le Havre og Caen, ligger Le Domaine de la Corniche. Her får I alt fra skøn natur med klipper og bjerge til sandstrande med masser af vandleg. Feriestedet ligger i den lille by, Auberville, og har sit eget store poolområde, hvis I skulle blive trætte af den mere end 40 km lange badestrand.
 • B'o resort | Dejlige lejligheder i Normandiet, Frankrig | Bestil hos Alltime Travel nu. - Dejlig luksus og smukke lejligheder i Normandiet
  Velvære og wellness i et betagende landskab midt i Normandiet! Blandt duften af fyrretræer og fuglekvidder finder I Bagnoles de I’Orne, som huserer B’O Resort. Feriestedet er et termisk resort med fokus på velvære. B’O Resort består af en firstjernet charmerende hytte, som byder på værelser og ferielejligheder fra 1 til 6 personer. Kom helt ned i gear i midten af den smukke natur fra Normandiet.
 • Le Moulin des Cordeliers | Moderne ferielejligheder i Loire i Frankrig | Bestil nu. - Nyd atmosfære og seværdigheder i det skønne Loire område
  I den historiske og autentiske middelalderby Loches i det centrale Frankrig ligger Le Moulin des Cordeliers. Ferieboligerne er beliggende i en historisk bygning, og I får derfor en smag på byens spændende historie, så snart I checker ind. På feriestedet kan I nyde den delvist udendørs swimmingpool og den skønne solterrasse. Lad Loches’ historiske magi betage jer, og nyd et ophold i en ægte middelalderby.
 • Les Portes de Dordogne | Ferielejligheder i Dordogne, Frankrig | Book ferien nu. - Masser af udflugter i Dordogne
  I Dordogne, som er en region kendt for sin store mangfoldighed, i fredelige og afslappende omgivelser, finder I Les Portes de Dordogne. Feriestedet byder på hyggelige, moderne ferieværelser, som emmer af fransk charme og idyl. Hos Les Portes de Dordogne finder I lækre wellnessfaciliteter og en opvarmet pool med tilhørende rutsjebane. Her er de perfekte rammer til både familier og kærestepar på ferie i det sydvestlige Frankrig.
 • Village Belle Dune | Besøg Picardiet i Nordfrankrig | Kontakt Alltime Travel nu. - Uanede aktivitetsmuligheder som wellness, go-cart, alverdens boldspil, kajakudlejning mm
  Kom og oplev den skønne nordfranske natur i Somme-bugten, som er kendt for sit fugle- og dyreliv og unikke landskab. Når du bor på Village Belle Dune, er du midt i naturen. Den skønne park ligger midt i området af sandbanker og søer og kun en gåtur fra stranden. Village Belle Dune har alt, du har behov for i nærheden, så du kan slappe og nyde roen i naturen uden at skulle køre langt efter aktiviteter, indkøb eller spiseoplevelser.
 • Dormio Resort Berck-Sur-Mer | Ferieboliger i Nordfrankrig | Book i dag. - Kobl af og nyd ferien i det nordfranske
  Dormio Resort Berck-Sur-Mer er feriehytter og ferielejligheder i Pikardiet, som huser alt fra 4-10 personer. I bor tæt på brede sandstrande, hvor der er gode muligheder for sport på vandet. Kobl af i hytten eller tag ud og udforsk områdets attraktioner og naturområder.
 • La Petite Venise | Lækre ferielejligheder i Alsace i Frankrig | Book nu. - Skønne Colmar byder på fransk idyl
  Rejs til Frankrig, og oplev Residence La Petite Venise. På vinruten i Alsace ligger den franske by Colmar, og det er her Residence La Petite Venise hører hjemme. Colmar er en ældre, meget charmerende fransk by med en spændende og unik historie. Byen og ikke mindst Residence La Petite Venise er uden tvivl et besøg værd, 
 • Le Clos d’Eguisheim | Book ferien til charmerende Alsace, Frankrig nu. - Oplev autentisk Alsacestemning hos Le Clos d’Eguisheim
  Rejs til Frankrig, og bo på Residence Le Clos d'Eguisheim. Feriestedet ligger i byen Eguisheim, som er en af de absolut smukkeste byer på vinruten i Alsace. Residence Le Clos d'Eguisheim og Eguisheim ligger i den nordøstlige del af Frankrig, og byen er også kåret til ikke mindre end Frankrigs yndlingslandsby i 2013. 
 • Les Vosges du Nord | ferieboliger i Alsace i Frankrig. Book i dag. - Les Vosges du Nord – en naturoplevelse ud over det sædvanlige
  Beliggende i en tre hektar stor naturpark i det østlige Frankrig er Les Vosges du Nord. Et skønt feriested med indendørs swimmingpool, fitnesscenter og meget mere. Et perfekt sted, hvis I leder efter afslapning i naturskønne omgivelser væk fra bylivets støj og stress.
 • La Plaine d’Alsace | ferieboliger i Alsace, Frankrig. Book i dag. - En ferie i lækre omgivelser i Alsace
  Kom til La Plaine d’Alsace, og få tid til afslapning og naturoplevelser i skønne Frankrig. Her kan I nyde en dag ved poolen uden at skulle tænke på noget. Eller I kan vandre i bjergene og nyde den smukke natur i Alsace. Hvis I kommer til at savne byens liv, så er I aldrig langt fra Strasbourg, hvor I kan beundre og nyde den gamle, charmerende by, kun en bustur derfra.
 • Pont Royal en Provence |Feriebolig i Provence i Frankrig? | Bestil her. - Idylliske og romantiske omgivelser
  Rejs til Holiday Village Pont Royal en Provence i Frankrig, og få en skøn solferie med masser af badning og aktiviteter i hjertet af Provence. Holiday Village Pont Royal en Provence emmer af elegance, og på feriestedet har man ladet ganske få ting være overladt til tilfældighederne.
 • Sun Hols les Rives du Lac | Ferie i Avignon, Frankrig | Book nu. - Oplev den franske historie helt tæt på
  I den charmerende provinsby Saint-Saturnin-lés-Avignon ligger det hyggelige Sun Hols Les Rives du Lac i et roligt og naturskønt område. Feriestedet byder på moderne ferielejligheder med udendørs swimmingpool tæt på byens centrum. Læn jer tilbage, nyd udsigten og lyden af cikader, eller tag på udflugt i smukke Luberon eller den historiske by Avignon.
 • Residence Les Demeures du Ventoux | Ferie ved Frankrigs bjerge - Sol, pool og vinmarker i lange baner
  I den autentiske og charmerende landsby Aubignan ved foden af bjerget Mont Ventoux ligger det skønne feriested Les Demeures du Ventoux. Stedet tilbyder moderne faciliteter, udendørs swimmingpool og fitnessrum. Med udsigt til Mont Ventoux og de smukke Côtes du Rhône-vinmarker indbydes der til en ferie med smukke naturoplevelser.
 • Econtel Berlin Charlottenburg | Berlin i Tyskland | Book online i dag - Centralt beliggende ferielejligheder
  I det flotte og seværdige kvarter Berlin-Charlottenburg i den tyske hovedstad ligger feriestedet Econtel Berlin-Charlottenburg. Med en central beliggenhed mellem Messe Berlin, hovedbanegården og shoppinggaden Kurfürstendamm har I aldrig langt til de næste store oplevelser i storbyen. Hotellet indbyder til forkælelse og afslapning i egen restaurant og bar, mens området byder på masser af spændende seværdigheder. Fra jeres ferielejligheder er I perfekt placeret til at kunne få mest muligt ud af Tysklands skønne hovedstad.
 • Panoramic Bad Lauterberg | feriehotel i Harzen. Book i dag. - Familievenligt feriested i rolige og flotte omgivelser
  Som gæster på Panoramic kan I blandt andet se frem til at udforske det smukke landskab omkring hotellet til fods eller på mountainbike, en sjov tur i det nærliggende legeland og til at plaske rundt i det store badeland, som er placeret lige ved siden af feriestedet.
 • Salztal Paradies | Ferieboliger i Harzen i Tyskland | Bestil her. - Bo midt i skønne og grønne Harzen i Tyskland
  I det smukke Harz-område i Tyskland finder du Feriepark Salztal Paradies. Området er kendt for sin bjergtagende natur og mange skønne vandre- og mountainbikeruter. Slå jer løs og benyt jer af de utallige aktivitetsmuligheder både inde og ude. Der er noget for enhver – hele året rundt.
 • Ferienpark Brockenblick | Lejligheder i grønt område med vandrestier! - Tag vandreskoene på og oplev den smukke udsigt over Wurmberg og Brocken-bjerget
  Ferienpark Brockenblick byder på en anderledes sommerferie, hvor stranden ikke ligger i baghaven. Til gengæld får I en naturoplevelse udover det sædvanlige og kommer til at bo i en hyggelig og autentisk lejlighed. Her kan I tilbringe jeres skønne feriedage med dem I holder af, hvor der er lagt op til afslapning og ro.
 • Travemünde | Ferie nær Lübeck, Tyskland | Book her. - Masser af udflugtsmuligheder og tæt på strand og marina
  Travemünde feriepark byder på masser af aktiviteter for børnefamilien. Derudover er ferielejlighederne omgivet af smukke grønne områder, som er oplagte til lange gåture og fotografering. I ferieparken kan I nyde godt af de mange aktivitetsmuligheder, og de nærliggende kystbyer indbyder til lange dagsture med spændende oplevelser.
 • Dwergter Sand | Ferieboliger i Molbergen, Nordtyskland | Se her. - Familievenligt feriested midt i den smukke natur
  I sceniske naturomgivelser ved Molbergen i Tyskland ligger ferieparken Dwergter Sand, som er et dejligt feriested for hele familien, hvor I også har mulighed for at medbringe jeres hund. I ferieparken og i nærområdet kan I prøve kræfter med alverdens sjove og underholdende aktiviteter, svømme i badesøen eller slappe af i wellnessområdet.
 • Hotel & Ferienpark IFA Ruegen | Strand, wellness og vandland! - Oplev Binz og slap af ved stranden eller udforsk den indendørs pool med rutsjebane på Hotel & Ferienpark IFA Ruegen
  Hotel & Ferienpark IFA Ruegen ligger blot 20 meter fra den smukke strand med det hvide tiltalende sand. Selve bugten strækker sig i 8 kilometer og giver anledning til mange bademuligheder i det skønne hav. Er du ikke til stranden har Hotel & Ferienpark IFA Ruegen en attraktiv indendørs pool med rutsjebane for alle aldre. Herudover finder I et skønt wellness område med afslappende behandlinger.
 • Aquamaris | Ferie ved den Tyske kyst med pool og wellness! - Perfekt beliggenhed med kun 100 meter til Østersøens strand.
  På Aquamaris Strandresidenz Rügen bor I nærmest direkte på stranden med en skøn indendørs pool. Hotellet er beliggende i den smukke fyrreskov, direkte på den længste og fineste sandstrand. Feriestedet danner ramme for en ferie i afslapningens tegn hvor der er plads til at komme helt ned i gear og dase på stranden i solen. Når solen er gået ned og det er tid til selvforkælelse byder hotellet på flere forskellige wellness muligheder.
 • Baltic Village Ostsee | Tæt på Østersøen i Nordtyskland | Se her. - Eksklusive luksusboliger ved byen Damp i Østersøen
  I den lille tyske kystby Damp ved Østersøen ligger feriestedet Baltic Village Ostsee med sine mange nydelige sommerhuse. Ferielejlighederne er beliggende i et roligt og afslappet område med kort afstand til de skønne sandstrande ved Østersøen. I det nærliggende område finder I et væld af aktiviteter for hele familien såsom vandland, sportscenter og lokale restauranter. Fra Damp kan I tage på dagsture til de nærliggende byer Flensborg og Kiel.
 • Weststrand Aparthotel Kühlungsborn | Wellness ferie i Tyskland! - Oplev sommeren ved Østersøen
  Tag på ferie til Nordtyskland og oplev en kombination af bade- og kulturel ferie ved at bo på Weststrand Aparthotel Kühlungsborn. Byen er en af de ældste badebyer i Tyskland og lejligheden ligger kun 100 meter fra den smukke Østersø hvor der er rig mulighed for at bade eller gå en tur langs den brede strandpromenade. I kan nyde de mange wellness muligheder, der findes på feriestedet!
 • Feriendorf Min Herzing | Skønne bungalows 100 m fra havet! - Oplev det nordlige Tyskland med 100 meter til Østersøen
  Tag hele familien under armen når ferien går til Feriendorf Min Herzing. Feriestedet er beliggende på den nordligste tip af Tyskland med 2 direkte udgange til stranden som kalder på en badetur i den smukke Østersø. En ferie på Feriendorf Min Herzing er en kombination mellem afslapning, underholdning og aktiviteter, når du har mulighed for at dase ved stranden, spille skak under åben himmel eller leje en cykel og tage på tur.
 • Hochwald | Saarland i Tyskland | Book hos Alltime Travel nu. - Indendørs pool, legeland og skønne faciliteter
  Der er masser at lave i Hochwald. Tager I på dagsudflugter kan opleve noget af den skønneste tyske natur og spændende seværdigheder. Så uanset om ferien skal byde på afslapning ved poolen eller lange vandreture i det fri, vil I ikke blive skuffet. Aktiviteter og oplevelser venter jer rundt om hvert et hjørne med et ophold i de skønne og moderne ferieboliger.
 • Mont Royal | Naturskønne Mosel, Tyskland | Book i dag. - Familievenlige faciliteter med indendørs pool, børnebassin og wellness
  Oplev den lokale kultur i de idylliske landsbyer, hvor I kan besøge vingårde og smage på de lokale specialiteter. I ferieparken kan I være aktive i den indendørs swimmingpool og med de mange sportsfaciliteter og aktiviteter, som er arrangeret af Fun & Entertainment-teamet. Der er også en legeplads for børn. I kommer med andre ord ikke til at kede jer under opholdet.
 • Sonnenberg | Ferieboliger i Mosel, Tyskland | Book i dag. - Tid med familien venter i smukke Mosel
  På et skovklædt bjerg tæt på Mosel-dalen i Tyskland finder du Feriepark Sonnenberg. Ferieparken er et sandt paradis for dig, der sætter pris på vandre- og cykelture i smukke omgivelser, lokale vinsmagninger, adrenalinfyldte aktiviteter og råhygge med hele familien. Her er plads til det hele.
 • Warsberg | Ferieboliger i Saarburg, Tyskland | Se her. - Ferieoase for hele familien i Saarburg
  Der er masser at lave ved Warsberg. Slå jer løs i badelandet med plads til både afslapning i dampbad og spa samt leg og aktivitet i rutsjebanen og soppebassinet. I kan også tage børnene med på legepladserne og prøve de mange sportsfaciliteter. Forkælelse er der også plads til med både en parkshop og cafébistro. I det nærliggende område kan I tage på mange dagsture og opleve både unik natur og kultur. Ferieparken og de smukke omgivelser underholder jer gennem hele ferien.
 • Wirfttal | Ferieboliger midt i naturen ved Eifel, Tyskland | Se her. - Storslåede naturoplevelser og spændende dyreparker
  I ferieparken Wirfttal er der masser at lave. I bydes blandt andet på et væld af sjove sports- og underholdningsaktiviteter i og omkring parkens rekreative sø og i parkens Sports Arena, mens nærområdet samtidig er fyldt med spændende attraktioner.
 • Ahorn Seehotel Templin | Strandhotel i Brandenburg | Book i dag. - Rejs til Tyskland og kobbel af med familien
  Nyd samværet med familien i smukke omgivelser i Brandenburg, Tyskland. Her vil I bo med udsigt til stranden og kan nyde de mange wellness muligheder. Uanset alder kommer I bestemt ikke til at kede jer her med de mange aktiviteter og arrangementer.
 • Dormio Resort Eifeler Tor | Ferieboliger i Heimbach, Tyskland | Book nu. - Ferielejligheder i naturskønne omgivelser
  I den vesttyske by Heimbach ligger de luksuriøse ferielejligheder og villaer ved Dormio Eifeler Tor Resort omgivet af den smukke Eifel National Park. På feriestedet finder I både en indendørs og udendørs swimmingpool, eget supermarked samt flere restauranter. Med en beliggenhed højt i landskabet kan I fra resortet nyde udsigten over nationalparkens frodige natur og floden Rur. Book en ferielejlighed og få den perfekte kombination af luksus og afslapning, naturoplevelser, udsøgt gastronomi og sjove aktiviteter.
 • Ferienpark Hambachtal | Aktiv eller afslappende ferie, du vælger selv - Oplev Tysklands smukke natur i det bølgende landskab
  Ferienpark Hambachtal ligger mellem bakkerne og skoven og er ideel for en aktiv ferie kombineret med total afslapning. Ferieboligen ligger i Hunsrück, lige midt i naturen hvor floden Mosel løber igennem. I ferieparken vil både unge og gamle nyde en god ferie.
 • Ahorn Waldhotel Altenberg | Hotel i Ertsbjergene | Book nu. - Bo omgivet af de flotte Ertsbjerge i Tyskland
  Få en uforglemmelig ferie i Sachsen, Tyskland omringet af den fineste natur. Rejs afsted med hele familien, slap af ved poolen og spis dig mæt i lækker mad, når dagen er omme. Gå ture i bjergene og oplev Dresden.
 • Ahorn Hotel Am Fichtelberg | Ferie i bjergene | Book i dag! - Bo på det højst beliggende hotel i Tyskland
  Tag familien med til vidunderlige Sachsen i Tyskland. Her kommer I til at bo i 1000m højde ved grænsen til Tjekkiet og kan nyde hotellets spa- og wellness muligheder. Hold jer i gang med de mange aktiviteter til børn og voksne i alle aldre.
 • Ahorn Berghotel Friedrichroda | Hotel i Thüringen | Book nu. - Besøg smukke Friedrichroda i Tyskland
  Rejs til naturflotte Friedrichroda i Tyskland, og kobbel helt af med familien. Tag del i de mange spændende aktiviteter, og nyd en uforglemmelig ferie fyldt med familievenligt luksus! Hop i poolen, oplev forhindringsbanen og lad børnene have det sjovt i børneklubben.
 • Ferie nær Bad Birnbach | Best Western Aparthotel Birnbachhöhe - Best Western Aparthotel Birnbachhöhe er beliggende midt i centrum hvor der også er mulighed for fred og ro
  Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af Bad Birnbach på en bjergtop med kun 300 meter til centrum af byen. Som gæster på lejlighedshotellet, kan I glæde jer til en dejlig sommerferie i flotte omgivelser. Der er noget til enhver smag på denne destination. Ferien byder både på en naturoplevelse, men også på en afslappende oplevelse.
 • Victory Gästehaus | Ferieboliger i Bayern i Tyskland - Book nu - Der er plads til alle på Victory Gästehaus
  Lidt nord for München finder du Victory Gästehaus, som tilbyder lejligheder for op til 5 personer og alle med egen balkon. Stedet har ingen pool, og giver derfor god anledning til at udforske byen. Ønsker du alligevel at få lidt vand på dig, bor du heldigvis kun 150 meter fra verdens største termiske bad.
 • Villapark Vargesztes | Feriepark ved Balatonsøen i Ungarn | Book i dag. - Aktivitetsfyldt feriested i grønne omgivelser
  I grønne og rolige omgivelser ved den ungarske by Vargesztes ligger feriestedet Villapark Vargesztes, hvor gæsterne kan se frem til en aktivitetsfyldt og underholdende ferie for hele familien. Hop i poolen, sus ned ad vandrutsjebanerne, udfordr hinanden i tennis, vælt kegler på bowlingbanen, eller tag på udflugt til en af de nærliggende kulturelle attraktioner.
 • Belvedere Village| Castelnuovo ved Gardasøen i Italien | Book i dag. - Vidunderlig ferieoase ved Gardasøen - for store og små
  Belvedere Village er et familievenligt feriecenter beliggende på morænebakkerne i Castelnuovo del Garda. Belvedere Village rummer i alt 182 ferielejligheder, der alle har tilknyttet parkeringsplads. Feriecentret dækker et samlet areal på imponerede 42.000 kvadratmeter og er bygget omkring det store grønne parkområde, som både rummer to legepladser til familiens mindste og hele tre swimmingpools, hvor man kan få timevis til at gå med sjov og hyggelig vandleg. Den ene swimmingpool er dog beregnet til svømning. Alle ferielejligheder er udstyret med køkken, så I selv kan lave mad, mens feriecentret også stiller vaskemaskiner til rådighed, som kan bruges med vaskepoletter. I receptionen og på centrets restaurant kan der benyttes wi-fi.
 • Barbara | Ferie ved Gardasøen i Italien | Ring 7015 3232 nu! - Slap af ved den skønne Gardasø
  Mellem Venedig og Milano i det nordlige Italien finder I den smukke by Moniga del Garda, som ligger på den sydvestlige side af Gardasøen. Her finder I det yderst charmerende feriested Barbara, som byder på ferielejligheder, der emmer af italiensk romantik. Barbara giver både god mulighed for afslapning ved feriestedets pool og lægger op til sjov med forskellige aktiviteter for både børn og voksne.
 • Le Corti del Lago | Ferie ved Gardasøen i Italien | Book nu. - Skønne omgivelser direkte ud til Gardasøen
  Ferielejlighederne i Le Corti del Lago i Padenghe sul Garda er et smukt sted at tage på ferie i det nordlige Italien. Området omkring ferielejlighederne, som ligger ved Gardasøens kyst, byder blandt andet på en fantastisk panoramaudsigt over området Sirmione Peninsula, bjergkæden Monte Baldo og byen Desenzano.
 • Panorama La Forca | Tignale ved Gardasøen, Italien | Ring 7015 3232 nu! - Idyllisk feriested tæt på Tignale
  I Lombardiets næststørste og smukke by, Brescia, i det nordlige Italien finder I det yderst luksuriøse Panorama La Forca. Feriestedet er med sine charmerende og moderne ferielejligheder nedsænket i en pragtfuld fyrreskov med udsigt over Gardasøen. Ud over sin enestående udsigt og beliggenhed byder Panorama La Forca på både en udendørs og indendørs pool samt jacuzzi – alt der skal til for at komme helt ned i gear.
 • La Rotonda | Ferieboliger ved Gardasøen i Tignale | Book nu. - Nyd udsigten over Gardasøen med familien
  I den norditalienske region Lombardiet i oplandet til Brescia ligger kommunen Tignale. Bare få minutter fra hovedvejen finder I Hotel Residence La Rotonda, som har perfekt adgang til sol gennem alle dagtimer. I området kan man opleve en nærmest panoramisk udsigt takket være den helt unikke beliggenhed, der byder på bjerge og smukt landskab.
 • Poiano | Ferieboliger i byen Garda ved Gardasøen, Italien | Se her. - Et af Gardasøens mest populære feriesteder
  Er du på udkig efter en ferie, hvor familien både kan opleve vand, bjerge og et af Europas lækreste køkkener? Så er et ophold på Poiano Resort helt klart en booking værd. Ferielejlighederne finder du på den østlige side af den populære og smukke Gardasø.
 • Residence Eden | Peschiera, Gardasøen i Italien | Book ferien nu! - Der afgår shuttlebus hver time til Peschiera centrum fra feriestedet
  Rejs til det nordlige Italien, og bo på Residence Eden i byen Peschiera del Garda. Feriestedet er familievenligt, og faciliteterne skaber rammerne for, at både små og store kan få en god og mindeværdig badeferie sammen. Residence Eden er omgivet af et 800.000 kvadratmeter stort naturområde med bølgende bakker og en rolig atmosfære, og området inviterer til, at du glemmer alt om hverdag og to-do-lister.
 • Il Gabbiano | Ferieboliger ved Gardasøen i Italien | Bestil i dag. - Fantastisk ferieoase for hele familien ved Gardasøen
  Nyd jeres ferie på Park Residence Il Gabbiano, og oplev den ultimative afslapning. Her er der tænkt på alle jeres behov, så I bare kan nyde Gardasøen og den gode italienske mad. Den smukke park tilbyder tre swimmingpools, tennisbane, egen restaurant med leveringsservice og en masse aktiviteter for børn i alle aldre. Her kan I læne jer helt tilbage, nyde de lokale vine i restauranten og bare slappe af i de smukke omgivelser.
 • Primera |Ferieboliger i Moniga del Garda i Italien |Book nu. - Skønt feriested i Moniga del Garda ved Gardasøen
  I den norditalienske provins Brescia ligger ferielejlighederne Primera Rompala. Ferielejlighederne er en del af et lejlighedskompleks, som ligger smukt placeret ikke langt fra centrum af byen Gardola i Tignale Kommune. Tager I på ferie, og har jeres ferie hovedkvarter i Primera Rompala, bliver I en del af det historiske Italien, der er verdenskendt for sin dybe kulturarv, gastronomiske mesterværker og i denne del af Italien: Gardasøen og familieferie i topklasse, som I sent vil glemme.
 • Villenpark Sanghen |Ferieboliger ved Gardasøen, Italien | Se her. - Besøg den hyggelige by Manerba del garda
  I Manerba del Garda i det smukke nordlige Italien finder I Villenpark Sanghen. Feriestedet, som minder om en lille landsby, byder på en lang række aktiviteter og sin helt egen pool. Her er rig mulighed for forskellig slags overnatning – alt efter hvad der passer jer. Lej en luksuriøs og moderne ferielejlighed, book jer ind på campingområdet, eller tøjr båden ved Villenpark Sanghen.
 • Hotel Piccolo Paradiso | Ferie ved Gardasøen, Italien | Book nu. - Nyd Hotel Piccolo Paradisos skønne beliggenhed
  I det nordlige Italien finder du Hotel Piccolo Paradiso ved altid skønne Gardasøen. Hotellet er placeret i Toscolano Maderno, som er en del af Cecina, og det er et ideelt feriemål for børnefamilier, der har brug for et afbræk fra hverdagens stress og jag. Hotel Piccolo Paradiso byder også velkommen til feriegæster uden børn, som blot vil koble af og nyde stilheden. På dette hotel er du garanteret god afstand til nærmeste storby, så du rigtigt kan få koblet af.
 • Hotel La Limonaia | Limone sul Garda, Italien | Book her. - 3-stjernet hotel i smukke omgivelser
  Nær den smukke by Limone sul Garda i det nordlige Italien ved Gardasøen finder I det smukke Hotel La Limonia. Feriestedet byder på moderne og charmerende ferielejligheder for både par, børnefamilier og vennegrupper. Hos Hotel La Limonia er der rig mulighed for at komme helt ned i gear i det lækre wellnesscenter eller øve sine svømmetag i deres indendørs og udendørs pool. Oplev en lang række aktiviteter i Limone sul Garda og få en fortryllende ferie hos Hotel La Limonia.
 • Hotel Romeo | Ferie i Torri Del Benaco ved Gardasøen | Book nu. - Hotel Romeo ved hyggelig lystbådehavn
  På østsiden af Gardasøen i det bjergrige Toscana i Norditalien ligger Hotel Romeo i den betagende by Torri del Benaco. Landsbyen bliver ofte betragtet som en af de smukkeste af sin slags, hvilket faktisk gør det til et under, at området virker så uberørt, som det gør. Hotel Romeo ligger i nærheden af landsbyens lille havnepromenade, hvor det kan anbefales at gå en hyggelig aftentur, mens man kigger ud over vandet, suger indtryk til sig og måske får sig en kop kaffe eller en lækker gelato.
 • Hotel Villa Paradiso Suite | Gardasøen i Italien | Book her. - Nyd vandet i Gardasøen eller slik sol ved det hyggelige poolområde
  I Moniga del Garda i det nordlige Italien nær smukke Gardasøen finder I Hotel Villa Paradiso Suite, som byder på moderne og lækre ferieværelser med plads til både par og børnefamilier. Tag et dyk i den udendørs sæsonåbne pool hos Hotel Villa Paradiso Suite, eller prøv kræfter med en lang række af sjove og spændende aktiviteter nær feriestedet.
 • Hotel Antico Monastero | Ferieboliger ved Gardasøen i Italien - Pool eller strand? Valget er dit
  Få den italienske kultur helt ind under huden og kobbel af, når I rejser til Gardasøen. Tag hele familien med og nyd de italienske solstråler ved poolen, stranden eller søen. I bor midt i Toscolano, hvor der findes både restauranter, barer, butikker og meget mere. Pak solcremen, planlæg jeres rejse og glæd jer til at svømme rundt i varmen inden længe.
 • Gardaland Adventure Hotel| Gardasøen i Italien | Bestil i dag. - Gardaland Adventure Hotel – Et eventyr for hele familien
  Eventyrligt 4-stjernet resort, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Kalder alle børn, eventyrlystne og barnlige sjæle. Når dagene byder på fart over feltet med forlystelser og sjove oplevelser, kan I trække jer tilbage om eftermiddagen og overnatte på hotellet.
 • Gardaland Hotel | Sjov ferie ved Gardasøen i Italien! - Badeferie tæt på forlystelsespark
  Bo midt i en sjov oase for hele familien. Her finder I både et stort pool område, forlystelsespark, vandland og akvariepark, hvor alle aldre med garanti kommer til at have en underholdende ferie. I kommer til at bo tæt på Gardasøen og Verona, hvor I kan skabe uforglemmelige minder sammen.
 • Residence Il Molino | Ferieboliger ved Gardasøen i Italien. Book i dag. - I er inviteret til ren afslapning og hygge hos Residence Il Molino
  Der er lagt op til afslapning og timevis af hygge på det charmerende lille feriested. Herfra får I nem adgang til badning og lækker italiensk mad fra lokalområdet. Bjergene omkring Gardasøen giver en fantastisk udsigt fra alle sider og inviterer til vandring eller andre aktiviteter.
 • Hotel Regina del Garda Suite | Toscolano Maderno, Italien | Book lige her! - Hotel Regina del Garda Suite i Toscolano Maderno
  I den norditalienske by Toscolano Maderno ved Gardasøens flotte natur ligger Regina del Garda Suite. Feriestedet er en perle med dets moderne og luksuriøse ferielejligheder og flotte faciliteter. De smukke omgivelser kan nydes ved den udendørs swimmingpool eller ved Gardasøens flotte sandstrand Spaggia Toscolano. Et ophold byder både på ro og afslapning, sjove aktiviteter og smukke naturoplevelser.
 • Ambassador Suite | Trentino, Gardasøen, Italien | Book nu. - Naturskønt område omkring Gardasøens nordlige bredder
  I den næststørste by ved Gardasøen, Riva del Garda, ligger Ambassador Suite Hotel med dets luksuriøse lejligheder og faciliteter. Med udendørs swimmingpool og kort afstand til Gardasøens smukke sandstrande kan I nyde den magiske natur og atmosfære på en afslappende ferie. I området findes et hav af aktiviteter samt vandreruter i de mest betagende landskaber. Kombinér afslapning med fart over feltet og uforglemmelige naturoplevelser.
 • Residence Al Parco | Malcesine, Gardasøen i Italien| Book ferien her. - Dejligt hotel med fri adgang til nabohotellets pool
  I den historiske og farverige by Malcesine ud til Gardasøens stille vand ligger ferielejligheden Residence al Parco i et stille og grønt område. Et stenkast fra lejligheden ligger byens historiske centrum med de mange stemningsfyldte og farverige gader. Fiskerbyen er en sand perle ved Gardasøen med masser af historie, kultur og uforglemmelig natur.
 • Nettuno | Feriehotel i Peschiera del Garda, Italien | Se her. - Skjult perle ved Gardasøen
  Med en placering tæt på centrum af Malcesine ligger Residence Nettuno også tæt på en masse betagende naturlandskaber. Malcesine ligger lige ved siden af Val di Sogno, Drømmenes Dal, og langs bjergskråningerne kan I se smukke olivenlunde og villaer. Pak også vandreskoene, eller tag en tur på mountainbike op ad de flotte bjergskråninger. Eller tag svævebanen, som ligger 300 meter fra ferielejligheden, og kør hele vejen op til Monte Baldo. Fra bjergtoppen kan I skue over uforglemmelige landskaber, som I aldrig vil glemme.
 • Lake Garda Resort | Ferieboliger ved Gardasøen, Italien | Book her. - Kun en times kørsel til smukke Verona
  I den lille by Moniga del Garda i den italienske provins Brescia ligger det moderne feriested Lake Garda Resort. Nyd en afslappende ferie ved den store udendørs swimmingpool, eller tag en dukkert i Gardasøens azurblå vand. I området er der desuden mulighed for mange sjove aktiviteter med sport og leg for både børn og voksne. Tag også på kortere eller længere ture, og oplev den storslåede natur ved søen eller i det frodige bakkelandskab.
 • Bertoletta Village Apartments | Gardasøen i Italien | Bestil nu. - Vis familien den idylliske by Peschiera
  I den lille skønne landsby Peschiera del Garda ligger de flotte Bertoletta Village Apartments i nydelige omgivelser. Feriestedet, som tidligere var et traditionelt bondehus, er omgivet af oliventræer og ligger ved siden af de store Lugana-vinmarker. Kort afstand til naturreservatet ved søen Frassino og Gardasøens strande gør beliggenheden helt i top. Få en afslappende ferie i rolige omgivelser, eller udforsk områdets aktiviteter og seværdigheder.
 • Residence Doria | Gardasøen i Italien | Book hos Alltime Travel nu. - Shopping, restauranter og skønne strande lige indenfor rækkevidde
  I den lille fiskerby Garda, som har været inspiration for navngivning af Gardasøen, ligger ferielejlighederne Residence Doria. Den farverige bygning byder på skønne ferielejligheder i et roligt område med mange aktiviteter og seværdigheder. Bare 400 meter fra feriestedet ligger Gardasøen med dens flotte strande og azurblå vand. Oplev også landsbyens smukke promenade og områdets naturlandskaber.
 • Residence Campi | Ferie i Tremisone, Gardasøen, Italien | Book her. - Kultur, shopping, badeferie og afslapning? - Gardasøen har det hele
  I den lille naturskønne by Voltino i den populære kommune Tremosine sul Garda ligger det moderne feriekompleks Residence Campi. Udnyt muligheden for en aktiv ferie med sport og aktiviteter, og kombinér det med afslapning ved poolen og lækker mad. Udforsk også det flotte landskab og naturen i Tremosine med lange vandre- og cykelture.
 • Il Vigneto Due | Lago Maggiore i Italien | Book via Alltime Travel nu. - Il Vigneto Due - Sommerferie ved smukke Lago Maggiore
  I den lille charmerende landsby Oggebbio på vestsiden af den norditalienske sø Lago Maggiore ligger feriestedet Residence Il Vigneto. Med beliggenhed i et roligt område og med udsigt over den krystalklare sø og de snedækkede alpetoppe kan I nyde de smukke naturomgivelser i ro og mag. Tag en dukkert i swimmingpoolen med panoramaudsigt over den lyseblå sø, eller tag på dagsture i de mageløse bjerglandskaber.
 • Onda Blue Resort | Manerba, Italien | Bestil ferien til Gardasøen nu. - Idylliske Manerba del Garda - en oase ved Gardsøen
  I den populære og naturskønne by Manerba del Garda ligger det moderne Onda Blu Resort ud til Gardasøen. På resortet ligger en lang række charmerende ferielejligheder i mange størrelser samt et stort campingområde med plads til autocampere og campingvogne. Nyd en afslappende ferie i swimmingpoolen, eller tag en tur ned til Gardasøens fredelige strande. Pak kufferten og lad jer beruse af områdets magiske natur og seværdigheder.
 • Hotel Belvedere | Gardasøen i Italien | Skøn udsigt! | Se her. - Oplev stemningen omkring Gardasøen
  De mange charmerende landsbyer, som omgiver Lago Maggiore, har alle en interessant historie bag sig. Baveno er ingen undtagelse med sin romerske fortid, som afspejles i byens nuværende udtryk. Den helt store attraktion i søen er De Borromeiske Øer, hvor I kan opleve de storslåede paladser, der blev bygget på øerne for 400 år. I kan sejle ud til disse øer fra den charmerende by Stresa, som også er spækket med mange historiske og kulturelle oplevelser.
 • Hotel Club la Vela | Torbole ved Gardasøen i Italien | Bestil nu. - Skønne ferieboliger i Torbole ved Gardasøen
  Rejs til det nordlige Italien, og bo på Club Hotel La Vela, som ligger tæt på Gardasøens nordkyst i Trentino. Feriestedet byder på skønne faciliteter for store og små og er derfor den perfekte sommerferiedestination for rejsende både med og uden børn. Oplev italiensk charme og skøn natur i området, og slip din indre vandhund løs i den store udendørs pool.
 • Residence Oasi | Limone sul Garda, Gardasøen, Italien | Book i dag! - Oplev Gardasøens charme og skønhed
  En afslappende ferie er garanteret, når I besøger Residence Oasi. Hotellet ligger med skøn udsigt over Gardasøen i Italien og er omgivet af mere end 9.000 m2 natur. I har derfor rig mulighed for at opleve den skønne natur eller tage en afslappende dag ved hotellets egen pool. En perfekt ferie for både par og familier, der gerne vil have en hyggelig ferie i det italienske.
 • Gardaland Magic Hotel | Peschiera del Garda, Gardasøen, Italien | Se her. - Familieferie for alle ved Gardasøen
  Hvis I elsker eventyr og magiske verdener, er det oplagt at rejse til det nordlige Italien og bo på det fortryllende Gardaland Magic Hotel. Hotellet ligger nær den kendte, store forlystelsespark Gardaland og tæt ved Gardasøen. På Gardaland Magic Hotel bliver I taget ind i en verden af eventyr med hotellets tematiserede værelser og det magiske touch, der præger alle hotellets kroge og faciliteter. Intet er overladt til tilfældigheder. 
 • Golf Residence | Bo på stor ejendom med 18-hullers golfbane! - Udforsk Golf Residences store grund og udfordr hinanden i golf
  Golf Residence ligger med udsigt ud over de rolige landlige omgivelser af Peschiera del Garda, som er området syd for Gardasøen. Golf Residence ligger i et 800.000 m2 stort område, hvor der blandt andet ligger et golf akademi, hvor der er mulighed for et spil golf. Golf Residence er for dig som ønsker en afslappet ferie i skønne omgivelser enten med din partner eller med hele familien.
 • Residence Monica | Badeferie mellem sø og bjerge | Book nu! - Udforsk den nordlige del af Gardasøen ved Riva del Garda
  Residence Monica ligger kun 500 meter fra søpromenaden og Gardasøen, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. I dette smukke område mellem vand og bjerge er temperaturerne dejlig milde hele året rundt, hvilket gør det til det perfekte sted at kombinere en badeferie med den aktive ferie. En hyggelig ferieperle for hele familien.
 • Onda Blu Resort | Skønne ferielejligheder og mobile homes ved Gardasøen! - Oplev Gardasøen fra din lejlighed
  Hold ferie i hyggelige ferieboliger på Residence Onda Blu Resort. Resortet ligger lige ud til den smukke Gardasø og er beliggende i en stor privat park med en stor udendørs pool. På resortet er du i kort afstand til både stranden og den smukke natur, som giver dig et godt udgangspunkt til at udforske det smukke område. Lad Residence Onda Blu Resort danne ramme om en mindeværdig ferie, hvor der er plads til afslapning, hygge og aktiviteter.
 • Park Hotel Oasi | Lækkert hotel ved Gardasøen | Book her! - Masser af afslapning tæt på Gardasøen
  Park Hotel Oasi har en rolig atmosfære, hvor du kan komme helt ned i gear og hotellet har mange store rummelige områder, hvor du kan nyde solen dagen lang ved poolen. Denne destination byder på historiske byer, en masse restauranter ved Gardasøen, små lokale butikker og selvfølgelig en natur, som vi ikke på samme måde kan finde derhjemme.
 • Hotel Ilma | 4* hotel i Italien kun 200 m fra strand | Book nu. - Bo ved Gardasøens nordvest kyst tæt på romantiske Verona
  Tag på sommerferie til Italien, Gardasøen og få rig mulighed for at kombinere en afslappende ferie med oplevelsesrige Italien. Hotel Ilma ligger kun 200 m fra stranden ved Gardasøens nordvestlige kyst og her tilbydes du en ferie med mulighed for at dase ved poolen i solens stråler, tage en strandtur eller tage på udflugter.
 • I Cancelli | Toscana i Italien | Bestil ferien her. - Tag på en dagstur til smukke Firenze
  Rejs til Italien, nærmere bestemt hjertet af Toscana, og nyd en afslappende og rolig ferie på Residence I Cancelli. Feriestedet ligger nærmere præcist i Palazzuolo sul Senio i Mugello-området, og beliggenheden er i absolut topklasse. Residence I Cancelli ligger i absolut rolige omgivelser midt i den 15 hektar indhegnede Wild Life Park, hvor du kan komme helt tæt på naturen og opleve noget af det dyreliv, du finder i Toscana. 
 • Il Castellare di Tonda | Chianti-distriktet i Toscana i Italien | Book nu. - Skøn beliggenhed i Toscanas smukke natur
  Rejs til det vestlige Italien, og bo på Castellare di Tonda Resort & Spa. Her kan du opleve autentisk toscansk kultur i stemningsfyldte, charmerende og ikke mindst historiske omgivelser. Feriestedet ligger midt i et område på 280 hektar og bærer præg af det liv og den kultur, som Toscana er kendt for.
 • La Cecinella | Ferieboliger i Toscana | Book ferien her. - Afslappende og oplevelsesrige Toscana
  Kom til Toscana og giv hinanden tid til at hygge sammen og slappe af på jeres solrige ferie i Italien. Hos La Cecinella er der tænkt på alt, hvad en familie kunne tænke sig, når I skal nyde solen og vandet på badeferien. Das ved poolen, eller læs en god bog på stranden. Lad børnene lege på legepladsen, og inviter hele familien til et spil fodbold eller rundt om bordet ved bordtennisbordet. Tag på en dagstur til Pisa og tag de velkendte billeder fra Det Skæve Tårn. Hos La Cecinella kan I slappe af og bare tage det én dag ad gangen.
 • Borgo Collelungo | ferielejligheder i Toscana. Book i dag. - Romantisk oase i hjertet af Toscana
  Borgo Collelungo byder på en grøn oase af fred, romantik og ægte italiensk feriestemning. Bo i autentiske og charmerende ferielejligheder med nem adgang til Borgo Collegunos helt egen pool i de flotteste omgivelser, eller tag på opdagelse i en lang række aktiviteter, som denne skønne del af Italien byder på.
 • Residence Ghiacci Vecchi | Nær San Vincenzo, Toscana i Italien | Se her. - Tag familien med til Toscana's smukke kyster
  Hvis du drømmer om en rolig og afslappende ferie i autentiske italienske omgivelser, er Residence Ghiacci Vecchi den oplagte destination. Feriestedet ligger nemlig i smukke, landlige omgivelser ved Toscana, og her vil I mærke den italienske feriestemning, allerede idet I træder ind på det fine hotel.
 • Il Castelletto | Ferie i Toscanas idylliske natur | Book her! - En smuk naturperle
  Rejs til idylliske Toscana og bo omringet af frodig natur. Gå turer i det flotte landskab, oplev vinmarkerne og kobbel af ved poolen. På denne ferie kan I fordybe jer i hinanden og komme væk fra travlheden sammen.
 • La Cava | Skønne ferielejligheder ved Comosøen i Italien | Se her. - Idyllisk ferieparadis i La Cava
  Besøg Residence La Cava, og få det ultimative ophold ved Como-søen i Italien. Residence La Cava har sørget for alle dine behov. Nyd din ferie ved poolen med udsigt over den smukke sø. Når du har brug for motion, kan du tage et spil tennis på stedets egen tennisbane. Stedet er kun 11 km fra Como by, så tag din aftensmad i Como, eller spis på stedets egen restaurant.
 • Ai Pozzi| Loano ved Den Italienske Riviera | Bestil ferien her. - Skøn familieferie i vente på dette feriested
  Tag på en afslappende ferie til den italienske kyst og nyd solen og det rolige liv ved Middelhavet. Nyd Ai Pozzis kæmpestore pool, eller tag en tur ned til stranden, hvor I har byen Loano lige bag jer. Her kan I roligt bruge jeres ferie på at slentre ned ad de små gader med en frisklavet gelato i hånden. Når der skal ske noget mere, kan I nyde godt af sportsfaciliteterne og aktiviteterne på feriestedet. Derefter kan I gøre brug af stedets wellness og spa for at slappe af i musklerne oven på jeres tenniskamp eller beachvolleyturnering.
 • I Morelli |Ferieboliger Den Italienske Riviera, Italien | Book i dag. - Skønne omgivelser nær stranden
  Der findes ikke mange dejligere steder at holde sin ferie end den italienske riviera. Kom og bo hos I Morelli og nyd varmen og solen i det smukke område Ligurien. Slap af ved I Morellis egen pool, eller tag den korte gåtur ned til de smukke sandstrande ved det rolige Middelhav. Hos I Morelli kan I nyde jeres ferie i ro og mag. Herfra skal I ikke langt for at finde lækker italiensk mad på restauranterne og caféerne i byen. Eller sæt jer og nyd en frisklavet gelato, mens I holder en pause fra gåturene og solskinnet.
 • Orchidea | Hotel ved Den Italienske Riviera | Book i dag. - Nyd solen i den historiske kystby
  Kom til Italien og nyd de lækre strande og solrige dage hos rolige Residence Orchidea. Beliggende i et roligt område tæt på stranden i Diano Marina giver Residence Orchidea jer mulighed for timevis af afslapning. Tag en hel dag ved poolen for at lade op, og smut derefter ned til en slentretur i den charmerende by. Eller tag ud for at se området med bjergene, vinmarkerne og de historiske vartegn.
 • Villa Paola | feriehotel på Den Italienske Riviera. Book ferien i dag. - Villa Paola giver jer afslapning og ro i skønne Italien
  I Italien hos Villa Paola finder I tid til jer selv og til at nyde jeres ferie. Tag en dag, hvor I nyder Solens stråler på strandstolene ved poolen. Om aftenen kan I tage den korte gåtur ind til Loano centrum og nyde den lækre italienske mad og tage et glas vin med udsigt over stranden. Under de dejlige grønne træer i parken, hvor Villa Paola har sin pool og terrasse, kan I tage tid til jer selv på jeres ferie i varmen. I Loano har I både strand, hyggelig by og spændende historiske byer i bjergene bag jer. Her kan I kun hygge jer.
 • Residence Il Borgo della Rovere | Ferieboliger i Imperia, Italien! - Gåafstand til by og strand
  Rejs afsted til det solrige og varme Italien. Slap af på stranden, bo i et grønt område og hav alle de vigtigste nødvendigheder i nærområdet. Gå ture ved den flotte Italienske Riviera og få den italienske kultur helt ind under huden. Skab uforglemmelige minder sammen!
 • Sant' Anna | Hotel tæt på stranden i Italien | Book nu. - Panoramaudsigt over havet
  I Pietra Ligue finder I Sant’Anna, et fantastisk hotel med måske en af de bedste udsigter over området. Beliggende i det smukke bakkelandskab i Ligurien får I en utrolig panoramaudsigt over havet og de smukke tegltage i byen. Her er I kun et stenkast fra havet og den charmerende kystby. Når I ligger ved poolen hos Sant’Anna, kan I samtidig nyde en naturlig terrasse med den samme fantastiske udsigt ud over havet.
 • Agriturismo Le Mimose Imperia | Hotel ved Italiens solrige kyst. - Lokal og intim ferie
  Nyd roen og cikadernes meditative kvækken, når I tager til Agriturismo Le Mimose Imperia. Beliggende mellem bølgende vinmarker får I mulighed for at komme helt ned i gear. Her har I et lille feriested, hvor I ikke er blevet pakket ind sammen med mange hundrede andre gæster. Nyd det smukke bjerglandskab, naturen og den fantastiske udsigt over havet. Slap af ved poolen, eller tag på vandreture rundt i området og se de spændende små italienske landsbyer, hvor I finder lækker lokal mad og delikatesser.
 • Rebi Village | Feriebolig tæt på vandet i Italien | Book nu! - Kultur, sol og afslapning
  Tag familien med til skønne Imperia, som har smuk arkitektur og bo tæt på stranden. Her kan I koble af og nyde mange timers sightseeing. Slap af på hotellet i jeres boligs tilhørende have, hop i poolen eller nyd et delikat italiensk måltid.
 • Villaggio Borgoverde | Badeferie ved Den Franske Riviera | Book nu. - Svøm blandt oliventræerne
  Bring jeres idylliske feriedrøm til livs, og oplev at svømme rundt i pools i et flot grønt område omringet af oliventræer. Turen går til den Italienske Riviera, hvor I kan bade løs og nyde den solrige kyst.
 • Residence Miramare | Ferie ved den Italienske Riviera | Book nu! - Panoramaudsigt til havet
  Bo med fænomenal havudsigt til Den Italienske Riviera. Kobbel af og nyd den afslappende kystkultur imens du bader i poolen eller på feriestedets private strand. Rejs afsted med familien, kæresten eller vennen og få uforglemmelige minder sammen.
 • Residence Alberghiera Italia | Badeferie i Ligurien | Book nu! - Sol og varme i Ligurien
  Bo midt i en super smuk park tæt på vandet og bjergene. I får rig mulighed for at nyde Italiens varme vejr ved poolen eller på den nærliggende strand. Pak badetøjet og solcremen, så I er klar til at rejse mod Italiens varme og skønne Liguriske kyst.
 • Residence Il Paese Di Ciribi | Feriebolig i Italien | Book nu. - Vandland i baghaven
  Oplev den italienske kultur, spis lækre pizzaer og nyd de afkølende pools. Pak massere af badetøj så I er klar til en uge fyldt med plaskeri i vandlandet, der ligget blot 100m fra ferieboligerne. Tag jeres firbenede familiemedlem med og nyd en uforglemmelig ferie sammen.
 • Riviera Palace | Ferie ved strandene i Imperia, Italien | Book her! - Oplev olivenolie byen
  Drag mod varmere himmelstrøg til Den Italienske Riviera. I kommer til at bo i skønne San Bartolomeo al Mare og tæt på "olivenolie byen", også kendt som Imperia. Her finder i smukke strande samt promenader og vil befinde jer midt i et gastronomisk luksus med delikate lokale restauranter. Der er adgang til feriestedets poolområde, hvor I kan koble helt af.
 • Residence Riviera Palace | Ferieboliger i Loano - bestil nu - Ferieboliger med Komfort og Bekvemmelighed
  Oplev en ved Residence Riviera Palace, beliggende kun 200 meter fra byens centrum og 500 meter fra havet. Vores moderne ferielejligheder er udstyret med alle bekvemmeligheder. Med privat parkering og en swimmingpool er vores boliger det ideelle udgangspunkt for en rolig, afslappende, sportslig og kulturel ferie. Nyd skønheden i området og prøv de lokale produkter. Med kun få minutters gang til byens centrum, stranden, havnen, butikkerne, restauranterne og jernbanestationen, er du tæt på alt, hvad Loano har at tilbyde.
 • Capo Falcone Charming Apartments | Ferie på Sardinien | Book her! - Nyd ferien med kort afstand til stranden og i afslappende omgivelser
  Capo Falcone Charming Apartments er et nyligt bygget lejlighedskompleks som gør det muligt for jer, at bo med høj komfort. Værelserne er lyse og indbydende og jeres lejlighed vil enten ligge på stueplan med en gårdhave eller på første sal med en terrasse. Hertil findes dejlige fællesarealer til komplekset.
 • Il Giardino degli Oleandri | Autentiske ferielejligheder på Sardinien! - Tag på en afslappende ferie tæt på stranden
  I hjertet af Costa Smeralda ligger lejlighedshotellet Il Giardino degli Oleandri, hvor den rigtige italienske stemning kommer til udtryk. Ferielejlighederne har et autentisk Italiensk udtryk, som man kender det i den hvide stil med buede indgange. Glæd jer til at bade i en af de to afkølende udendørs pools. Under 1 kilometer fra Il Giardino degli Oleandri ligger en smuk strand og de mest eksklusive butikker i Porto Cervo.
 • Casa e Vela | Lago Maggiore søen i Italien | Bestil i dag. - Grønne omgivelser lige ud til Maggioresøen
  I Oggebbio i det nordlige Italien kun et stenkast fra den smukke sø Maggiore finder I Casa e Vela. Feriestedet har sin helt egen gæstestrand og byder på mulighed for overnatning i de smukke og moderne værelser og ferielejligheder med udsigt over søen og mulighed for fortøjning af både nær gæstestranden. Kom helt ned i gear til en betagende udsigt fra Casa e Vela, eller prøv kræfter med de mange aktiviteter i Oggebbio.
 • Residence Hotel Antico Verbano | Lago Maggiore, Italien | Book nu. - Hop i Lago Maggiore direkte fra feriestedet
  I den lille norditalienske by Meina i regionen Piemonte ligger feriestedet Hotel Residence Antico Verbano lige ud til Lago Maggiore. Med adgang til udendørs swimmingpools for både børn og voksne samt beliggenhed tæt på den smukke sø er rammerne sat til en afslappende ferie ved vandet. Nyd den afslappende atmosfære ved hotellet, eller begiv jer ud på oplevelser ved søen og de smukke landskaber
 • Residence Carl & Do | Baveno i Italien | Bestil til Lago Maggiore nu. - Norditaliens idylliske perle - Residence Carl & Do
  I den historiske og charmerende lille by Baveno, ved Lago Maggiores kyst, ligger det flotte og moderne hotel Residence Carl & Do. Med kort afstand til Baveno centrum og en beliggenhed tæt på den smukke Lago Maggiore er der aldrig langt til nye og seværdige oplevelser. Gå en tur i Bavenos charmerende centrum, eller oplev naturen og de mange aktiviteter ved Lago Maggiore.
 • Hotel & Residence Le Acacie | Lejlighedshotel på Elba ved havet! - Nyd ferien på Hotel & Residence Le Acacie med plads til hele familien
  Hotel Residence Le Acacie er familiedrevet og har været det i de sidste 50 år. Derfor fremstår lejlighedshotellet med autentiske italienske fronter, hvilket gør det ekstra charmerende. Værelserne bærer præg af den italienske charme og har alle enten en balkon eller have. Ejerne glæder sig til at give jer den perfekte ferie med alt I drømmer om.
 • Coldenhove | Ferieboliger i den smukke natur i Eerbeek, Holland | Book i dag. - En hollandsk perle i den skønne natur med noget for hele familien
  Gør jer klar til eventyr i Park Coldenhove i Veluwe i Holland. Her kan I nyde timevis af sjov og hygge, eller I kan udforske den skønne natur og kultur i området. Her er der sørget for, at hele familien kan hygge sig sammen og finde nye venner for livet. De mange aktiviteter giver jer mulighed for at lære noget nyt eller blive eksperter inden for jeres yndlingssport. Poolen indbyder til timevis af sjov, og det store område giver rig mulighed for at udforske på egen hånd, hvad enten I foretrækker vandreture eller cykelture.
 • Orveltermarke | Ferieboliger i Nord-Holland | Book i dag. - En gemt naturperle
  Tiden flyver afsted, når I er på ferie ved Orveltermarke. Her er utallige aktiviteter i den skønne hollandske natur, og I kan svømme rundt i den flotte udendørs pool. I vil få en uforglemmelig ferie, hvor I kan fordybe jer i hinanden og tage en pause fra den danske travlhed.
 • Dormio Resort Maastricht | Aktivitet eller wellness i det sydlige Holland? | Book i dag. - Dyk ned i det historiske område, eller vælg en gang massage - mulighederne er mange
  Det kan være svært at vælge mellem at opleve de gamle europæiske byer eller slappe af ved poolen på sin ferie. Men hos Dormio Resort Maastricht i Holland kan I få det hele med. Her får I en afslappende helhedsoplevelse med pool, natur og sportsfaciliteter på stedet, mens I kun er tre km fra Maastricht centrum med den skønne middelalderarkitektur og spændende aktiviteter. Efter en dag i byens gader er det velfortjent at dase ved poolen.
 • Aparthotel Rosa | Besøg Podčetrtek i Slovenien | Bestil i dag! - Hyggelige ferielejligheder, hvor I kan slappe af sammen
  Slip jeres indre vandhunde fri i dette termiske område i Slovenien fyldt med bademuligheder. I finder både et wellness center og et udendørs vandland for hele familien. I kommer til at bo lige ved grænsen til Kroatien og kan derfor opleve hele to lande på en enkelt ferie.
 • Village Lipa | Besøg Podčetrtek i Slovenien | Bestil i dag! - Tæt ved den kroatiske grænse i Slovenien finder I denne skønne oase
  Rejs til skønne Slovenien og oplev en ferie med fokus på velvære, samvær og afslapning. Uanset alder vil I helt sikkert få en fantastisk og uforglemmelig ferie med lækre slovenske måltider og lokal vin.
 • Terme 3000 Prekmurska Vas | ferie i Slovenien. Book i dag. - Luksuriøst hotel i den slovenske natur
  Ferielejlighederne er en del af det skønne ferieresort, Terme 3000. Resortet består af smukke og moderne faciliteter med hele 11 swimmingpools, vandland, wellness og masser af aktiviteter for børn og voksne. Book jeres ophold og glæd jer til en afslappende ferie kombineret med fysisk aktivitet.
 • Hotel Sotelia | Oplev luksus i Podcetrtek i Slovenien | Bestil her. - Moderne og luksuriøst hotel med wellness og skønne omgivelser
  Kom helt ned i gear på et spaophold på smukke Hotel Sotelia, som ligger naturskønt i et område med termiske kilder. Hotellet, som ligger i det østlige Slovenien, har egen spa, ligesom der er adgang til to andre spaer og flere pools fra hotellet. Hvad end wellness-hjertet begærer, kan du altså finde det her.
 • Hotel Breza | Spa og wellness i Podčetrtek i Slovenien | Se her. - Hyg jer med børnene i badelandet Thermal Park Aqualuna
  Rejs på en skøn wellness- og badeferie i Slovenien, hvor der er fokus på, at alle skal kunne hygge sig. Uanset om I er til vilde vandrutsjebaner eller afslappende saunaer og pools, vil I helt sikkert få en skøn ferie sammen. I denne skønne slovenske by, er der fokus på lokalt producerede måltider og råvarer.
 • Hotel Ajda | Moravske Toplice i Slovenien | Book jeres ferie her. - Skønne ferieminder i Prekmurje i Slovenien
  Som gæst på Hotel Ajda kan I se frem til gastronomiske oplevelser på hotellets barer og restauranter, afslapning i termiske bade samt nyde wellnessfaciliteter i en klasse for sig. Der tilbydes samtidig optimale betingelser for en aktiv ferie, da I blandt andet har mulighed for at svinge golfkøllen på den nærliggende golfbane eller benytte jer af de mange øvrige sports- og udendørs aktiviteter.
 • Apartments Salinera Premium | Ferie tæt på havet | Book her! - Nyrenoverede lejligheder med udsigt til havet
  Med udsigt over Triestebugten, kan I tilbringe ferien i nyrenoverede lejligheder med plads til 4 til 6 personer – altså er der plads til hele familien. Feriestedet har flere dejlige pools og børnepools, hvor hele familien kan plaske løs. Hertil findes der en dejlig strand, et skønt wellnesscenter, cykeludlejning mod betaling og gode vandrestier. Om aftenen kan middagsmåltidet nydes på feriestedet samtidig med at børnene leger på legepladsen.
 • Ciutat de Palol | Hotel i Costa Brava, Spanien | Book nu. - Tag til Spanien og find ro hos hotel Ciutat de Palol
  Tag ned til den spanske sol og nyd Costa Brava fra Ciutat de Palol. Det smukke boutiquehotel er parat til at give jer en skøn ferie i afslapningens og hyggens tegn. Her kan I nyde dagene ved poolen eller på stranden, spise skøn spansk mad og hygge jer i de smukke omgivelser. Ciutat de Palol byder på smukke omgivelser, både i form af den smukke park med palmer, græs og terrasser i skyggen, men også i nærheden af Costa Bravas smukke kyst med hemmelige strande mellem klipperne og nationalparker og bjerge i landskabet bagved.
 • Hotel Daniel | Feriehotel på Costa Brava i Spanien. Book i dag. - Hotel Daniel byder jer velkommen til Costa Brava
  Hotel Daniel byder på pool, og I kan også udforske de verdensberømte strande kun en lille gåtur væk. Her på Costa Brava er I omgivet af små fiskerbyer, gamle middelalderforter og skøn natur. I er også kun en smuttur fra byer som Figueres og Girona, hvor I kan udforske det spanske byliv og opleve Gaudís utrolige museum.
 • Gran Reserva | Ferielejligheder i Costa Brava | Book i dag. - Kom til Costa Brava, og oplev livet ved vandet fra Gran Reserva
  Bo i vores hyggelige ferielejligheder på Gran Reserva. I Empuriabrava kan I slentre langs marinaen og nyde de luksuriøse huse og både. Om aftenen kan I nyde de lækre spanske retter bestående af lokalområdets råvarer, imens I drikker et glas af husets lækre vin. Fra Gran Reserva får I mulighed for at slappe totalt af på jeres badeferie på smukke Costa Brava.
 • Xon's Platja | ferielejligheder på Costa Brava | Book i dag. - Xon’s Platja tilbyder den perfekte badeferie
  Xon’s Platja ligger kun en gåtur fra centrum i Empuriabrava, den største beboelige marina i Europa, som næsten kan kaldes en mindre udgave af Venedig. Her kan I slentre langs stranden eller de små kanaler og beundre arkitekturen, de hyggelige både i marinaen eller udforske de lokale caféer og restauranter. En ferie ved Spaniens kyst byder på solrige dage i det varme klima, masser af tid i vandet og lækker mad. Hos Xon’s Platja får I adgang til det hele på få minutter.
 • Hotel Aqua Onabrava & Spa | Feriehotel på Costa Brava. - Moderne ferielejligheder på Costa Brava
  Der er masser af aktiviteter og underholdning på Hotel Aqua Onabrava & Spa, og desuden kan I forkæle jer selv i hotellets egne restauranter eller tage på udflugt i området, hvor I kan opleve den lokale kultur og natur. Book jeres ferieophold, og få den komplette pakke på dette skønne hotel.
 • Hotel Aqua Aquamarina & Spa | feriehotel på Costa Brava. - Lækre ferielejligheder ved Costa Brava
  Bo på Hotel Aqua Aquamarina & Spa og forkæl jer selv med en masse fordele. I kan også forkæle jer selv i en af hotellets egne restauranter, og gennem hele sæsonen fyres der også op for underholdningen med shows og aktiviteter for store og små. Det nærliggende område byder på mange spændende oplevelser, hvor I på en dagstur kan opleve både storslået natur og kultur.
 • Hotel L’Azure | Lækkert feriehotel på Costa Brava | Book i dag. - En ferie på Hotel L’Azure er en ferie med ren afslapning
  Solbadning eller leg ved poolen, total afslapning i spaen og adgang til byens strande, restauranter og pulserende natteliv. Her får I mulighed for at komme ned til total afslapning og hygge ved Spaniens solrige middelhavskyst. Nyd de lokale lækkerier og gode vine, og gå ikke glip af timevis af afslapning ved stranden eller ved poolen. Hos Hotel L’Azure er der noget for både voksne og børn.
 • Neptuno | 4* lejligheder eller værelser kun 800 m fra stranden - Udforsk Costa Brava kysten med kort afstand til by og strand
  Hold ferie i hyggelige og moderne lejlighederne eller hotelværelserne i byen Calella. Stedet ligger ved Costa Brava kysten hvor der er rig mulighed for at kombinere din ferie med solbadning, autentisk spansk mad eller aktiviteter. Neptuno giver dig mulighed for at leje en cykel så du kan komme vidt omkring og udforske gaderne.
 • Costa d'Or | Hotel i Costa Dorada i Spanien | Book i dag. - Oplev den spanske guldkyst
  Tag til Spanien og Costa Dorada og nyd en afslappende ferie ved stranden hos Hotel Costa d'Or. Her får I et roligt poolområde, som er tæt ved stranden og beliggende centralt i den fine ferieby Calafell. Her kan I læse en bog ved poolen eller gå den korte tur ned til stranden. Udforsk det spanske køkken i lokalområdet, eller tag den korte togtur ind til Barcelona og nyd byens uendelige muligheder tæt på dit feriested.
 • Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa | El Campello i Spanien | Se her. - Forkæl krop og sjæl med et luksusophold med spa og strand
  Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa byder velkommen til en skøn ferie. Ferieboligerne og selve resortet skaber de optimale betingelser for en dejlig feriedestination for hele familien, hvor de flotte omgivelser, vandet, solen, maden og den spanske kultur kan nydes i fulde drag.
 • Isaberg Mountain Resort | Aktiv ferie i Sverige | Book i dag. - Svøm, klatr og spis
  Tag hele familien med til Isaberg Mountain Resort og bo midt i den flotte svenske natur, hvor I kan bade i den nærliggende sø. Afprøv klatrebanen, sejl i kano eller tag et spil minigolf og slut dagen af med et lækkert måltid, hvor der er kælet for detaljerne.