Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Indholdssider
 • Badeland | Book de største og bedste badelande i Europa - Læs alt om badelandsferie
  På Alltime Travel finder I Danmarks største udvalg af badelande i hele Europa. Book et billigt ophold i et tropisk vandland - altid til den bedste pris!
 • Kombinér badeland og storbyferie| Find en billig ferie i dag
  Bestil en badelandsferie og besøg samtidig en af Europas spændende storbyer. Så er I garanteret en ferie med sjov for hele familien!
 • Påskeferie i badeland 2024 | Tag familien med på badelandsferie - Overrask børnene med en badelandsferie i påsken
  Tag familien med på påskeferie til et af Nordeuropas bedste badelande. Det er det perfekte tidspunkt på året at tage i vandland, for I får både badeferie med varmegaranti og kan komme ud og nyde det spirende forår. Alle badelande ligger i skønne naturomgivelser tæt på vand eller skov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen. Vandlandene byder på sjove oplevelser for både små og store vandhunde, hvor I kan boltre jer i vilde vandrutsjebaner, sjove pools, vandfald, grotter og meget mere. Vælg bl.a. mellem Nordtyskland, Nordholland og Danmark.
 • Center Parcs badelande | 24 skønne vandlande for familien i Europa - Oplev Center Parcs - store tropiske badelande i Europa
  Tag familien under armen og nyd en badelandsferie i et af de skønne Center Parcs vandlande i enten Tyskland, Holland, Belgien eller Frankrig. Her venter jer masser af sjove oplevelser fyldt med vandpjask og sjove aktiviteter både ude inde. Center Parcs byder på lækre og moderne badelande med vilde vandrutsjebaner, vandkanoner, vandfald og meget mere. Alle de skønne pools i det store Aqua Mundo ligger omgivet af grønne træer, så I får fornemmelsen af være i troperne. Fælles for Center Parcs badelande er, at de ligger i smukke omgivelser midt i naturen tæt på enten sø, hav eller skov og byder på et væld af udendørs aktiviteter.
 • Sommerferie i badeland | Bestil en billig ferie i vandland - Sommerferie i et af Europas sjoveste vandlande
  Gør sommerferien til noget særligt, og forkæl børnene med en badelandsferie til et af Europas bedste og sjoveste badelande. I kan nyde en uges ferie, en forlænget weekend eller starte kør-selv ferien sydpå med en tur i badeland. Alle vandlande byder på sjove aktiviteter for både store og små vandhunde, og I kan boltre jer både ude og inde. Her er varme bassiner, vilde vandrutsjebaner med adrenalinkick, bølgebassin og meget mere! Badelandene ligger i naturskønne omgivelser tæt på skov, sø eller vand, så der er rig lejlighed til at komme ud og nyde den friske luft sammen.
 • Efterårsferien i badeland | Den sjoveste badelandsferie i uge 42 - Vandland i efterårsferien med ungerne
  Når børnene har efterårsferie i uge 42 og kulden banker på i kolde Danmark, så er det allerbedste en badelandsferie. I de populære vandlande er I garanteret varmt og dejligt badevand med timevis af underholdning. Slå jer løs i både vilde vandrutschebaner, sjove legelande og skøn natur med masse af aktiviteter til store og små. I bor i hyggelige ferieboliger med plads til ægte familiehygge. Badelandene ligger i overskuelig køreafstand, så der er ikke nogen undskyldning for at blive hjemme i efterårsferien. Men vær hurtig, efterårsferien er populær og der bliver hurtigt udsolgt!
 • Vinterferie uge 7 og 8 i badeland | Find en billig ferie i vandland - Tag i badeland i vinterferien
  Badelandsferie i uge 7 eller 8! Bestil vinterferie med familien til vandlande i Tyskland, Holland, Frankrig og Danmark. Find Alltime Travels udvalg her!
 • Kr. Himmelfartsferie i badeland 2023 | En billig miniferie i vandland - Sjove vandlande til Kr. Himmelfartsferien
  Kr. Himmelfartsferie i et badeland er ren forkælelse til familien, der vil vække stor begejstring hos børnene. I Europas tropiske badelande kan I drømme jer væk til varme himmelstrøg og få luft til at være sammen som familie. I behøver ikke rejse langt for at få en masse sjov, da I finder populære badelande i Danmark og Nordtyskland, men I kan også tage længere sydpå og holde Kr. Himmelfartsferie i et badeland i Holland eller Frankrig. Badelandsferie er meget mere end vand og byder på aktiviteter inde og ude til alle aldre. Brug jeres Kr. Himmelfartsferie fornuftigt i et af vores populære badelande i Europa, der vil med garanti imponere jer!
 • St. Bededagsferie i badeland 2023 | Bestil en billig ferie i vandland - Feriecentre med vandland i St. Bededagsferien
  Invitér familien på en sjov ferie i badeland i Danmark, Tyskland, Holland eller Frankrig i St. Bededagsferien. En badelandsferie er et sikkert hit hos hele familien, bl.a. fordi vores mange vandlande sikrer underholdning og aktiviteter til alle aldre. Alle feriecentrene med badeland ligger inden for overskuelig køreafstand, og når I kommer frem, er der badeferie for alle pengene. De opvarmede vandlande med pools og vandrutsjebaner giver en tropisk stemning, indtil forårsvarmen rigtig får fat. Nyd St. Bededagsferien med nogle dejlige dage sammen med sjov for hele familien.
 • Juleferie i badeland | Bestil en billig ferie i vandland i december - Juleferie med familien i badeland
  Når julen står for døren, og julegaveindkøb og julebagning er i fuld sving, kan I snuppe en pause fra julestressen og tage på en miniferie i badeland. Kom væk hjemmefra en forlænget weekend i december, hvor I kan nyde hinandens selskab uden at tænke på juletræ og julemad. Feriecentrene med vandland byder velkommen til vandhunde i alle størrelser, som kan slå sig løs og få mange gode timer til at gå i vandrutsjebaner, bølgebassiner, boblebade og leg i det lune vand.
 • Pinseferie i badeland | Nyd pinsen 2024 i feriecenter med vandland - Tag i badeland i pinsen
  Det er et sikkert hit at invitere hele familien med på badelandsferie i pinsen, for vores mange vandlande garanterer masser af underholdning. Så hiv et par dage ud af kalenderen, og nyd familiens gode selskab på en miniferie med vandland. I får store poolområder, afslappende boblebade, legelande og en masse andre aktiviteter både ude og inde. Når I holder pinseferie i badeland, er I sikre på varme badevandstemperaturer i både Danmark, Tyskland, Holland og Frankrig!
 • Tilbud på Europas bedste badelande - Book nu - Spar penge på badelandsoplevelser i Center Parcs badelande
  Dyk ned i sjov og spar penge på badelandsferien her til sommer. Book et badelandsophold i perioden 23/6 til 1/9 2023 og få gode rabatter som udløber d. 14/6 2023.
Lande
 • Tyskland badeland | Billig familieferie i sjove, tyske vandlande - Fantastiske badelande i Tyskland
  Forkæl børnene med en badelandsferie til Tyskland, som byder på timevis af sjov i subtropiske og eventyrlige omgivelser. Slå jer løs i vilde vandrutsjebaner, slap af det lune vand og lad børnene lege i de store legelande. Alle badelande i Tyskland ligger i smuk natur med gode muligheder for skønne oplevelser. Tyskland ligger dejligt tæt på Danmark, så I skal ikke køre ret langt, når I skal på familieferie i et feriecenter med vandland.
 • Holland badeland | Sjov og billig badelandsferie med familien - Oplev Hollands bedste badelande
  Når I sætter kursen mod Holland for at nyde en afslappende badelandsferie, får I timevis af vandpjask, vilde vandrutsjebaner, kæmpe pools, underholdende aktiviteter for hele familien, store legelande og og smuk natur i det flade landskab. Slap af, og hyg jer i familiens skød i de rummelige og moderne ferieboliger, hvor I kan lave mad hjemme eller spise en god middag på en af de mange spisesteder i de hollandske vandlande.
 • Danmark badeland | Billig ferie i de bedste feriecentre med vandland - Feriecentre med vandland i Danmark
  Dejlige Danmark, badeglade børn og fredelig ferie - alt dette får I på badelandsferie i Danmark, som er fyldt med fordele og spændende oplevelser. Vælg blandt et stort udbud af feriecentre med vandland, hvor I bor i hyggelige ferieboliger. I kommer nemt på ferie med dansk natur, kultur og spise inden for få timer - så bliver det ikke nemmere. Danmark har en masse badelande, som kun venter på jer!
 • Belgien badeland | Bestil badelandsferie for hele familien i dag - Tag på badelandsferie til Belgien
  Med gode faciliteter, stor underholdningsværdi, flere timers sjov og mange forskellige aktiviteter, er en badelandsferie i Belgien det oplagte feriested for familien, der vil have oplevelser for alle aldre, som elsker at gå på opdagelse og vil skabe en masse minder. De belgiske badelande byder på sjove vandrutsjebaner, timevis af sjov af legelandene, gode familiehuse og hyggelige spisesteder.
 • Frankrig badeland | De sjoveste badelande til den bedste pris - Fantastiske vandlande i Frankrig
  Frankrig og ferie går hånd i hånd, og derfor skal I på badelandsferie til Frankrig! Her får I ferie for hele familien, oplevelser i fantastisk natur og vandlande, der underholder familien med en masse vandsjov og spændende aktiviteter. Slå jer løs i vilde vandrutsjebaner, og slap af de i lune pools. Badelandene har ofte både inden- og udendørs poolområder, og de franske vandlande ligger alle i spændende områder, fx tæt på Disneyland Paris.
Rejsemål
 • Nordtyskland badeland | Sjov og billig ferie i de bedste vandlande - De bedste badelande i Nordtyskland
  Nordtyskland byder på nogle af Europas allerbedste badelande, hvor I er garanteret timevis af sjov for hele familien. Det er tilmed tæt på Danmark, så I skal ikke køre så langt, og derfor er Nordtyskland den oplagte destination, når I skal på på ferie i et feriecenter med vandland. Badelandsferie er den perfekte ferieform året rundt, og I er garanteret en lun badeferie uanset vejret. Nordtyskland byder på både skøn natur, søer og strand, så I har masser af skønne muligheder for aktiviteter både ude og inde.
 • Sydholland badeland | Book blandt DKs største udbud af vandlande - Tropiske vandlande i Sydholland
  I det sydlige Holland kan familien tage på badelandsferie tæt på strand, storbyer og skove i dejlige tropiske vandlande med gode faciliteter og trygge rammer for børnene. I kan vælge imellem lækre badelande, hvor der er garanteret vandsjov for hele familien med både store pools, vandrutsjebaner, bølgepools, vandlegeplads, jacuzzi og meget mere!
 • Nordholland badeland | Bestil billig ferie i vandland for hele familien - Tag i vandland Nordholland
  Tag familiens vandhunde med på badelandsferie i Nordholland, der byder på lyse, lækre, tropiske vandlande i rolige omgivelser. Badelandene byder bl.a. på pools for store og små, vandrutsjebaner, river rafting og vandforhindringsbane. I bor i moderne ferieboliger med god plads plads til hele familien, og så naturen og aktiviteterne lige udenfor døren. Badeland i Nordholland er desuden oplagt, hvis I vil på kør-selv ferie i overskuelig køreafstand fra Danmark.
 • Nordrhein-Westfalen badeland | Bestil en billig ferie i vandland - Badelandsferie til Nordrhein-Westfalen
  Tager I på badelandsferie til Nordrhein-Westfalen i Tyskland, bliver I mødt af et væld af oplevelser hele året rundt. Her er smuk natur, som er perfekt til den aktive ferie, og I får badelandsoplevelser både ude og inde. Om sommeren kan I bade både ude og inde eller tage på vandreture eller cykelture i bjergene. Om vinteren er der rigtig gode muligheder for at stå på ski, så I får muligheden for at kombinere vandland og skiferie.
 • Rheinland Pfalz badeland | Bestil en billig ferie i vandland i Tyskland - De bedste badelande i Rheinland Pfalz
  Når I tager på badelandsferie til Rhinlandet, bliver I mødt af et af Tysklands smukkeste områder, så I kan roligt læne jer tilbage og nyde køreturen fra Danmark mod de bedste badelande. Når I kommer frem til vandlandet, bliver I mødt af nogle helt fantastiske muligheder for aktiv ferie. Slip børnene løs i det eventyrlige og subtropiske badeland med vandrutsjebaner og masser af sjov og slap selv af med wellness og spa. Samtidig får I masser af sjove udendørs aktiviteter for hele familien. Badelandsferie til Rheinland Pfalz er det perfekte udgangspunkt for sjove oplevelser for både store og små.
 • Berlin badeland | Book en billig familieferie i et vandland i Tyskland - Kombinér badeland og Berlin
  Er I en familie af ægte vandhunde, som samtidig er vilde med storbyens muligheder, så tag på badelandsferie nær Berlin. Her får I både masser af vandsjov og mulighed for at udforske den pulserende tyske hovedstad, Berlin, mens I nyder opholdet i badelandet fyldt med sjove vandaktiviteter. Sus ned ad vilde vandrutsjebaner den ene dag og oplev historiens vingesus i den historiske storby den anden.
 • Sydtyskland badeland | Tag på en billig ferie i vandland med familien - Ferie i vandland i Sydtyskland
  Sydtyskland er en fantastisk feriedestination, men endnu bedre er det, at der ligger et fantastisk badeland med alle de vandoplevelser, I kunne tænke jer! Pak bilen og kør sydpå med familien, hvor der venter oplevelser og timevis af aktiviteter i et skønt vandland! Sydtyskland byder også på skøn natur, kulturelle byer og mange seværdigheder, så der er masser af sjov både ude og inde.
 • Midt Holland badeland | Bestil en billig ferie i vandland - Ferie i vandland i Midt Holland
  Tag hele familien med på badelandsferie i Midt Holland, hvor familiens vandhunde får timevis af vandsjov i badelandet! I får rig mulighed for familiehygge i komfortable ferieboliger, som ligger i den smukke hollandske natur samt mange aktiviteter både inde såvel som ude. Det er også oplagt at lægge vejen forbi Amsterdam, hvor I kan opleve den charmerende og stemningsfyldte hovedstad.
 • Vestholland badeland | Bestil en billig ferie i vandland - Vesthollands vandland
  Tag familien med i badeland i Vestholland, hvor I kan slappe af, få vandsjov for store og små samt en skøn aktiv ferie. I kan besøge den lokale strand ud til Nordsøen, udforske besøgsværdige aktiviteter eller tage på udflugter i og uden for byen. Når I er på ferie i et vandland, kommer I aldrig til et kede jer, for her er både vandrutsjebaner, bølgepools, legeland og meget mere!
 • Jylland badeland | Perfekt familieferie i sjovt vandland - Vandlande i Jylland
  Det er nemt at tage i feriecenter med vandland i Jylland i skønne omgivelser med mange oplevelser og aktiviteter. Badeland er for hele familien, for her får I både wellness, spa, sjove vandrutsjebaner og bølgepools. Samtidig holder ferie i familiens skød og oplever Jyllands smukke natur med brede, hvide sandstrande og store grønne skove. Badelandene er sprængfyldt med aktiviteter hele året rundt, og I får rig mulighed for at mærke sus i maven. Glæd jer til at komme afsted på en uforglemmelig badelandsferie i Jylland!
 • Rømø badeland | Perfekt badelandsferie med familien i unik natur - Badelandsferie på Rømø
  Tag på badelandsferie på øen Rømø, og oplev den unikke natur ved Vadehavet med klitter og hede eller hop en tur i havet fra de brede hvide sandstrande. I kan også mærke adrenalinen pumpe, mens I suser over landskabet i en Kitebuggy. Rømø er den perfekte feriedestination for familien, kæresteparret eller veninderne, da I her får afslapning i rolige omgivelser og kan nyde en ferie i badeland i trygge og hyggelige rammer.
 • Flandern badeland | Bestil en billig ferie i vandland i Belgien - Tag på badelandsferie i Flandern
  Tag på badelandsferie i Flandern i det nordlige Belgien, hvor I kan opleve kulturhistoriske byer og grønne naturparker, mens I holder ferie i fantastiske vandlande. Flandern har det hele og er den ideelle destination for familien, der vil kombinere kør-selv ferie til et badeland med afslapning og aktiviteter til store og små. Flandern ligger indenfor overskuelig køreafstand fra Danmark, så efter knap 10 timers kørsel kan I suse ned af vandrutsjebanerne!
 • Ardennerne badeland | Bestil en billig badelandsferie til familien - De sjoveste vandlande i Ardennerne
  Tag familien med på badelandsferie i Ardennerne i Belgien, der byder på en storslået natur, historiske byer, spændende seværdigheder og gode sportsaktiviteter. De skovklædte bakker i de belgiske Ardennerne vil imponere jer med den store bjergkæde. Book et ophold i et badeland i Ardennerne til den bedste pris - det vil gøre hele familien glade, for her venter jer massevis af gode oplevelser både inden- og uden for vandlandet.
 • Alsace badeland | Book en billig ferie i vandland i nordøstlige Frankrig - Badeland i skønne Alsace
  Saml hele familien til en badelandsferie i det vidunderlige Alsace i det nordøstlige Frankrig. Ungerne bliver ellevilde med vandlandets fantastiske vandfaciliteter og de kan vælge mellem aktiviteter inde og ude, hvor der er garanti for timevis af sjov! De voksne bliver ikke snydt, for I kan nyde fransk gourmet sammen med udsøgte vine i den smukke, grønne og bjergrige Alsaceregion. Den perfekte kombination er familieferie for alle!
 • Paris badeland | Billig familieferie i et skønt vandland i Frankrig - Ferie i badeland i Paris
  Forkæl familien med en badelandsferie i Paris, hvor I får det hele. Slå jer løs i et fantastisk badeland med både indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spa. Samtidig er der kort afstand til oplevelser i byernes by, Paris, hvor I kan opleve Eiffeltårnet, Louvre og meget mere. I kan også lægge vejen forbi Disneyland, hvor I kan hilse på Mickey, prøve vilde rutsjebaner eller se den storslåede parade.
 • Poitou-Charentes badeland | Billige ferier i vandland i skønne Frankrig - Badelandsferie i Poitou-Charentes
  Tag familien med på badelandsferie til den smukke, franske region Poitou-Charentes, der byder på grøn natur, franske lækkerier og hyggelige byer. Oplev et fantastisk badeland fyldt med vandaktiviteter og timevis af vandsjov. I kan tilbringe enkelte dage eller en hel uge i et badeland, hvor I med garanti ikke kommer til at kede jer!
 • Normandiet badeland | Billig ferie i et vandland i Nordfrankrig - Badeland i Normandiet
  Tag børnene med på badelandsferie i Normandiet, hvor I skal bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner og få spa og vandunderholdning for alle aldre. Når I kommer op af de varme pools, venter der jer et hav af aktiviteter, fantastisk natur og måske en tur til den franske hovedstad Paris?
 • Loire badeland| Bestil en billig ferie i vandland med familien - Lækker badelandsferie i Loire
  Tag hele familien med i badeland i den skønne Loire-dal i Frankrig, hvor I finder vilde naturoplevelser, hyggelige byer og ikke mindst et fantastisk vandland. Her er garanti for en hyggelig ferie fuld af sjov, underholdning, spændende oplevelser, mange aktiviteter og ren afslapning for alle.
Indkvarteringssteder
 • Weissenhäuser Strand badeland | Billig ferie i vandland i Nordtyskland - Velkommen til Weissenhäuser Strand
  Weissenhäuser Strand er Østersøens aktivitetscentrum nummer 1, gæsternes evige favorit og så er det superbilligt! Her får I en sprudlende cocktail af faciliteter for folk i alle aldre både inden- og udendørs. Weissenhäuser Strand byder både på badeland, legeland og en pragtfuld beliggenhed ved den smukke Østersøstrand i Nordtyskland. Vandlandet er perfekt til en weekendtur eller forlænget weekend med familien, for det tager kun 35 minutter fra Puttgarden.
 • De Kempervennen | Badeland fuld af familiesjov i Holland - 5-stjernet badeoplevelser i det sydlige Holland
  Hjertelig velkommen til det kæmpe vandparadis De Kempervennen, hvor alle familiens medlemmer får timevis af vandsjov i et subtropisk badeland med eksotiske palmer og farverige fisk. Badelandet er hovedattraktionen, men hvorfor ikke også prøve ski på den indendørs piste?
 • Bispinger Heide badeland | Fantastisk vandland i Nordtyskland - Det herlige vandland Bispinger Heide
  Badelandet Bispinger Heide er et herligt vandland i subtropiske omgivelser med skønne faciliteter for hele familien. Bispinger Heide ligger i Nordtyskland blot 60 km syd for Hamborg, så det er den perfekte destination til en badelandsferie væk fra hverdagens stress og jag. Her er god tid til familiehygge og sjov, når I bader, prøver sjove aktiviteter eller tilbringer aftener i jeres bolig med god mad og kortspil. Vejret behøver I ikke at bekymre jer om, for det subtropiske klima i badelandet sikrer jer lune omgivelser og varmt badevand. På feriecentret Bispinger Heide kan I også komme helt tæt på naturen.
 • Het Heijderbos | Herligt badeland i sydlige Holland for familien - Oplev tropisk badeland og jungle i Holland
  Svøm i et subtropisk badeland, se junglens dyr og nyd den flade natur. Oplev hele 88 aktiviteter hos Het Heijderbos i det sydlige Holland, hvor hele familien kan samles i et badeland med timevis af underholdning.
 • Van der Valk Resort Linstow| Badeland og hyggeligt feriested for familien - Vandsjov for hele familien
  Besøg det dejlige subtropiske badeland på Van der Valk Resort Linstow i Tyskland. Her kan familien samles til flere hyggelige stunder omkring underholdende aktiviteter både indendørs og udendørs i den smukke natur. Et stort badeland med plads til både store og små, garanterer at hele familien får en dejlig ferie. Nyd en miniferie i tropestemning og masser flotte faciliteter, kun 55 kilometers kørsel fra Rostock.
 • Parc Sandur | Familieferie til badeland i det nordlige Holland - Hyggelig badeferie på Parc Sandur
  Er familien pjattet med badning, vil I prøve bowling og vil I bo i en perfekt bolig på jeres badelandsferie? - Rejs til badelandet Parc Sandur i det nordlige Holland og få oplevelser for hele familien i et skønt område med søer, træer og hyggelige byer.
 • Nordseeküste | Fantastisk badeland for hele familien i Tyskland - Vanvittigt badeland i Nordtyskland
  I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I tager på badelandsferie til Nordseeküste i Tyskland. Her kan hele familien samles om et væld af aktiviteter og nyde hinandens selskab. Glæd jer til det subtropiske Aqua Mundo med flere sjove vandrutsjebaner og udendørs swimmingpool, der selvfølgelig er opvarmet! I kan også dyrke flere forskellige sportsaktiviteter, hvor der helt sikkert er udfordringer for alle aldre. Nordseeküste er badelandet helt ud over det sædvanlige.
 • Het Meerdal | Børnevenligt badeland med gode faciliteter i Sydholland - Mange herligheder for familien i Het Meerdal
  Ung som gammel, adrenalin og afslapning, vandhund eller ej - så er der noget for alle i badelandet Het Meerdal. Her får I timevis af underholdende aktiviteter, som I kan nyde uanset vejret, og I bor i hyggelige feriehuse med gode muligheder.
 • Ostsee Resort Damp Land | Sjovt badeland i Nordtyskland - Dejligt badeland i Nordtyskland
  Ostsee Resort Damp Land i Nordtyskland er et hyggeligt badeland med lækre wellnessfaciliteter og indendørs aktivitetshal. Her får I både frisk luft, dejlig mad, wellness, afslapning, grønne omgivelser og en lækker strand lige ud til Østersøen. Feriestedet ligger blot en time fra den dansk-tyske grænse og kun 2 timer fra Puttgarden, så det er perfekt til en miniferie med dem, du holder af.
 • Port Zélande | Familiebadeland ved Nordsøens attraktive strande - Familiens perfekte badeferie
  Port Zélande byder jer velkommen til en sjov og uforglemmelig badelandsferie i det sydlige Holland. Her kan hele familien samles om hyggelige stunder, og nyde hinandens selskab, mens I sammen suser i vandrutsjebaner, kører i buggy eller foretager andre af de 89 aktiviteter i badelandet!
 • Limburgse Peel | Badeland med skøn pool og familieaktiviteter - Badeland i den smukke hollandske natur
  Limburgse Peel byder jer velkommen til en familieferie, hvor nærvær, sjov og hygge er i højsædet. I kan bade, bowle og bor i skønne boliger omgivet af grøn natur. Skab en masse familieminder sammen i dette underholdende badeland.
 • Beech Resort Fleesensee badeland | Badelandsferie i Nordtyskland - Udforsk de mange tilbud på Beech Resort Fleesensee
  På Beech Resort Fleesensee er der masser at lave for hele familien! Resortets badeland Aquafun water park har både indendørs og udendørs poolområder, en vandlegeplads, vandrutsjebane, sauna og meget mere. Derudover er der et hav af aktiviteter både inde og ude: diverse sportsgrene, klatrevæg, minigolf, kanosejlads og meget mere.
 • Park Hochsauerland | Badeland for hele familien i hjertet af Tyskland - Badeland med alt I drømmer om
  Prøv en badelandsferie til Hochsauerland, én af de berømte Center Parcs, hvor I er garanteret en ferie, I ikke glemmer lige med det samme. Fire vandrutsjebaner, 81 aktiviteter og Europas længste legeplads - det er ikke for at prale, men dette badeland har alt! Badeland Hochsauerland ligger i smukke grønne omgivelser, kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse og om vinteren er det oplaget at kombinere badeland og ski.
 • Park Bostalsee | Badeland for familien i grønt naturområde i Tyskland - Badeferie ved Bostalsee i Tyskland
  Alltime Travel byder jer velkommen til badelandet Bostalsee i Tyskland. Her får alle familiens vandhunde timevis af sjov i vandrutsjebanerne, på vandlegepladsen og i bølgepoolen. Men badelandet er meget mere end vand, og byder på mange flere aktiviteter både inden- og udendørs. I kan spille golf, klatre, sejle, windsurfe, bowle og meget mere! Badelandet ligger ved en den store sø Bostal, der er omdrejningspunkter for mange af aktiviteterne.
 • Tropical Islands badeland | Ferie i sjovt vandland nær storbyen Berlin - Tropisk badeland nær Berlin
  Velkommen til badelandet Tropical Islands - et paradis med vandland ikke langt fra Berlin. Når I træder ind i feriecentret Tropical Islands, glemmer I helt det triste og grå, for her er grønne palmer, turkisblåt vand og sjov for alle pengene! I kan suse afsted i vandrutsjebaner og slappe af i himmelske omgivelser - Tropical Islands er en oplevelse i særklasse. Så tag en forlænget weekend eller miniferie til troperne, hvor I tilmed kan kombinere med et besøg i storbyen Berlin.
 • Allgaü | Nyt badeland i Tyskland i skøn natur med udsigt til Alperne - Badelandsferie i Sydtyskland
  Vi er stolte af at præsentere den helt nye feriepark med det fantastiske badeland i det sydlige Tyskland - Allgäu. Her er det muligheder for enhver, både til de vandplaskende vandhunde, og de aktive der vil opleve den storslået natur i det smukke område. I kan nyde udsigten til de smukke alper, mens I sidder på terrassen i de helt nye ferieboliger for hele familien. I kan også tage en tur i det store badeland med både inden- og udendørs områder.
 • Hotel Victory Therme Erding I Nok Europas største vandland - Hotel Victory Therme Erding en vandoplevelse for hele familien
  Besøg et af Europas største vandlande. Her finder I alle de vandaktivieter I kan drømme om. Her er 40 forskellige pools for børn og voksne, 27 rutsjebaner og 35 forskellige saunaer og dampbade. I kommer ikke til at kede jer. Under jeres ophold bor I i skønne og velindrettede værelser.
 • De Eemhof | Badeland i Holland med familievenlige aktiviteter - Tropisk paradis i Midtholland
  Vilde vandrutsjebaner, paradisiske pools og et skønt subtropisk badeland, kun 48 kilometer fra Amsterdam! De Eemhofs flotte, subtropiske badeland, byder blandt andet på kæmpestore pools, sjove vandrutsjebaner, børnebassiner og saunaområde. Bo i flotte ferieboliger med plads til hele familien, prøv kræfter med de mange, sjove aktiviteter i parken og spis jer mætte i lækre måltider, når I besøger parkens hyggelige restauranter og caféer.
 • De Huttenheugte | Badeland i Holland fyldt med skønne aktiviteter - Hyggelige De Huttenheugte
  Badelandet De Huttenheugte er sprængfyldt med spændende aktiviteter og ligger i smukke grønne omgivelser. På stedet findes det fantastiske "Adventure Island", det subtropiske badeland "Aqua Mundo" og en børne-zoo samt et fantastisk udvalg af aktiviteter for hele familien.
 • Slagharen | Stort badeland på 5200m² og forlystelsespark i Holland - Slagharen - Forlystelsespark og vandland for hele familien
  Slagharen er den perfekte feriedestination for dig og din familie, hvor I bor i hyggelige ferieboliger inde i selve forlystelsesparken. Få masser af sjov i det store inden- og udendørs badeland og oplev et spændende westerntema, når I besøger Slagharens forlystelsespark med rutsjebaner, frit fald og meget mere. Når I booker jeres ferie til Slagharen gennem Alltime Travel, får I fri adgang til badeland og stort set alle parkens mange forlystelser og shows. Slagharen ligger kun en kort køretur fra Danmark i det Nordlige Holland, så det er den perfekte destination til en weekendtur eller miniferie.
 • Zandvoort | Skønt badeland for hele familien ved kysten i Holland - Kombinér bade- og storbyferie i Holland
  Det herlige badeland Zandvoort byder jer velkommen til den hollandske riviera tæt på Nordsøens skønne sandstrande, hvor I samtidig kan kombinere badeferien med en storbyoplevelse i byen Amsterdam, som ligger blot 30 kilometer fra badelandet. I øjeblikket er der ændringer i adgangen til badelandet som følge af Covid-19 (se mere under "Praktisk info").
 • Seawest Landal | DKs mest populære feriecenter med badeland - Kom på ferie til Landal Seawest feriecenter
  Midt i Vestjyllands dejlige natur finder I det herlige feriecenter Landal Seawest. Feriecentret tilbyder moderne ferieboliger med bekvemmelige faciliteter, hvor familien kan samles i hyggelige rammer. Derudover byder Landal Seawest på vandland samt spændende, afslappende og sjove aktiviteter for hele familien. Det tropiske badeland, store legeland, wellness, sportsaktiviteter, klatrevæg og underholdning er garanti for for en eventyrlig og oplevelsesrig familieferie på Landal Seawest. Desuden ligger feriecentret tæt på skøn natur, dejlige strande og spændende byer.
 • Rønbjerg feriecenter Landal | Fantastisk ferie med badeland i Jylland - Familieferie i Landal Rønbjerg Feriecenter
  Landal Rønbjerg Feriecenter, der ligger i Nordjylland ved Vesthimmerland lige ud til Limfjorden, er et dejligt stort feriested med masser af sjov for både børn og voksne. Feriecentret kan blandt meget andet tilbyde et stort badeland, skønne feriehuse med plads til 2-14 personer, en stor aktivitetshal med forskellige sportsaktiviteter og lækker mad på stedets to restauranter. Når vejret er til det, kan de mange udendørsfaciliteter, såsom en dejlig badestrand, hoppepuder, fodboldgolf, en minigolfbane og forhindringsbane, desuden friste.
 • Søhøjlandet Landal | Feriecenter med flot badeland i Jylland - Ferie på Landal Søhøjlandet
  Landal Søhøjlandet er et moderne feriecenter i Jylland, hvor hele familien kan tage på ferie og opleve et skønt badeland med en 56 meter lang vandrutsjebane! Det tropiske vandland byder på en god placering, skønne sommerhuse og mange aktivitetsmuligheder både inde og ude. I får helt sikkert en masse ferieminder med hjem efter en tur i Landal Søhøjlandet!
 • Marina Fiskenæs Enjoy Resort | Flot feriecenter med badeland - Feriecenter Marina Fiskenæs i Gråsten
  Drømmer I om en skøn ferie med hele familien på dansk jord, så er Marina Fiskenæs Enjoy Resort i Gråsten helt sikkert noget for jeres familie. Feriecenteret ligger midt i den dejlige danske natur, når den er allerbedst, og der er spa og wellness, samt et badeland, som børnene er vilde med. Feriehusene er rummelige og moderne, og der er plads til at komme helt ned i gear.
 • Rømø Enjoy Resort | Flot feriecenter med badeland på Rømø - Lækkert resort med badeland på pragtfulde Rømø
  Er I på jagt efter en dejlig ferie i Danmark, så er Rømø Enjoy Resort det helt rigtige sted at vælge. Feriecentret på Rømø er for alle, da det er en ideel feriemulighed for både par og familier. Resortet med vandland er placeret lige midt i naturen, så I kan nyde både skovene og stranden. Når I holder ferie på Rømø Enjoy Resort, får I adgang til mange lækre faciliteter såsom pool, wellness, fitness, legepladser og meget mere. Lyder det som noget lige for jeres familie, så bestil jeres ophold i dag!
 • Erperheide badeland | Kom på en billig ferie med vandland i Belgien - Erperheide er et slaraffenland for familien
  Badelandet Erperheide byder familien velkommen til en badelandsferie i vandets tegn, men med mulighed for at besøge det store legeland og tage på ture ud i den grønne natur. En ferie med vandland til Flandern i Belgien giver jer mulighed for at opleve en uforglemmelige ferie i et slaraffenland for hele familien!
 • De Vossemeren badeland | Bestil billig ferie med vandland i Belgien - De Vossemeren er for børn i alle aldre
  Badelandet De Vossemeren har alt! Stort subtropisk vandland med vandrutsjebaner og snorkelpool, wellness, naturskønne omgivelser, to store søer med mulighed for alverdens former for vandsport, inden- og udendørs sportsfaciliteter, stort lege- og adventureland og meget mere. I finder desuden både indkøbsmuligheder og spisesteder på feriecentret. Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgang til badelandet/Aqua Mundo (se mere under "Praktisk info").
 • Center Parcs De Haan | Feriepark nær Brügge i Belgien | Book her! - Dejlig ferie i De Haan ved Brügge!
  Glæd jer til mange, mange timers sjov for hele familien i denne fantastiske feriepark ved den belgiske kyst. Her kommer der ikke til at mangle noget, for her er i massevis af aktiviteter både ude og inde, Nyd tiden sammen i ferieparken og bo skønt i de topmoderne boliger som Center Parcs De Haan tilbyder.
 • Les Ardennes badeland | Bestil en billig ferie med vandland i Belgien - Badelandsferie i Les Ardennes
  Belgien byder jer velkommen i badelandet Les Ardennes! Med vandrutsjebaner, bølgepool og jacuzzi får I den ultimative badeferie med mulighed for at tage på ture i naturen og nyde de smukke omgivelser omkring badelandet. Området kan opleves til fods eller I kan tage på en hyggelig cykeltur med familien. Les Ardennes byder også på bondegård, legeplads og masser af sportsaktiviteter, så her er helt sikkert noget for enhver smag! Der er pt. ændringer i adgangen til badelandet pga. Covid-19 (se mere under "Praktisk info").
 • Village l'Eau d'Heure badeland | Billig ferie med vandland i Belgien - Badelandsferie ved de naturskønne l'Eau d'Heure-søer
  Village l'Eau d'Heure i belgiske Ardennes er det oplagte badeland for hele familien i naturskønne omgivelser ved rekreativ sø. Vandlandet byder på både inden- & udendørs vandland og wellness med timevis af vandsjov og afslapning for alle. På Village l'Eau d'Heure bor I i moderne og komfortable ferieboliger med adgang til et hav af aktiviteter for store og små.
 • Les Trois Forêts | Naturskønt badeland i den franske Alsaceregion - Alt i én ferie
  I badelandet Les Trois Forêts får I alt i én ferie, hvor vandland, aktiviteter og omgivelserne er med til at udgøre de perfekte rammer for en 5-stjernet badelandsferie, hvor hele familien kan føle sig underholdt, forkælet og godt tilpas. Det store tropiske badeland består af intet mindre end fire store områder med fokus på både voksne og børn i alle aldre. I action-området kan I kaste jer ud i vilde vandrutsjebaner, klatrevæg og mange andre vandaktiviteter.
 • Le Lac d'Ailette | Fantastisk badeland i Alsaceregionen i Frankrig - Le Lac d'Ailette - Center Parcs gør det igen!
  Velkommen til det franske badeland Le Lac d'Ailette i Alsace med den skønneste udsigt over søen, hvor I kan bade om sommeren. Le Lac d'Ailette byder på skønne faciliteter som det lækre badeland med bl.a. vandrutsjebaner, infinitypool, bølgepool og vandlegeplads! Her er garanti for en sjov familieferie med segway, paintball, vandcykler og mange andre aktiviteter. Derudover får I både indkøb og restauranter på Le Lac d'Ailette. Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgangen til selve badelandet (se mere under "Praktisk info").
 • Villages Nature® Paris | Frankrigs største badeland tæt på Paris - Opdag et helt nyt feriested få minutter fra Disneyland® Paris
  Tæt på Disneyland® Paris findes det helt nye skud på stammen for familieferie. Inspireret af naturen og dets muligheder rejser sig den mest unikke skyline af Villages Nature® Paris. Her kan I opleve et af Europas største badelande. Bo i flotte feriehuse og rummelige ferielejligheder, nyd lækre måltider, drikkevarer og snacks i parkens restauranter og cafeer og prøv kræfter med alle de sjove faciliteter i det overdådige badelands fem fantastiske verdener, alt sammen i Villages Nature® Paris! Som følge af Covid-19 er der pt. ændringer i adgangen til badelandet (se mere under "Praktisk info").
 • Le Bois aux Daims | Populært badeland i Vestfrankrig - Det franske badeland over dem alle
  Badeland Le Bois aux Daims har meget mere end det fantastiske badeland med lækre pools og sjove vandrutsjebaner. Der er spa & wellnessafdeling, en smuk sø, cykelruter, naturoplevelse, forhindringsbane, indendørs tropisk paradis, restauranter, svævebaner, gokarts, og et kæmpe legeland og "mini-farm" for børnene.
 • Les Bois-Francs - Underholdende badeland i det franske Normandiet - Badeland Les Bois-Francs med et hav af aktiviteter
  Badeland Les Bois-Francs ligger blot 90 minutter fra Paris og midt i den smukke franske natur i herlige omgivelser med både sø og skove. Det er et oplagt valg for jer med børn i alle aldre, da badelandet både byder på inden- og udendørs pools, vandrutsjebaner, en vild flod, vandfald, vandlegeplads og børnepool med legetøj. Trænger de voksne til lidt forkælelse, kan de trække sig tilbage til wellnessafdeling. Udendørs finder I masser af aktiviteter som svævebane, forskellige slags sport, vandcykler og meget mere!
 • Les Hauts de Bruyères | Sjov badelandsferie for familien i Loire i Frankrig - Lækkert, herligt og dejligt badeland i Frankrig
  Unikke vandrutsjebaner, kæmpe legeland og naturskønne omgivelser. Les Hauts de Bruyéres byder hele familien velkommen til flere timers sjov i vand, på land og i luften i ét fantastisk badeland i Frankrig! Slå jer løs i pools både inde og ude, prøv bølgebassinet og bølgebassinet eller hop udenfor og tag en kanotur, en klatretur eller et spil minigolf. Her kommer I helt sikkert ikke til at kede jer!